Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2020 m. Havajų medienos pickguard,meilužis katės apdaila,pickguard mini akustine gitara Nemokamas pristatymas

2020 m. Havajų medienos pickguard,meilužis katės apdaila,pickguard mini akustine gitara Nemokamas pristatymas

Styginiai Instrumentai

    €9.81 €10.11
    • (0)

SKU: w67906

Žymos: juoda grožio gitara, havajų lipdukas, gitara pickguard lipdukas, lipnios pickguard, havajų medienos apdaila, gitara kietas viršų, gitara eglė viršų, tele stilius, jayden, naxjoy.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: pickguard
  • Vidinis skersmuo: 75
  • Prekės Pavadinimas: naxjoy

Spanguolės Gitara Parduotuvė

Sveiki, draugas, aš esu Uogų.Čia yra spanguolės gitara parduotuvėje.

Pažadame visos nuotraukos mūsų parduotuvėje yra realios nuotraukos mūsų produktus.Mūsų gaminiai yra tiesiog pati, galite pamatyti mūsų parduotuvėje.Jei norite muzikos instrumentą mūsų parduotuvėje ir turite klausimų, tiesiog susisiekite su manimi.Tai mano malonumas.

Mes tikimės, kad jūs turite laimingi, apsipirkimas mūsų internetinėje parduotuvėje!

vidinis skersmuo :75 mm

Apie Spanguolių Gitara Parduotuvės:

Mes gamykla iš KINIJOS.Esame profesionalus visų rūšių elektrinės gitaros, akustinė gitara ir bosinė gitara.Esame tikri, kad mūsų muzikos instrumentai turi tikslią tonas, patrauklios patikimą, sklandų veikimą ir gracinga išvaizda.

Mes taip pat gali kurti muzikos instrumentą, kaip savo reikalavimą.Mes tai vadiname užsakymą produktas.Geros muzikos instrumentas reikia laiko.Mes paprastai reikia 4-5 savaites ją kurti.Jei jums pritaikyti muzikos instrumentu, Mes tikimės, kad jums gali būti kantriems ir nereikia skubėti.

Mūsų paslaugos:

Mes turime saldus paslaugų klientų.Tai Uoga.Bet kuriuo metu jums reikia pagalbos ar turite klausimų, tiesiog susisiekite su Uogų.Mes pasistengsime atsakyti jums iš karto, kai mes pamatyti savo pranešimus.

Apie po pardavimo problemą, gavę mūsų produkto, jei turite klausimų, prašome susisiekti su Uogų ne pirmą kartą.Berry gali patenkinti visus jūsų reikalavimus.Prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų, be susisiekite su mumis.Mes bus liūdna.

Pristatymo terminas:

Mes tikriname kiekvieną gitara iki pristatymo.Kai mokėjimas buvo patvirtinta, jūsų prekės bus išsiųstos per 5 darbo darbo dienų.Mes suteiksime jums sekimo numerį, todėl jūs galite patogiai stebėti vežimų pažangos interneto svetainėje express " kompanija.

Nemokamas Pristatymas:

Visi produktai mūsų parduotuvėje yra nemokamas pristatymas.Mes pasirinkite tinkamą išreikšti bendrovės pateikti jį jums.Nemokamas pristatymas yra paprastai EMS ar Kinija Paštu.Jei jūs turite specialų reikalavimą Išreikšti bendrovė, atkreipkite dėmesį, tvarka arba susisiekite su Uogų.

Jums taip pat patiktų