Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Pakeitimo Apačioje LCD Ekraną, " Nintendo DSi XL Mažesnis Ekranas Už NDSi XL

Pakeitimo Apačioje LCD Ekraną, " Nintendo DSi XL Mažesnis Ekranas Už NDSi XL

Vaizdo Žaidimai

    €6.41
    • (1)

SKU: w94371

Žymos: ds xl, dsi lcd, ekranas psp, nintendo dirželis, r300, dsi xl ekranas, 24 colių lcd skydelis, hdmi mipi dsi, ekranas dsi, anritsu.

Specifikacija:

  • Nintendo Modelis: Nintendo Dvigubas Ekranas
  • Prekės Pavadinimas: zuiyueyin
  • Modelio Numeris: už ndsi xl
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
  • Produkto Padėtis: Sandėlyje
  • kilmės vieta: Guangdong, Kinija (Žemyninė)

Pakeitimo Apačioje LCD Ekraną, " Nintendo DSi XL Mažesnis Ekranas Už NDSi XL

Savybės: 1) Pakeitimas LCD ekranas, Pultas, Skirtas Ndsi xl 2)Ateina su saugaus pakavimo

3)Didelis kiekis sandėlyje

4)Išbandyti prieš išsiuntimą ir veikia gerai

5)Pristatyti per 3 darbo dienas nuo patvirtinti mokėjimą

6)Puikios paslaugas po pardavimo Išmokos Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo, mes pristatymo, prekių laikas priklauso jums mokėjimo nurodymą laiko, paprastai, mes galime prekes pristatyti po savo įprastą mokėjimo.Jei norite, kad sumaišykite kad arba kad daugiau, prašome palikti pranešimą ar bendrauti su mumis, mes suteiksime jums geriausias nuolaida.

laivybos ir daugiau: 1) prekė bus išsiųsti per y mūsų pasirinkimas paštu, Oro Paštu, su sekimo numerį,Saugus ir efektyvus. 2) jeigu norite gauti elementą greičiau,prašome pasirinkti kitų logistika

pavyzdžiui,pasirenkant DHL, "Fedex" AVS TNT Aramex t.t., Mes suteiksime jums palankios nuolaidos, Prašome susisiekti su mumis. 3) kai pirkėjas gyventi atokioje vietoje arba vietos pašto įrenginius, ne tobula, tikiuosi, kad jums eiti į vietos pašto jį gauti kuo greičiau.Dėkojame už jūsų suprasti ir bendradarbiauti! 4) Jei negavote jūsų siunta per 50 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 5)Jeigu prekės neturi jokių defektų ar neveikia, jums reikia siųsti jį atgal į savo vietos pašto, laivybos kaina pagal save, Mes sutaisyti arba pakeisti nauja, ir grąžinti pinigus ( Nereikia grąžinti krovinių vežimo sąnaudas), taip pat, siųsti jį dar kartą nemokamas pristatymas kinija paštu.Pastaba: Vyras-padaryta žala yra ne mūsų sritis garantija.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku .

Wu Young

    5
2020-09-21

Good quality product

Jums taip pat patiktų