Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Spalvinga Saulės energija Varomas Papuošalai Telefonas Sukasi Stendas Ruožtu Stalo su LED Šviesa

Spalvinga Saulės energija Varomas Papuošalai Telefonas Sukasi Stendas Ruožtu Stalo su LED Šviesa

naujas

    €12.00
    • (0)

SKU: w80939

Žymos: lempa lauko saulės, bazinė led, japonijos akvarelė, savo ruožtu ekranas, savininkas telefono, besisukantis apvalus ekranas, ženklas lygiosios, saulės skydelis greitai, ekranas pasukti stendas, led varžtas.

Specifikacija:

  • Elemento Tipas: Reklamos Šviesos
  • Prekės Pavadinimas: UNTCENT
  • Modelio Numeris: JZM-240

Specifikacija:

1).patvarus, naudoti

2). 360 laipsnių besisukantis paviršiaus,

3).Didelis Šviesos DIODO šviesą,

4).saulės baterijų ir engery

5).Atitinka tarptautinius kokybės standartus,eksporto rinkose visame pasaulyje, kovoti už ekranas butelis,vaza,vazonas, ir akmuo,didelio efektyvumo,

PS:Galios saulės energija, ją suktis tik;galia 3pcs dydis AA baterijos, šviesos ir rotacija.

tai gali rodyti:

kosmetikos, kvepalų, vyno, telefono, mp3,mp4, žaislai ir kt.

pakuotė:

1 x LED šviesos pagrindas.

informacija:

poveikis:

Pristatymas:

1.Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas alipay yra atnaujintos ir visiškai teisinga.

2.Normalus laivybos būdas yra ePacket(tik JAV ).Sekimo numerį, bus išsiųsti per pašto greičiau.

3. Jei norite išsiųsti ją kitiems laivybos būdas,kaip EMS ,DHL ir kt. jūs galite susisiekti su manimi laisvai.Aš jums pasakysiu, kad Krovinių.

4.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Grąžinimo Politika :

1.Visi mūsų daiktai turi būti patikrinti prieš juos išsiunčiant.Mes garantuojame, nuo bet kokių gaminių su trūkumais.Šis punktas taikomas mūsų 14 Dienų Pasitenkinimo Garantija.

2.Jei yra kokių nors problemų su produktų galite įsigyti,pls rašykite mums per 3-7 dienų po jūsų gauname tai,mes jums pasakysime, mūsų atgalinis adresas.Bet sugedęs,sugadintas,arba klaidingai elementus,grąžinimo (siuntimo ir perduoti mokestis yra ne inculde) arba " exchange bus pateikta per 30 dienų po patvirtinantį kvitą.

3.Mūsų pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis.Jei keitimo,mes mokės siuntimas iš naujo, laivybos mokestis.

Atsiliepimai:

1.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su keturi 5-Išsami Pardavimo Reitingas (DSR) mums remiantis jūsų pasitenkinimas mūsų prekių ir paslaugų.

2.Deja, jei jūs planuojate duoti mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį, nes jūsų bloga patirtį perkant pas mus, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, taip, kaip išvalyti savo nepasitenkinimo ir išspręsti problemą .Mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus, artimiausiu metu, tačiau dėl laiko skirtumo, prašome elektroniniu paštu mums išsamios informacijos ar klausimų .mūsų darbo Kinija laikas 9:30-19:00, nuo pirmadienio iki penktadienio.Ačiū!

Jums taip pat patiktų