Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

ROSENICE Vyšnių ir Alyvuogių Pitter Priemonė, Vyšnių Pitter Valiklis Corer Raudona Datas Alyvuogių Duobę Paprasta nuimti Core Sėjamoji

ROSENICE Vyšnių ir Alyvuogių Pitter Priemonė, Vyšnių Pitter Valiklis Corer Raudona Datas Alyvuogių Duobę Paprasta nuimti Core Sėjamoji

naujas

    €3.90 €4.10
    • (0)

SKU: w73066

Žymos: kukurūzų sėjamoji, mados alyvuogių pitter, alyvuogių be kauliukų, , romper balta, kaip papildyti olde thompson himalajų druskos malūnėlis, rankinis sėjamoji, blokas peilis, pitter, minkštas, dfense.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: ROSENICE
  • Modelio Numeris: Vyšnių ir Alyvuogių Pitter Įrankis
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas: Vyšnių Pitters
  • Tipas: Vaisių Ir Daržovių Įrankiai
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

Aprašymas

Jūs įkyrus pagrindinės vyšnių, alyvuogių ir raudonųjų datos?Kartais gali pagalvoti, kad tai yra puiku, jei kas nors pašalinkite šerdį jums.Čia mes jums siūlome pitter priemonė lengvai pašalinkite šerdį vaisių ir, kad jums mėgautis coreless vaisių.Paprasta operacija, ir sėjamoji įrankis gali suteikti jums gera vartotojo patirtį.

Funkcija

- Spalva: Juoda.

- Medžiaga: ABS+ nerūdijančio plieno.

- Dydis: Apytiksl 20.5 * 3.8 * 13cm/8.07 * 1.5 * 5.12 colių(L*W*H)

- Priimti iš ABS plastiko ir aukštos kokybės maisto kokybės nerūdijančio plieno, jis yra saugus ir nekenksmingas aplinkai.Kūrybinis dizainas daro tai tvirtas ir patvarus ilgą laiką naudoti.

- Scoop gali lengvai pasiimti vyšnios, raudonos datas ir alyvuogės.Seniai splash guard ir scoop apsaugoti darbo vietą ir iš vartotojo sulčių.

- Rankiniai stumti konstrukcija leidžia įsitikinti, kad ji yra lengva valdyti tik viena ranka ir neslidžia rankena yra lengvai rankomis, pašalinkite šerdį.

- Žmogiškas užraktas dizainas.The pitter gali būti uždaryta, o uždaryta ne naudoti, kompaktiškas saugojimas.

- Nereikia plauti rankomis, nes jis skirtas plauti indaplovėje.

Pakavimo sąrašas

1 * Vyšnių ir Alyvuogių Pitter Priemonė, Vyšnių Pitter Valiklis Corer Raudona Datas Alyvuogių Duobę Paprasta nuimti Core Sėjamoji (Juoda)

Jums taip pat patiktų