Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Už Coque "Huawei" Y6P Atveju 6.3" Prabangus Stovas Peržiūrėti Flip-Veidrodis Telefoną Atveju Huawei Y6P MED-LX9N Atveju Y 6P Y6 P 2020 Padengti funda

Už Coque "Huawei" Y6P Atveju 6.3" Prabangus Stovas Peržiūrėti Flip-Veidrodis Telefoną Atveju Huawei Y6P MED-LX9N Atveju Y 6P Y6 P 2020 Padengti funda

Telefonas Bags & Atvejais

    €4.03 €4.79
    • (2)

SKU: w45406

Žymos: garbės v10, atveju huawei pii l22, padengti medį, mielas telefoną atveju huawei y7 2019, coque "huawei" y9 2018, mobilusis telefonas huawei y5 ii, atveju "huawei" y6, atveju, huawei y5 y6, byla aiškiai huawei, coque "huawei" y9.

Specifikacija:

  • spalva: Pilka,Juoda,Mėlyna,rožinė aukso,mėlynas
  • Prekės Pavadinimas: MEAFORD
  • Savybės: Veidrodis, Flip Stovėti Padengti Atveju
  • Suderinamos Prekės: "Huawei"
  • Modelio Numeris 3: Carcasas fundas coque " rubisafe telefoną atveju Huawei Y6P
  • Dizainas: Paprastas
  • Modelio Numeris 1: Už "Huawei" Y6P Atveju
  • Didmeninė: Parama,prašome susisiekti su mumis dėl geresnių kainų
  • 2 funkcija: Veidrodis, Flip Dangtelis Atramą Funkcija
  • Funkcija: Antidetonaciniai
  • Modelio Numeris 2: Už "Huawei" Y6P 2020 Atveju
  • Tipas: Flip Case
  • Medžiaga: Plastikiniai Veidrodis + Odinis
  • Funkcija 1: Apversti Stovi Veidrodis Telefono Dėklas

Už Coque "Huawei" Y6P Atveju 6.3" Prabangus Stovas Peržiūrėti Flip-Veidrodis Telefoną Atveju Huawei Y6P MED-LX9N Atveju Y 6P Y6 P 2020 Padengti funda

Ypatybė:

1.Už "Huawei" Y6P Atveju

2.Medžiaga: Oda + Kieto Plastiko

3.100% Visiškai Naujas,Aukštos Kokybės

4.Mados dizainas,lengva įdiegti ir pašalinti

5.Apsaugoti jūsų telefoną nuo dulkių,braižymui,smūgiams ir patvarus

Rusijos Draugas Mokėti Dėmesio!!!

- Prašome užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės,kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau .

- Mes nesame atsakingi už nondelivery sukelia, kad klientas nesuteikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.

Mokėjimo

Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų, su mokėjimo.Prašome pasirinkti pristatymo būdą, kai jūs įdėti naują tvarką.Prašome atkreipti dėmesį, kad importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Jūs galite pasikonsultuoti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų, bus imamas perkant šį produktą.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Pristatymas

1.We will ship nustatytą tvarką 1-3 darbo diena po išvalytas mokėjimą (išskyrus savaitgalį ir švenčių dienomis).Prašome patikrinti, ar jūsų adresą, kai jūs mokate už užsakymą.

2.Mes siūlome Nemokamą pristatymą Per "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus ", Kuris negalite kelio išvažiavus Kinija; Jeigu jums reikia Visą Stebėjimo ,Prašome pasirinkti "www.driftdevil.lt Standartinis Pristatymas"," Kinijos Oro", ar kiti , ir pridėti daugiau stebėjimo .Dėkojame už jūsų suprasti!

3.Produkto artėja užjūrio iš Kinijos , todėl pristatymas užtruks ilgiau nei vidaus laivyba.somtimes tarptautinės pristatymas labai priklauso nuo pašto vežėjas ir vietos muitų ir mokesčių.jei jums nereikia gauti savo elementus ir laiką ,nedelsdami susisiekite su mumis,Mes elgetauti už jūsų supratimą.Ačiū!

Grąžinti

Mes priimame grąžinimo ir keitimo jei daiktas turi defektų.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų su produktu.Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti bet kokią problemą.

Pastaba:

Jeigu prekės yra sugadintos pašto vežėjas,mes galime jums pasiūlyti pakeitimo ar jo dalies grąžinimo pagal elemento būklės.Jei prekės nėra taip, kaip aprašyta,mes galime grąžinti arba pakeisti jums.Jeigu jums netinka daiktų, dėl kokios nors priežasties, jūs galite susisiekti su mumis dėl keitimo ar grąžinimo ir jums reikia tik mokėti už grąžinimas prekių.Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome nusiraminti susisiekti su mumis pirmą kartą ,mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Pimenov Evgeny

    5
2020-09-03

Чехол для Huawei Y6P полностью соответствует описанию. Доставка до Владим. обл. меньше месяца. Товаром довольна, рекомендую.

Allan Alma89

    3
2020-09-06

Фигня

Jums taip pat patiktų