Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Originalus Xiaomi Mi MiJia TDS Matuoklis Testeris Nešiojamų Aptikimo Vandens Grynumas Kokybės Bandymų EB TDS-3 Testeris

Originalus Xiaomi Mi MiJia TDS Matuoklis Testeris Nešiojamų Aptikimo Vandens Grynumas Kokybės Bandymų EB TDS-3 Testeris

naujas

    €9.04
    • (2)

SKU: w85043

Žymos: xiaomi mijia 3, dome " xiaomi vandens, eb testeris, smartwatch xiaomi, mijia, 10 xiaomi, mijia xiaomi, multimet, batery xiaomi mija, smartmi xiaomi.

Specifikacija:

  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
  • Savybės: Lizdas
  • Valdymo Kanalai: 2 Kanalai
  • Modelio Numeris: Xiaomi Vandens Kokybės Bandymų Pen
  • Masto: 1
  • Maksimalus Greitis: Vandens Kokybės Bandymų Pen
  • Gyro: xiaomi tds pen
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi

Savybės: Tikslių bandymų grynumo vandens kokybę namuose.Paprasta naudoti, tiesiog vienu mygtuko paspaudimu, jūs galite žinoti, vandens kokybės, patogus naudoti namuose.Galite išbandyti 3 rūšių priemaišos.Galite išbandyti grynumo vandens kokybę, bet kuriuo metu.Vandeniui atsparus dizainas, mažesnės galios procesor.Specifikacijos: Gamintojas: Xiaomi Spalva: Balta Medžiaga: pvc atsparumas Vandeniui: IPX6 Elementą dydis: Apytiksl. 15 * 1.6 * 1.6 cm / 1.3 * 0.6 * 0.3 in (L * W * H) Punktas svoris: Apytiksl. 3g / 0.1 oz Pakuotės dydis: Apytiksl. 17 * 5 * 2cm / 5.1 * 2.6 * 0.8 in (L * W * H) Pakuotės svoris: Apytiksl. 88g / 0.98 oz Mygtuką Baterijos Tipas: LR44 / 13TN / 357A / (neįeina)(Baterijos negali būti vežami) chanpinbaozhang Paketų sąrašas: 1 * TDS Aptikimo Rašiklį 1 * gamyklos standartinis paketas Siunta: 1)Dauguma sklypų bus išsiųsti per www.driftdevil.lt Standartinis Pristatymas ir Kinija Paštu.Express pristatymas yra pigiau už didelius užsakymus, įveskite užsakymo numerį ir www.driftdevil.lt bus pasirinkti pigiausias pristatymas metodas jums. 2)Mes negalime įsitikinkite, laivybos laikas,nes yra daug veiksnių, iš mūsų kontrolės gabenimas, tikiuosi, kad jums galėtų maloniai suprasti.Paprastai tai užtruks apie 15-60 dienų Oro paštu, 5-20 dienų iki express pristatymas. 3)Visos prekės yra išsiunčiamos per 5 dienas nuo mokėjimo procesas yra baigtas, ir beveik elementus canbe siųsti 48 valandas. 4)Pirkėjui bus būti atsakingi už bet kokius mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų surinkta pirkėjo šalis!Pastaba: Prašome neatidaryti disput lengvai dėl vežimo, jokių problemų, prašome susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad ją išspręsti.Garantija: 1)Mes bus įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai pakuotės,ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.Atsiliepimų: 1)Savo pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, bus mūsų geriausias grįžti tarnauti jums.Jei jums jaustis patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų.Jūsų atsiliepimai bus labai dėkingi ir padės mums geriau jus aptarnauti. 2)Jei esate ne laimingas su mūsų produktais ir paslaugomis, prašome susisiekti su mumis prieš jums pateikti neigiamų atsiliepimų.Kai yra problema, kaip pranešama, visas mūsų darbuotojai bandys geriausiai jums padėti emisijos įvyko.Dėkojame už jūsų supratimą. 3) Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą nepasitarę su mumis , mes pasistengsime atsakyti į visus mūsų klientų ir išspręsti problemą, jūs turite įvykdyti.

Lena Skosyreva

    5
2020-12-19

Thank you. good item

Nickol1954

    5
2020-12-03

It came quickly within two weeks. Works perfectly and you do not need to customize. Checked all kinds of liquids in the house. I realized that we have nothing to drink in Russia, everything is dirty

Jums taip pat patiktų