Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

1pc Kviečių Šiaudų Pasta Nagų-nemokama Automatinė Ekstruzijos Stovo Laikiklį dantų Pasta Sieniniai Tingus, dantų Pasta, dantų Pasta Ekstruderiu X2S8

1pc Kviečių Šiaudų Pasta Nagų-nemokama Automatinė Ekstruzijos Stovo Laikiklį dantų Pasta Sieniniai Tingus, dantų Pasta, dantų Pasta Ekstruderiu X2S8

naujas

    €4.00
    • (0)

SKU: w87471

Žymos: dekoro namai, šiaurės šalių, menas, sienų, nu, dekoro namai šiuolaikinės, christma, live kambarys, plakatas sienos, dažų sienos, miegamojo puošimas, dekoro namai.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Dviejų dalių
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: QSF3573

Dokumente .produkto aprašymas { font-size: 16px; font-family: Comic Sans MS, Verdana, Gruzija; } .produkto aprašymas .vaizdai { text-align: center; } .produkto aprašymas img { max-width: 100%; width: 800px; aukštis: 800px; vertikalios-align: middle; }

aprašymas

100% nauji aukštos kokybės

Spalva: smėlio

Medžiaga: Plastikinės Šiaudų pluoštas

Dydis: 60mm*70mm*114mm

ypatybė:

Šis unikalus automatinis dantų pastos dozatorius naudoja vakuumo technologiją išgauti paskutinis lašas, dantų pasta, vengti tiesioginio kontakto ir išlaikyti ekonomikos, higienos ir patogumo.

Pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko ir kviečių šiaudų medžiaga, ji yra patikimas, tvirtas ir saugus naudoti.

Ne-susisiekite su operacija ir nemokamai pusės nuspaudžiant, kad dantų pasta tiksli ir stabili, idealiai tinka suaugusiems ir vaikams.Tegul jūsų vaikas apsieiti dantų pasta dėl savo nepakenkiant.

Savo veiklos rezultatus, kaip vienu paspaudimu metodas yra labai gerai, ji gali užkirsti kelią dantų pasta atliekų ir yra suderinamas su bet kokia dantų pasta.Nuostabus, vonios reikmenys, siekiant išvengti bėdų ir bakterijų.Cool gyvenimo būdo tendencijas rekomenduojame jums gyventi geresnį gyvenimą.

Produktai apima: 1* dantų pasta squeezer

SPU: QSF3573

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

Jums taip pat patiktų