Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Vaikų Placemat vientisos Spalvos Vaikų Placemat Žalia Audinys Kūdikių Maitinimas Dėklas Anti-Audiniai Dėmes

Vaikų Placemat vientisos Spalvos Vaikų Placemat Žalia Audinys Kūdikių Maitinimas Dėklas Anti-Audiniai Dėmes

naujas

    €11.85 €16.23
    • (0)

SKU: w60308

Žymos: vaikas plokštė, kalkių žalia dėklas, šaukštas dėklas žalia, muslino romper, aikštėje dėklas žalia, vaikų stalo, apvalios plokštelės žalia, svajonių šilkas, vaikai plokštė, kūdikių lovelių.

Specifikacija:

  • Amžius: < 3 metai
  • Modelio Numeris: placemat
  • Prekės Pavadinimas: HizoeChu
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Dydis: 70x80cm
  • Medžiaga: Kita
  • Sertifikavimo: EN

Vaikų Placemat vientisos Spalvos Vaikų Placemat Žalia Audinys Kūdikių Maitinimas Dėklas Anti-Audiniai Dėmes

Kulka Taškų: 1、Aukštos Medžiaga: Aukšto tankio EVA vandeniui medžiagos, jis gali apsaugoti kūdikį nuo šlapias ir purvinas metu valgyti.

2、Patogiai ir Saugiai: Telpa į standartą, restoranas-stiliaus aukštos kėdės ir sutapimų valgomojo stalo, todėl vaikai gali žaisti su savo žaislais ir valgyti jų valgius be nuleisti maisto grindų arba išleisti antisanitarinės objektai, į jų burnas.

3、Lengva Atlikti: padengti praverčia, o valgomasis dėmesį, nes tai labai lengva naudotis ir paprasta įdiegti, jums gali nusimesti į mažą maišelį, kad gali tilpti jūsų vystyklų maišelį, todėl tai puikus kelionių aukštos kėdės padengti.

4、Kaip Naudoti: Išplėskite valgyti kėdės, bamperis pagalvėlės, turi dvi angas, įdėkite kūdikio kojų praeityje atgal yra dvi mažas skylutes, kad saugos diržai yra lengva eiti per.

5、Garantuotas: Jei turite kokių klausimų ar nesate visiškai patenkintas savo aukštos kėdutės dangtis, tiesiog susisiekite su mumis bet kuriuo metu.

Aprašymas:

1. Medžiaga: Aukšto tankio EVA vandeniui medžiagos, jis gali apsaugoti kūdikį nuo šlapias ir purvinas metu valgyti.Tinka standartinės restoranas-stiliaus aukštos kėdės ir sutapimų valgomojo stalo, todėl vaikai gali žaisti su savo žaislais ir valgyti jų valgius be nuleisti maisto grindų arba išleisti antisanitarinės objektai, į jų burnas.

2. Lengva Nešti: padengti praverčia, o valgomasis dėmesį, nes tai labai lengva naudotis ir paprasta įdiegti, jums gali nusimesti į mažą maišelį, kad gali tilpti jūsų vystyklų maišelį, todėl tai puikus kelionių aukštos kėdės padengti.

3. Kaip Naudoti: Išplėskite valgyti kėdės, bamperis pagalvėlės, turi dvi angas, įdėkite kūdikio kojų praeityje atgal yra dvi mažas skylutes, kad saugos diržai yra lengva eiti per.

Parametrai:

Medžiaga: EVA

Spalvos: mėlyna, žalia

Ilgis: Išplėskite apie 70*80cm/27.56*31.5 į

Pakuotės dydis: apie 28*25*3cm/11.02*9.84*1.18 į

Įpakavimas: OPP krepšys

Sąrašas:

Vaikai placemat*1

Jums taip pat patiktų