Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2020 M. Geriausias Naujas Karšto Automobilių Garso, Automobilių Apdailos Removal Tool Kit " Rinkinį, Durų Apdailos Auto Skydelio Plastiko, Interjero Outillage Automobilių

2020 M. Geriausias Naujas Karšto Automobilių Garso, Automobilių Apdailos Removal Tool Kit " Rinkinį, Durų Apdailos Auto Skydelio Plastiko, Interjero Outillage Automobilių

naujas

    €2.30 €3.60
    • (1)

SKU: w71925

Žymos: įrankių rinkinys skirtas auto, automobilių pertraukos įrankis, beta įrankis, nagų apdaila įrankis, rinkinio garso arcade, trim panel įrankiai, plastikiniai remontas, auto mechanikas įrankis, paslaugos rankiniai įrankiai, lauke indai.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: QM193535
  • Medžiaga: ABS

Aprašymas:

Mūsų automobilių apdailos removal tool kit idealiai tinka profesionaliam ir asmeniniam naudojimui.Jei norite pašalinti savo automobilio apmušalams, durų plokštės, bagetai ar įstaiga, apdaila, esate gonna reikia kuo automobilių apdailos removal tool kit savo žinioje!

Savybės:

*Apdaila šalinimo įrankių rinkinys puikiai tinka automobilių apdailos šalinimas, įskaitant stereo-sistemos, tvirtinimo detalių, langų, durų skydelis, skydelio ir kt.Jis apima 12 apdailos įrankius, įvairių rūšių.Ji taip pat gali būti naudojamas pašalinti dviračių padangų.Šis universalus ir paprastas naudoti rinkinys yra geras pasirinkimas ne tik profesionalai, bet ir mėgėjai.

*Pagaminti iš ABS medžiaga, kuri yra ekologiškas, netoksiškas, lengvas ir nebraižo jūsų automobilį.Su dideliu kietumo, jie yra veiksmingi šalinant tough-susegti įrašus.Aukščiausios kokybės Medžiagos užtikrina aukštos kokybės ir patvarumo.

*Pagamintas pagal ergonomikos dizainas daro juos patogu laikyti rankose.Anti-slydimo ir storio rankena slydimo valiklis saugo jį nuo kritimo nuo savo jėgas apdoroti naudojant.Su šviesos svorio ir tinkama proporcija, jis leidžia jums naudoti tai su mažiau pastangų ir pagerinti apdailos efektyvumo.

*Lengva įdiegti arba pašalinti automobilių reikmenys nesulaužant.Aštrūs ir švarūs krašto apdailos priemonė užtikrina gerą poveikį, naudojant ir lenktas ir itin plonas įrašą vadovas gali pasiekti, kad tik srityse, be smalsauti nuo apdaila.

*Formuoti atsižvelgiant į automobilių apdailos poreikius, rinkai, todėl jis gerai veikia ir atitinka jūsų poreikius.Yra pakankamai veislių (12 VNT), kuri leidžia jums pasirinkti tinkamus įrankius valdyti situaciją.

Pakuotė:

12Pcs/set x Automobilių Apdailos Removal Tool Kit

Pastaba:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Carrera 6996

    1
2020-12-21

Seller evidently with problems,-not can send parcel, from the time of purchase pack on is U seller. Do not recommend. Unless with desire odlozyc for miesieczna lokate U this seller

Jums taip pat patiktų