Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

IR-Cut Mini Wifi Kamera Debesis Saugojimo IP/AP AI Kūno Formos Pripažinimo Nuotolinė pavojaus Signalizacija, vaizdo Kameros Max Parama 128G

IR-Cut Mini Wifi Kamera Debesis Saugojimo IP/AP AI Kūno Formos Pripažinimo Nuotolinė pavojaus Signalizacija, vaizdo Kameros Max Parama 128G

naujas

    €26.99 €52.93
    • (1)

SKU: w94259

Žymos: microcamera, kamera paslėptas, kamera paslėptas spy, akutė video, vaizdo kamera mini spy, spy kamera, wifi spy, mini kamera espion 4, kamera spi, boblov fotoaparatas, paslėpta kamera, spy paslaptis.

Specifikacija:

  • Aukštos Raiškos Palaikymo: 720P (HD)
  • Palaikomos Atminties Kortelės:
  • Prekės Pavadinimas: ŠNIPINĖJO
  • Tipas: Mini
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Palaikomos Sistemos:
  • Baterija:
  • Jutiklių Technologijos: CMOS
  • Specialios Funkcijos:
  • Atminties Kortelės Tipas: MicroSD / TF
  • Modelio Numeris: X9WIFI
  • Palaikomas Wi-Fi " Ryšį:
  • Pakuotė: Taip
  • Įmontuotas Atminties Dydis: Ne

1, Mažesnių WIFI/IP kameros,galite nuotoliniu būdu stebėti bet kur, bet kuriuo metu. 2, HDWIFI,vaizdo,aišku, daugiau ryškių spalvų. 3,Dvi 5*8MM naktinio matymo žibintai,940nm, Lempos,naktinio matymo, jokios šviesos taršos ir atstumas gali būti iki 5meters. 4, IR-CUT, įjungti/išjungti naktinio matymo automatiškai, pagal aplinkos pokyčius. 5, Support Nuotolinio suveikimo signalas ir nuotolinio žaisti atgal. 6, Ginkluotę ,galite nustatyti, kad prietaisas signalą.Galite pasirinkti konkrečias nerimą laiką ir erdvę, užtikrinti, kiekviena teritorija yra saugoma. 7, Nuotolinių išteklių saugyklos: jei jūs nerimauti, jei jūsų kamera yra pavogtas arba sugadintus failus į Micro SD kortelės, papildomos mokamos debesis saugykla yra prieinama (Cloud storage tarnyba yra pateikti ir sumokėti trečioji šalis) . 8, AI kūno formos atpažinimą: signalas įsijungia tik tada, kai yra žmogaus veiklos priemonės kelia nerimą tikslumas(sumažinti klaidingo pavojaus signalo dėl vėjo ar gyvūnams; AI kūno formos pripažinimo teikiamos paslaugos ir moka trečioji šalis). 9, built-in geležies blokuotiatgal kamera gali būti tiesiogiai derinami su telefono laikiklis palengvina montavimą.

Savybės:

Nuotolinis tiesioginis stebėjimas:

Galite nuotoliniu būdu stebėti namus, vaikas,auklė,automobilių iš savo telefono.Su prieiga prie interneto, jums bus suteikta galimybė sužinoti, kas vyksta namuose.Saugumui užtikrinti savo šeimos nariams ir ginti savo vertybes.Palaiko visas operacines sistemas, įskaitant: IOS, Android, PC.

Nuotolinio signalizacijos savybės:

Nuotolinio žadintuvo funkcijos gali būti nustatyti savo programą, nukrypimus, bus tiesiogiai siųsti į telefoną.Jums bus pirmasis žinoti, kas vyksta, kad jūs įpratęs praleisti nieko labai svarbus.

Nuotolinio peržiūros funkcijos:

Vaizdo įrašas iš Micro SD kortelės(TF card) galima matyti nuotoliniu būdu bet kuriuo metu, bet kur, todėl visi įrašai bus prieinami jums, kai jums reikia.

Mažesni Ir Geriau Nuslėpti.

Ne įmontuota baterija,tiesiog prijungtas prie automobilinio įkroviklio, maitinimo šaltinio arba nešiojamasis galios banko pasiekti ilgai darbo.

Ne TF kortelę reikia Ilgo nuotolio priežiūros.Tačiau TF kortelės turi būti įdėta, jei jūs nenorite išsaugoti vaizdo įrašus ir žaisti atgal.Didžiausias TF korteles, palaiko iki 128G.Nepertraukiamo įrašymo 8G apie 2 dienas;16G apie 4 dienas;32G apie 8 dienas; 64G apie 16 dienų;128G apie 32 dienas.

Paketų Sąrašo: 1 x XDWIFI Fotoaparatas 1 x USB Kabelis 1 x Kortelės skaitytuvą 1 x Vartotojo Vadovas Apie Siuntos 1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.pls palikti savo vardą, pavardę(pirmas,vidurinis ir paskutinis, pavadinimas), Ypač Rusijos pirkėjų 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Grįžti & Grąžinti 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.driftdevil.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Nekish 98

    1
2020-09-03

لم يصل الطلب يرجى استرداد المبلغ اسرع وقت

Jums taip pat patiktų