Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Pulse Oximeter Piršto Oximetro OLED Oximetro De Dedo SpO2 PR Pulsioximetro Kraujo Deguonies Buitinių Sveikatos Soties Matuoklis

Pulse Oximeter Piršto Oximetro OLED Oximetro De Dedo SpO2 PR Pulsioximetro Kraujo Deguonies Buitinių Sveikatos Soties Matuoklis

naujas

    €11.32 €18.56
    • (1)

SKU: w74021

Žymos: sveikatos, kraujo spaudimo monitorius su ekg, karščiavimas matuoklis, 5l deguonies, deguonies matuoklis, oximet, hakko oled, gera namų, dirbtinės kraujo, sup kraujo slėgio.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: Pulse Oximeter Piršto Oximetro
  • Dydis: OLED Oximetro De Dedo SpO2 PR Pulsioximetro
  • Prašymas: Pirštas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Kraujo Spaudimas

Savybės:

1. Kokybės OLED ekranas. 2. Parametrai: SPO2 (Impulso Deguonies Sotis), PR (Pulso dažnis) 3. Mini, nešiojamieji ir paprasta operacija. 4. Tikslius rodmenis, per kelias sekundes gauti duomenys. 5. Automatiškai išjungti per 8 sekundes, kai nėra signalo. 6. Tinka lauko sporto, alpinizmo ir Namuose, Šeimos sveikatos priežiūrą. 7. Tinka vyresnio amžiaus žmonėms, žmonėms, turintiems kvėpavimo problemų, arba žmonės, kurie dažnai, kaip ir sportas.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Deguonies prisotinimo žmogaus normalaus arterinio kraujo yra 98%.Jei jis yra mažesnis nei 94%, tai yra laikoma nepakankama deguonies.Be to, normalus žmonių impulsų dažnis ir širdies ritmas yra tas pats.Paprastai tarp 60-90 kartų per minutę.Tačiau, jeigu fizinio krūvio ir streso, širdies gali padidėti.

Pakavimo sąrašas:

- 1 x Pulse Oximeter - 1 x anglų Vartotojo Vadovas - 1 x Virvė - 1 x Saugojimo Krepšys (Priklausomai nuo to, ar jūs pasirenkate jį) (Dėl aviacijos apribojimai, AAA tipo baterijos neįtrauktos)

Dažnai Perkamos Kartu:

Oximeter Produkto Detalę:

Techniniai duomenys:

- SpO2 Matavimo diapazonas: 70~100% Skiriamoji geba: ±1% Tikslumu: ±2% (70%~99%), nepatikslinta (

Grįžti Politikos Informacija:

1. Jei turite sugedusį elementą, kurį norite grąžinti ar nuolaida.Prašome susisiekti su mumis per 2 dienas nuo jums priimti siuntą. 2. Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti atgal daiktų arba pakeisti elementą jums. 3. Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su tai originali pakuotė ir priedai.Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčius už grąžinamas prekes.

Renee3204

    5
2020-11-07

A good thing came in time to the seller Thank you.

Jums taip pat patiktų