Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Minkštųjų Jaustis Plaukų Brazilijos Keistą Tiesūs Plaukai Su Priekinės Žmogaus Plaukų Ryšulius Su Priekinės Remy Nėriniai Priekinio Uždarymo Su Ryšuliais

Minkštųjų Jaustis Plaukų Brazilijos Keistą Tiesūs Plaukai Su Priekinės Žmogaus Plaukų Ryšulius Su Priekinės Remy Nėriniai Priekinio Uždarymo Su Ryšuliais

naujas

    €70.52 €123.73
    • (1)

SKU: w94002

Žymos: 350 perukas, hcdiva, sintetinis perukas su lankelis, blondinė žmogaus plaukų perukas nėriniai juoda moteris, 13x4, mama perukas, asimetrinė perukas, lady banga, 3c garbanotas perukas, paplūdimys banga žmogaus plaukų perukas.

Specifikacija:

  • Tinka Miršta Spalvų: #27
  • Žmogaus Plaukų Tipas: Brazilijos Plaukų
  • Prekės Pavadinimas: Minkštųjų Jaustis Plaukų
  • Gali Būti Permed: Taip
  • Medžiagos Klasė: Remy Plaukai
  • Ilgiausių Plaukų Dalis: >=10 proc.
  • Cheminis Apdorojimas: Permed
  • Tekstūra: Keistą Tiesiai
  • Pakuotė: 3/4 Ryšulius Su Nėrinių Priekinės

Prekės Pavadinimas Minkštųjų Jaustis Plaukų Tipas Brazilijos Keistą Tiesūs Plaukai Ryšulius Su Priekinės Plaukų Medžiaga 100% Neapdoroti Žmonių Plaukai Pakuotės Žmogaus Plaukų 3 Ryšulius Su Priekinės Plaukų Ilgis 10" 12" 14" 16" 18" 20" 22" 24" 26" 28"Grįžtės; 10-20 Colių Priekinės Prieinamas Plaukų Svoris Apie 100g/Pluoštas(3.5 MM); 50-70g/Priekinės(1.8-2.5 OZ), Plaukų Spalva Natūralus 1B Juodos Spalvos, Galima Dažyti Ir Balinti Kokybės Nr. Praliejimo; Nr. Raizginys; Storos Galuose; Tiesa Ilgio Funkcija Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulius Su Priekinės, Paketus Su Priekinės, Frontaliniai Su Ryšulius, Žmogaus Plaukų Nėrinių Priekio Su Ryšulių tarnavimo Laikas Ne Mažiau kaip Vienerius Metus Su Tinkama Priežiūra Pristatymas Nemokamai Laivybos,Laivų Per 24 Valandas Nuo Mokėjimo Patikrinti Išskyrus Švenčių dienomis Pritaikymas OEM/ODM Paketas,Priimti Lašas Laivybos

GERIAUSIAS PLAUKŲ MEDŽIAGOS

Mūsų plaukai yra paimami tiesiai iš Brazilijos, Peru, Malaizijos vietos tiekėjų ir kt.

Tik sveikiausias žmogaus plaukų yra atrinkti

Visas Odeles turėti ir ta pačia kryptimi.

SERTIFIKATAS

APIE MUS

Minkštųjų Jaustis Plaukų gimė 2000

Mes turime daugiau nei 18 metų patirtį profesionalaus dizaino, gamybos, valdymo ir pardavimo sistema.

Mūsų tikslas yra, kad kiekvienas klientas patenkintas ir rasti savo nepaprasto grožio su mumis

GREITAS PRISTATYMAS

Paprastai užsakymai bus išsiųsti per 24 valandų darbo dieną po apmokėjimo gauna patikrino

NERIMAUTI NEMOKAMAI PASLAUGA

Įsitikinusi: Jei jūs patenkinti mūsų produktą, komunikacijos ir shippment, prašome palikti mums visus 5 žvaigždučių atsiliepimus ir pasidalinti savo graži nuotrauka, jūsų parama įkvėps mus padaryti geriau.

Nepatenkinti: Jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis iš karto, o ne palikti blogų atsiliepimų, mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą, kad esate patenkintas.

Grąžinimo Politika: Jei jums nepatinka plaukai, prašome laikyti jį geros būklės, mes priimame lengva grąžinti per 7 dienas.

1. Kiek ryšulių pakankamai ?

Kas pluoštas mūsų plaukai yra 100 gramų.Paprastai 3 ryšuliai gali padaryti visą galvą, jei norite, kad daugiau nei 20 cm, 4 ryšulius bus geriau.

2. Galiu dažų ar baliklio plaukų ?

Taip, mes tik parduoti geriausia 100% žmogaus plaukų, todėl ji gali būti dažyti ar balinti.Maloniai primena : prašome pabandyti šiek tiek gabalas prieš jus dažų visą plaukų, ir bendrai plauti plaukus su kondicionierius po to, kai jūs dažų ar baliklio.

3. Kaip išvengti raizginys ?

Jums reikia plauti plaukus su lengvu šampūnas ir kondicionierius drėkina savaitės, tada leiskite plaukams išdžiūti, nereikia naudoti plaukų džiovintuvas .

Taip pat jūs galite padaryti spray sumaišyti su vandeniu ir kondicionierius (santykis 2:1), purškimo, ją drėkina kasdien, daugiau plaukų galai.Tai specialiai geros garbanotais plaukais.

4. Kaip išvengti praliejimo ?

Mūsų plaukai yra hand made, prašome veikia plaukų su platų dantų šukos tiesios, kūnas banga, palaidos bangos plaukų.Už garbanoti plaukai, nenaudokite jokių šukos, prašome naudoti rankų paimti savo plaukų ir švelniai.

5. Galiu restyle plaukų ?

Žinoma, geriausia, 100% žmogaus plaukų, gali būti restlyed taip, kaip norite.Šilumos negali viršyti 150℃(300℉).Ir prašome drėkina jūsų plaukus laikas.

6. Kaip išmatuoti plaukų ?

Visi plaukai turėtų būti vertinama po streched.

Minkštųjų Jaustis Plaukų Brazilijos Keistą Tiesūs Plaukai Su Priekinės Žmogaus Plaukų Ryšulius Su Priekinės Remy Nėriniai Priekinio Uždarymo Su Ryšuliais

Jl Florida2395

    5
2020-12-04

I Love the hair texture is really good. When I first got I love the soft texture...no bad smell. I dyed the hair to jet black and washed it with no Shredding at all. I was very surprised with the hair and the customer service was fantastic. The vendor communicate with me all the way. I had bad experience before with other vendors but this one is great. I am about to order me some hair clips ASAP. Mennnn I live this year after my beautician sew it in and flat iron. Here is the pick before and after my makeup.

Jums taip pat patiktų