Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Xukim Papuošalai Užsakymą Pakabukas Erelio Sparnų Kubinis Cirkonis Aukso Meksikos Moneta, Pakabutis Karoliai

Xukim Papuošalai Užsakymą Pakabukas Erelio Sparnų Kubinis Cirkonis Aukso Meksikos Moneta, Pakabutis Karoliai

Karoliai & Pakabučiai

    €27.61
    • (4)

SKU: w97818

Žymos: GL1800, korėjos monetų kolekcionieriams, custom necklac, necklac, aukso necklac, arklių necklac, gyvūnų pendents, karoliai pedantas, egipto, monetos rinkti.

Specifikacija:

  • Bauda ar Mados: Mados
  • Pakabučiai Tipas: skaidrės
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Elemento Tipas: Pakabučiai
  • Modelio Numeris: XEP318
  • Stilius: Klasikinis
  • Metalų Tipas: Vario
  • Formos\modelis: ROUND
  • Lytis: Unisex
  • Medžiaga: Kubinis Cirkonis
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Specifikacija Gamybos Įmonė : Xukim Papuošalai Pagaminimo Šalis : Guangzhou Pavadinimas : Pakabukas Prekės Nr. : XEP318 Stilius : Klasikinis Technics": Rankų darbo Metalas : Žalvaris/Gryno Aukso/925 Sidabro/Nerūdijančio Plieno Metalo Spalvos (Apkalos) : 18K Gold/14K Aukso/24K Aukso/rožinė Aukso/Sidabro/Rodis/Oksiduotas/Juoda Pagrindinis Akmuo : Kubinis Cirkonis Pagrindinis Akmuo Spalva : Aukso/Sidabro/Vartotojo Pakabukas Dydis : C ustomized Kiekis : 1 vnt Savybės: High-end & Brand New > Realių objektų yra daugiau gražus Pakabukas Vaizdai

Prašome pastaba, skaičių ir spalvų užsakymo.

Ačiū!

Pastaba: ( Po to, kai mes gavome jūsų mokėjimą užsakymus, mes išsiųsti produktą kaip įmanoma greičiau ), Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Tai būtų mūsų garbė tarnauti jums ^_^ Kontaktiniai Duomenys

Apie Mus

KIM Technology Co., Ltd. (Xukim Juvelyriniai dirbiniai) buvo įkurta 2011 m.

◆ Mes specializuojamės į gryno aukso, gryno sidabro, nerūdijančio plieno, žalvario, cinko lydinių ir gamybos bižuterijos priedai.

◆ Mes galime suteikti klientams profesionalias ir greitai išankstinio pardavimo, vidutinės pardavimo ir aptarnavimo po pardavimo parama. ◆ Mes turime bendradarbiauti įmones, Korėja, Vietnamas, Indija, Prancūzija, jav, Tailandas, Brazilija, Italija, Vokietija ir t.t . ◆ Priklauso mūsų Pačių gamykloje ir dizainerių komanda, mes galime pasiūlyti platų veislių, patrauklus dizainas ir mados stilius.Produktai yra pedantas, auskarai, žiedas, apyrankė, karoliai, anklet, bangle ir drabužių priedai. ◆ Žaliavų ir galvanizavimo žaliavų mes naudojamas yra sertifikuoti pagal SGS, pasaulio patikimas, patvirtinantis agentūra.Produktai atitinka Europos ir Amerikos aplinkos apsaugos standartas, ir parduoti ir pasaulyje. ◆ Laukiame naujų ir senų klientų susisiekti su mumis dėl būsimų verslo santykių ir abipusės sėkmės!Mes taip pat norime, kad 100% mūsų klientai būtų patenkinti, ir tai reiškia, kad jūs per daug.Mes čia norėdami padėti jums jokių problemų, jums gali turėti.Net jei manote, kad mes negalime padėti, tik suteikite mums galimybę pabandyti!Mūsų patyrę ir atsidavę darbuotojai bus maloniai nustebins.

Rafael Fds001

    5
2021-01-30

pas mal correspond à l'image qu'elle petit défaut de finition

Coste1992

    5
2020-10-01

It measures 5 centimeters in diameter. Packed carefully. Feel the rigid and good quality material. No smell. It shines very nice. I'll buy again. I totally recommend. I haven't used it, I hope it lasts the golden color. Thank you salesman!

Palachgmr

    5
2020-10-10

Super nice buy

Danil22 99

    5
2021-01-30

Not bad corresponds to the image that small defect of finish

Jums taip pat patiktų