Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

4pcs Medžio Drožyba Butas Dantis 8-24mm Drožyba Peilis Woodcut Darbo Dailidė "PASIDARYK pats" Įtaisą, Medienos apdirbimo Įrankiai Woodcarve Skaptavimas

4pcs Medžio Drožyba Butas Dantis 8-24mm Drožyba Peilis Woodcut Darbo Dailidė "PASIDARYK pats" Įtaisą, Medienos apdirbimo Įrankiai Woodcarve Skaptavimas

Rankiniai Įrankiai

    €13.27 €18.95
    • (0)

SKU: w75516

Žymos: mediena, medienos apdirbimo įrankiai, knive, nakiri peiliai, plytelių dalykėlių, vyrai kaltai, kietas įtaisą, odos wuta, nagų perdavimas, sulenkite peilis, chisel medienos.

Specifikacija:

  • Tipas: Drožyba Chisel
  • Ašmenų Medžiaga: Didelis Anglies Plieno
  • Pavadinimas: medienos chisel
  • Naudoti: Medienos apdirbimo
  • Modelio Numeris: S14350804
  • Rankenos Forma: ROUND
  • Kiekis: 4pcs
  • Prekės Pavadinimas: Austok
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Dydis: 8/12/18/24mm
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Aprašymas:

1.Į dantis yra pagamintas iš aukštos kokybės anglies plieno, tvirtos, rūdžių įrodymas, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

2.Į dantis yra pakreiptas 30 laipsnių, kad jis staigesnis ir pagerinti darbo efektyvumą.

3.Kiekvienas dantis ašmenys yra iš plastiko apsauginis dangtelis, jei jums nereikia naudoti jį, jūs galite apsaugoti savo rankas nuo sugadinimo.

4.Paviršiaus rankena yra aukštos kokybės plastiko apsauginis sluoksnis, ir jos žmogiškas dizainas suteikia puikus atsparumas smūgiams.

Techniniai duomenys:

medžiaga:aukštos kokybės anglies plieno

Rankenos medžiaga: plastikas

Chisel tipas: butas chisel

spalva:juoda+oranžinė

kiekis:4pcs

dydis:8/12/18/24mm

Panaudojimas: specialių įrankių, graviravimo, medžio

Pakavimo sąrašas:

4pcs Chisel

Savybės:

1. [Profesionalus medienos dantis], Kad dantis grupėje yra 4 dantis dydis 8 mm (0.3 colio), 12 mm (būti 0,47 colio), 18 mm (0.7 colių) ir 24 mm (1 colis), kiekvienas apie 20 cm ilgio.Ši mediena dantis rinkinys tinka visų spygliuočių, kietmedžio ir laminuotos medienos gaminiai.Jie idealiai tinka profesionalams ir stalių.

2. [Aukštos kokybės medžiagos], Kad dantis yra pagamintas iš aukštos kokybės anglies plieno.Termiškai apdorotas chromuotas ašmenys gali išlaikyti kraštai aštrūs ir patvarūs, rūdžių įrodymas, didelio stiprumo, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Su šio medienos dantis rinkinį, galite dirbti ant bet kokio tipo medienos jums pasirinkti.

3. [Patvari rankena su žmogiškas dizainas] ergonomiška rankena suteikia puikų sukibimą ir įmonės kontrolės, net jei naudojami ilgą laiką, be nuovargio.Dviejų medžiagų rankena smūgiams atsparus, non-slip, nėra lengvai deformuojasi ir neveikia.Kaltai gali būti naudojamas su mediniais mallets ir plieno plaktukai, ir gali atlaikyti didelio poveikio jėgos.

4. [Absoliučios kontrolės, lengva naudoti] 30° nupjautas kraštas peilis yra skirtas daugiafunkcinis medžio drožyba, tinka visų spygliuočių, kietmedžio ir laminuotos medienos gaminiai.Lengvas valdyti, kartu su aštriais paslėpti kraštus, leidžia optimaliai valdyti žirklės graviruoti medienos be vargo.

5. [Apsaugine device] saugos, kiekvienas dantis turi plastikinis apsauginis gaubtas, kuris gali būti pjovimo peilis po to, kai darbas yra baigtas, ir gali apsaugoti krašto ašmenis nuo pažeidimų, kai jo nenaudojate.

Jums taip pat patiktų