Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2vnt aukštos klasės aiškiai gryno krištolo paieška šakutės 528hz ir 432hz medicinos gydymo ir Medicinos gydymo

2vnt aukštos klasės aiškiai gryno krištolo paieška šakutės 528hz ir 432hz medicinos gydymo ir Medicinos gydymo

naujas

    €81.39
    • (1)

SKU: w72431

Žymos: crystal arfa, dubuo dainuoti, imtuvo paieška fork, cvnc, šakutės muzika, paieška šakutės garso crystal, dubuo kristalų, megamo, crystal paieška, jack aliejus.

Specifikacija:

  • Skersmuo (cm): 20-30cm
  • Prekės Pavadinimas: chakrasenergy
  • Tonas Skaičius: 1
  • Muzikos Pastaba: bet viena pastaba
  • Modelio Numeris: DRM00100
  • spalva: Aišku
  • Svoris (kg): 1.49

nuoroda yra dviejų dalių aišku, 16mm kristalų paieška šakutės su 528hz ir 432hz.

dažnio paklaida - +/-2 hz.yra 2 gabalas gumos mallets žaisti paieška šakutė.prašome tyrimą pardavėju apie krovinių jei esate iš kitų šalių, krovinių gal pigiau.Do-Re-Mi krištolo dainavimo kaušeliai gamykla yra labai profesionalus krištolo dainavimo produktus. 1) galime pagaminti bet kokios formos krištolo dainavimo produktus.krištolo dainavimo, indai, krištolo dainavimo rankena, indai, krištolo dainavimo kielichy indai.kamertonai, piramides ar Merkaba, krištolo dainavimo varpai, Krištolo taurės ir t.t.......

2) mes galime tonas paieška, todėl nuo 2 oktavos, kad 3 oktavos į 4 oktavos, kad 5 oktavos į 6 oktavos.C# D# E F F# G G# A#, B, C......yra visi availabled.galite įsigyti vieną ar keletą gabaliukų arba vieną rinkinį...... 3) Mes pristatė labai išplėstinė spalvų dengimo įranga, dabar spalva yra įvairūs, jie gali būti bet kokios spalvos, su aiškiu ar bet tamsi spalva, be aiškios.jie gali būti vienos spalvos arba dviejų rūšių spalvų derinys ar kelių spalvų derinys.jūs galite pateikti mums jūsų duomenys užklausą apie spalvų. 4) mes galime padaryti bet iškirpti dizaino.mes galime iškirpti jūsų logotipu, apie kiekvieną produktų. 5) mes pasirinkti tik tuo atveju, express siunta, tai labai greitai.be to, jis yra saugus.mūsų pakuotės yra labai ypatinga, ji yra stipri ir išsaugoti savo krovinių.mes galime pakeisti, jei yra sugadintas arba prarastas per siuntą. 6)apie grąžos, taigi, pažymėti prieš nusipirkti, produktai yra visi lengvai neveikia, todėl mes negalime priimti grįžti be to, jūs galite afforde du kartus tarptautiniai krovinių.mes išsiuntėme jums ir siunčiate atgal į jav.be to, jūs turite patvirtinti, kad jie yra saugūs, mes negalime grąžinti, jei neveikia, kai mes gauname.taigi, galite pirkti jei norite.prašome don ' t pirkti, jei nėra labai įdomu ar jums gali ne žinoma, tai gerai.Nedvejokite, jei turite kokių nors problemų.

Jums taip pat patiktų