Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

1Pcs 22 colių 7 Spalvų 48 LED RGB Scanner "Flash" VISUREIGIS Motociklas Strobe Knight Rider Kit Šviesos Juostelės

1Pcs 22 colių 7 Spalvų 48 LED RGB Scanner "Flash" VISUREIGIS Motociklas Strobe Knight Rider Kit Šviesos Juostelės

Eksterjero Dalys

    €11.56 €22.67
    • (2)

SKU: w93441

Žymos: knight rider rinkinys, led rider, rgb lazerių app, knight rider automobilio modelio rinkinys, led skeneris, led apdaila, funko pop vaiko, kūno kit ford mustang, motociklo skaitytuvo, led rgb juostos.

Specifikacija:

  • Medžiagos Tipas: PVC
  • Modelio Pavadinimas: Apdaila žibintai
  • Prekės Pavadinimas: BRYDIL
  • Elemento Tipas: Optikos Bagetai

1. Didelio ryškumo, stiprių klijų stiprumas, greitai džiovinimo greitį, o ne paprasta 2. Jis naudoja 12V saugi įtampa, kuris yra apibūdinamas kaip mažas energijos suvartojimas, mažai šilumos, ir ilgą gyvenimo trukmę 3. Labai taupyti elektros energijos sąnaudas naudojant ryškus LED 4. Visiškai iš anksto sujungtas, ir greitai surenkami lengva įdiegti 5. Šis Automobilis LED Juostelės suteiks jums visiškai naują koncepciją, automobilių apdailos 6. Jis yra profesionalus apšvietimas, ir gali būti naudojamas kaip architektūrinis apšvietimas, šviesos signalas, paslėptas apšvietimas ir t.t. 7. Jis yra mažo dydžio ir mažos įtampos, bus įrodyti, pati vertybė, įvairias programas 8. Tai yra vandeniui atsparus ir lankstus LED lempos 9. Automobilio LED šviesos juostelės yra plonas ir lankstus, kuriuos galima sulenkti į įvairias formas, kad tilptų bet kurioje vietoje, be žalos 10. Jūs galite nustatyti vamzdžių, šviesos underbody automobilio arba bet kuri kita vieta, norite 11. Lengva įdiegti; Prijunkite teigiamą ir neigiamą laidai į bet kurį elektros lizdą Universalus Tinka bet Automobiliai, Paėmimas, Sunkvežimiai, Džipai,Priekabų, RVs, Motociklai ir net Sodo, Namų Interjero Apdailos ir Diskoteka Šalies raudoną laidą yra teigiamas, juoda viela yra neigiamas, geltonas laidas yra Stabdžių šviesos, dvi žalios vielos yra signalas, šviesos.

Savybės:

Techniniai duomenys:

1. Skaičius Lemputės: 48 2. Medžiaga: PVC 3. Įėjimo Įtampa: 12DC V 4. Matmenys: (22.04 x 0.59 x0.2)" / (56 x 1,5 x 0,5) cm (L x W x H) 5. Spalvos: Raudona, Žalia, Mėlyna, Violetinė, Aqua, Geltona ir Balta 6. Svoris: 7.62 oz / 216g

Komplektą Sudaro:

1 x spalvinga 48 LED Skeneris Mirksi Juosta 1 x Bevielis Nuotolinio valdymo pultelis

Anoshkinsemuru

    5
2021-01-29

As description

Ptanusha91

    5
2021-01-26

Compatible with description fast delivery. dzieki

Jums taip pat patiktų