Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

M4 Kraujo Spaudimą, Stebėti Sporto Belaidė Lauko Širdies Ritmo Monitorius Pedometer Veikia Kambarys Fitness Tracker Įranga

M4 Kraujo Spaudimą, Stebėti Sporto Belaidė Lauko Širdies Ritmo Monitorius Pedometer Veikia Kambarys Fitness Tracker Įranga

naujas

    €5.70 €8.14
    • (1)

SKU: w76987

Žymos: led ps, vaizdo žaidimų lipdukas žaisti decal žaidimų plakatai gamer, dekoro gamer, mickey piniginės, dekoro žaidėjus kambarys, naktiniai lipdukas, 8 ball, angliavandenių rebuild kit, kreiptuką ps4, kilimų triušis.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: smart apyrankė

Savybės: Tipas:Smart Apyrankės Spalva:Kaip nuotraukoje darbo Režimas:Touch Veikimo Galia :Ilgai paspauskite funkcinį klavišą Įkrovimo Laikas :2 valandos Krovimo Įtampa :5V Srovė :1A-2.1 Šalies Maufacture:Kinija Aprašymas: 1.Apie 7-15 dienų budėjimo laikas. 2.Visos dienos veiklos stebėjimas: žingsnius, sudegintas kalorijas, kilometrus ir širdies susitraukimų dažnį. 3.Pažangi priminimas: Kvietimas priminimas, informacija stumti, sėdimas priminimas. 4.Daugiau funkcijos: telefonas paieškos, nuotolinio valdymo vaizdo kamera, chronometras. 5.Nuolatinė Širdies ritmo Monitorius: Nepertraukiamo automatinio širdies ritmo stebėjimo ant riešo per sekundę. 6.0.96 colių TFT spalvotas jutiklinis ekranas: aukštos raiškos ekranas, lengva skaityti visi fitneso duomenis. 7."Bluetooth 4.0", suderinama su "Android" 4.4 ir virš sistemos, iOS 8.0 ir daugiau sistemų. 8.Apyrankė Tiesioginio Palaikymo Kalba: Beveik 200 Nacionalinių Kalbų, tiesioginis pasaulinės šrifto. 9.Taikoma Remia Kalbų: Rusų, Vokiečių, Italų, Japonų, Prancūzų, Supaprastinta Kinų, Tradicinė Kinų, Portugalų, Ispanų, Arabų, Korėjiečių.Paketą sudaro: 1*Smart Apyrankę 1*Vartotojo Instrukcija Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą

Vežimą:

.

.

.

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.

2. Produkto pat kaip nuotraukos?

Taip, visos nuotraukos yra realios.Mes paėmė šias nuotraukas pagal save.

3. Kuris dydis tinka man?

Mes siūlome jums pažvelgti į mūsų dydžio pasiūlymas emiau ir mūsų produkto dydžio diagramos, jei esate normalus skaičius.jei turite specialią paveikslas, prašome susisiekti su mumis ( pasakykite mums savo ūgį ir svorį, krūtinės, juosmens, klubo dydžio ).

4. Aš esu perpardavinėtojas ,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes. {C}

'

Jums taip pat patiktų