Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

YHcouldin Ausų Pagalvėlės Beyerdynamic DT911 Rankų Odos Ausų Pagalvėlės Pakeitimo Gaubteliai

YHcouldin Ausų Pagalvėlės Beyerdynamic DT911 Rankų Odos Ausų Pagalvėlės Pakeitimo Gaubteliai

Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

    €8.81 €9.37
    • (1)

SKU: w85627

Žymos: beyerdynam, qc15, beyerdynamic dt, dt770, beyerdynamic custom one pro, beyerdynamic ją, bose ją, beyerdynamic ausies padas, blitzwolf bw hp2, m50x padas.

Specifikacija:

  • Elemento Tipas: Ausų Pagalvėlės
  • Dydis: Standard
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: YHcouldin
  • Modelio Numeris: Ausų Pagalvėlės
  • Medžiaga: Kita

Aprašymas: 1. Pora ausų pagalvėlės, be ausinių. 2. Būklė: Ne originalas, bet 100% brand new. 3. Spalva: Juoda 4. Medžiagos: Žr. gaminio 5 pav. Užpildas: Atminties putos 6. Suderinama su Beyerdynamic DT911 Rankų, Kaip būtina yra ausies pagalvėlės pakeitimo? 1. Problema sena ausų pagalvėlės odos senėjimą.mes turime pakeisti ausų pagalvėlės regualrly užtikrinti mėgautis muzika. 2. Komforto lygis: naujų ausų pagalvėlės suteiks jums gerą jausmą mėgautis muzika.ar turite ausis, širdis, kai ilgai dėvėti prieš? 3. Triukšmo panaikinimo lygis.naujas ausų pagalvėlės suteiks jums naują patirtį.Leatherette(Baltymų oda) Šis produktas yra super minkštas ir sustorėti Baltymų oda yra geriau nei PU, Lyginti iš šių facters: Orui, Tempimo turto, atsparumą Abrazyvinių ir kt.Leatherette(Baltymų oda), Baltymų oda yra geriau nei PU, Lyginti iš šių facters: Orui, Tempimo turto, atsparumą Abrazyvinių ir kt.Avikailis Odos draugiškas, gera patirtis.Ilgalaikius veiklos Leatherette(PU)

DUK

Q1: Ką į kainą įeina?A1: Tik produkto kaina, o dalis express mokestis.

Q2: Kai bus prekės būtų siunčiamos iš po pavedimą?A2: Paprastai 2-5 darbo dienas.

Q3: Ar jūs sutinkate lašas laivybos modelis?A3: Taip.Jei galite pateikti užsakymą, prašome palikti žinutę leiskite mums žinoti, kad esate dropshipper, ir mes pašalinsime mūsų etiketės "YHcouldin" prekės ženklą.

Jums taip pat patiktų