Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Skaitmeninis LED Laikrodis-Žadintuvas Rinkinys Didelio Šrifto 6-skaitmenų Ekranas, Elektroninis Laikrodis, Birių Muzikos Spektro Ekranas Laikrodis Modulel "PASIDARYK pats" Laikrodis

Skaitmeninis LED Laikrodis-Žadintuvas Rinkinys Didelio Šrifto 6-skaitmenų Ekranas, Elektroninis Laikrodis, Birių Muzikos Spektro Ekranas Laikrodis Modulel "PASIDARYK pats" Laikrodis

Laikrodžiai

    €25.36 €35.22
    • (4)

SKU: w125055

Žymos: laikrodis xiaomi, modulio spektro analizatorius, laikrodis, fm radijas, led muzikinio spektro ekranas, rodyti muzikos spektras, žadintuvas mediniai, "pasidaryk pats" rinkinys elektronika laikrodis, žadintuvas skaitmenų, led muzikos spektras, sieninis laikrodis.

Specifikacija:

  • Motivity Tipas: Skaitmeninis
  • Modelio Numeris: Laikmatis Rinkinys
  • Tipas: Žadintuvai
  • Funkcija: luminova
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Modernus
  • Ekrano Tipas: led

Prašome būti maloniai prašome pažymėti ,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje。

Šis "PASIDARYK pats" žadintuvas rinkinį funkcijų, 16 meniu parametrai LAIKRODIS REŽIMĄ, ir taip pat galite reguliuoti ne bus per MUZIKOS SPEKTRO REŽIMU.Tokiu būdu, galite nustatyti įvairių funkcijų per lietimui klavišai ir pabusti laikrodis balsu.

Savybės:

[DS3231 Laikrodis Chip] Su DS3231 didelio tikslumo laikrodis lustas(su temperatūros kompensavimas), dar gali tiksliai kelionės laiką ir rodyti realaus laiko po varomas atsarginės baterijos(neįtraukta).

[Didelis LED Ekranas] Su pabrėžti RGB spalvų šviesos ir 6-skaitmenų skaitmeninis ekranas, intuityviai ir aiškiai rodyti laiką, temperatūrą, datą, savaitę ir t. t..

[Touch-control] Naudoti built-in touch-mygtukus, norėdami nustatyti skirtingas funkcijas, patogu ir lengva valdyti.

[Muzikos Spektro Mode] Prijungtas prie muzikos grotuvo, jį galima įjungti ir rodyti skirtingus muzikos spektro plaka poveikį.

[Perjungiamos Mode] Ilgai paspauskite nustatymo mygtuką (kvadrato simbolį), norėdami perjungti laiko režimu ir muzikos dažnių režimu.

[Kelių Spalvų Kaita] įvairių perskaičiavimo poveikis ir greitis yra prieinami, ir jūs galite trumpai paspaudus nustatymo mygtuką (kvadrato simbolį), norėdami pristabdyti spalva keisti bet kuriuo metu.

[Perjungiamos Format] Valandų formatu(12H/24H); datos formatas(mėnuo-diena / diena-mėnuo); temperatūros formatas(°C/°F).

[16 Funkcijos Parametrai] Laiko nustatymas, datos nustatymas, žadintuvo nustatymas, formato nustatymas, perjungimo poveikis atrankos, perjungimo trukmė nustatymas, LED efektas atrankos apačioje, automatinis tamsos pereiti funkcija, balso aktyvuota pažadinimo įjungti funkciją, priskirtą numerį, spalvą, valandos ir pusės valandos varpelių animacijos efektų nustatymas, skaitmeninis perskaičiavimo poveikis sekundžių nustatymas, atgalinės atskaitos funkciją, chronometras funkcija, " color gradation greičio nustatymas, LED kokybės testu. (Funkcijų yra išdėstyti tokia tvarka, skaičius 0-15, kaip parodyta paveikslėlyje.)

[Automatinis Duomenų Išsaugojimas] Automatiškai išsaugoti nustatymo duomenis, kai maitinimą, netyčia.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Pristatymas: pusgaminiai / urmu (Pasirinktinai)

Maitinimas: CR2032(neįtraukta) / DC 5V USB Jungtis

Prekės Dydis: Apytiksl. 25*4.6*7cm / 9.84*1.81*2.76 į

Pakuotės Dydis: Apie. 25*4.6*7cm / 9.84*1.81*2.76 į

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 520g / 18.34 oz

Pastaba:

- Prašome perskaityti Vartotojai Vadovo prieš naudojimą atidžiai.

- Semi-finished rinkinys buvo suvirinti, ir pirkėjas tik reikia surinkti akrilo plokštės, o didžioji rinkinys turi būti suvirinti ir surinkti klientams.

- Ilgai paspauskite nustatymo mygtuką (aikštė piktograma) pereiti Laikrodžio Režimas / Muzikos Spektro Ekrano Režimu.

- Trumpas paspauskite nustatymo mygtuką (aikštė piktograma), sustabdyti spalvų kaitą.

- Trumpas jungiklį paspauskite mygtuką (trikampio simbolį), norėdami perjungti spalvų efektą.

- Į litavimo temperatūra turėtų būti mažesnė nei 320℃, priešingu atveju jis gali sugesti, LED.

- LED lituoklio turi būti pagrįstas ir jūs' d geriau suvirinimo greitai su elektrostatinis apyrankę.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas

1 * USB Kabelis

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Jums taip pat patiktų