Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

"PASIDARYK pats" Gobelenas Mezgimo Mašina, Patvarus Paprastas Audimas Staklėmis "PASIDARYK pats" Gobelenas Mezgimo Mašina, Patvarus Paprastas Audimo Staklėmis

"PASIDARYK pats" Gobelenas Mezgimo Mašina, Patvarus Paprastas Audimas Staklėmis "PASIDARYK pats" Gobelenas Mezgimo Mašina, Patvarus Paprastas Audimo Staklėmis

Įvykis & Party

    €7.32 €11.80
    • (0)

SKU: w94845

Žymos: mezgimo staklės, apyrankė pi xiu, loom mediniai, diskinės staklės, suaugusiųjų loom, mėlyna augalų, nagų vasaros, nagų perdavimas, mezgimo įranga, Clivia.

Specifikacija:

  • Proga: Kalėdų
  • Modelio Numeris: Kita
  • modelis: Grotelės
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Kulka Taškų:

1、1. Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės tuopos faneros.Po atsargūs, šlifavimas, lygus paviršius leidžia patogiai laikyti ir nebraižo jūsų rankose.Be to, ji sumažina dilimui vilnos metu mezgimo procesas.

2、2. Lengva surinkti.Tai užtruks tik keletą minučių surinkti kasytės mašina rinkinys ir atlikite nustatymą.Lengva sukurti siuvinėjimas ant stalo, grindų ar juosmens.

3、3. Platų naudoja.Šie geri įrankiai mezgimo amatų, gali būti naudojamos rankų trikotažo "PASIDARYK pats" amatų, tokių kaip priėmimo megztiniai, kepurės, šalikai, sienų apmušalai, gobelenas ir pan., todėl, kad jūs turite įdomus mezgimo patirtimi.

4、4. Tinka pradedantiesiems arba technikai, tai yra ideali dovana pasirinkimas mezgimo mėgėjams.

5、5. Lengva naudoti.Šis rinkinys puikiai tinka suaugusiems ir vaikams nuo 6 ir daugiau, ir jūs galite rasti įdomus šio kontūro ir tekstilės amato.Rinkinys gali būti naudojamas vaikų ir tėvų veikla, "PASIDARYK pats" programas, siekiant, kad jauni žmonės gali išmokti nekilnojamojo audimo, ir auginti vaikų abipusiškumo ir palūkanos žaislai.

Aprašymas:

1. Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės tuopos faneros.Po atsargūs, šlifavimas, lygus paviršius leidžia patogiai laikyti ir nebraižo jūsų rankose.Be to, ji sumažina dilimui vilnos metu mezgimo procesas.

2. Lengva surinkti.Tai užtruks tik keletą minučių surinkti kasytės mašina rinkinys ir atlikite nustatymą.Lengva sukurti siuvinėjimas ant stalo, grindų ar juosmens.

3. Platų naudoja.Šie geri įrankiai mezgimo amatų, gali būti naudojamos rankų trikotažo "PASIDARYK pats" amatų, tokių kaip priėmimo megztiniai, kepurės, šalikai, sienų apmušalai, gobelenas ir pan., todėl, kad jūs turite įdomus mezgimo patirtimi.

4. Tinka pradedantiesiems arba technikai, tai yra ideali dovana pasirinkimas mezgimo mėgėjams.

5. Lengva naudoti.Šis rinkinys puikiai tinka suaugusiems ir vaikams nuo 6 ir daugiau, ir jūs galite rasti įdomus šio kontūro ir tekstilės amato.Rinkinys gali būti naudojamas vaikų ir tėvų veikla, "PASIDARYK pats" programas, siekiant, kad jauni žmonės gali išmokti nekilnojamojo audimo, ir auginti vaikų abipusiškumo ir palūkanos žaislai.

Specifikacija:

Pavadinimas: PASIDARYK pats Gobelenas Mezgimo Mašina

Spalva: žurnalas spalva

Medžiaga: tuopos faneros

Dydis: apie 28*2.5 cm/11.02*0.98 į

Panaudojimas: sienos kabo antklodė, pagalvė padengti, sofa-lova, pagalvės, šaliko

Naudojama medžiaga: vilnonių virvės, bet kokios rūšies siūlai gali būti naudojami

Pakavimo Sąrašas:

"PASIDARYK pats" Gobelenas Mezgimo Mašina*1

Šukos*1

Big Eye Adata*1

Shuttle*2

Jums taip pat patiktų