Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

50PCS Ellips Plaukų Vitamino Keratino Kompleksas Naftos Sklandžiai, Šilkiniai Plaukų Kaukė Remonto Pažeistų Plaukų Serumas, Maroko Naftos Kovos su Plaukų Slinkimas Agentas

50PCS Ellips Plaukų Vitamino Keratino Kompleksas Naftos Sklandžiai, Šilkiniai Plaukų Kaukė Remonto Pažeistų Plaukų Serumas, Maroko Naftos Kovos su Plaukų Slinkimas Agentas

naujas

    €11.66 €14.58
    • (0)

SKU: w70629

Žymos: plaukų slinkimas vitaminas, plaukų gydymas, elipsės vitaminai plaukų kapsulės, juoda bling kaukė, Barzda Aliejus, korėjos šampūnas, andrea šampūnas, plaukų slinkimas kaukė, plaukų vitaminas, plaukų augimą alyvos vyrai.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Gamybos Licencijos: 20160503
  • Kiekis: 50PCS=1Bottle
  • NET WT: 1ml*50
  • Komponentas: Vitaminas Aliejus
  • Modelio Numeris: Ellips Plaukų Aliejus, Vitaminas
  • Prekės Pavadinimas: YIGANERJING

Prekės Pavadinimas : bingfuchun

Gamybos Licencijos : 20160503

Elemento Tipas : Plaukų Slinkimas Produktas

Komponentas : Vitaminas Aliejus

Kiekis : 50PCS=1Bottle

NETO MASĖS : 1ml*50

Modelio Numeris : Ellips Plaukų Aliejus, Vitaminas

Kiekis suma 50 kapsulių

Produkto aprašymas kvapas medus ir morkos.Į plaukus.Padalinti baigiasi ir plaukų lūžimo maitina šilkas plaukus sveikus.Suformuluota su ženšeniu ir drėkina.Bus įjungtas į minkštą gyvybingumą, sveikatą, atjaunina plaukus, tapo silpnų ir pažeistų plaukų (split ends), sausas, ir sausiems plaukams.

Kaip naudoti Po apliejimo su rankšluosčiu plaukų, po valymo šampūnu, nejikiri kapsulė, pakėlė šis produktas, taikomi visą plaukų. (ishimasenn) * po šildomos džiovintuvas kietos kapsulės ne žirklėmis, prašome.Už kapsulė želatina, šalta ir sunku, karšta, karšta ir lengva, kad ištirptų.

Žaliavų., Cyclopentasiloxane, cyclotetrasiloxane, dimethyconol, cyclohexaciloxan, phenyl trimethicone, TOCOPHERYL ACETATAS, sojų aliejus, palmitatas, palmitatas, kvapiųjų medžiagų, mineralinio aliejaus, ženšenio šaknų aliejus, medus, etilheksil-metoksicinamatas, pantenylethyl, alganiaspinosa branduolių aliejus

Atsargumo priemonės naudoti -Nutraukti naudojimą, kai jūsų oda kosmetika.Taip pat, jei naudojamas po naudojant, paraudimas, patinimas, niežėjimas, sudirginimas ar bet kokią kitą Kolegiją dermatologas rasite.Jums gali pasunkinti simptomus, ir jei jūs ir toliau naudoti.

-Svetainėje yra egzema, randai ir patinimą, kad prašome ne.

-Po kiekvieno naudojimo, visada uždarykite dangteliu.

-Jums gali būti dalių, ir judėti.Prašome kūną, kai juda.

-Ypač aukšta temperatūra, negalima laikyti juos į vietą žemos temperatūros ir tiesioginių saulės spindulių.

laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

-Transporto ant kartono ir pakuotės mažai įbrėžimų, dėmių ir pan., prašom.

-Pristatymas situacija gali sukelti kai kurie įbrėžimai gali atkreipkite dėmesį, kad prašom.

-Gali skirtis nuo nuotraukos dėl šių priežasčių atnaujinimo paketą.

Mūsų dažnai užduodami klausimai

Q, plaukų vitaminu, kodėl gi ne plaukai?: mes, plaukų gydymas, plaukų vitaminas yra susijusi su narkotikais.

Kietas

Q, ir neatsidaro. ⇒ yra elipsės kapsulės pagamintos iš želatinos.Temperatūrai nukritus ir sunkiau.Šilumos džiovintuvas karšto ar šilto iki Delno.Gali būti nejiru lengvai tampa minkštesnė šilumos.Prašome naudoti žirklės atidarydami.

Pasakykite man,

Q, elipsės plaukų saugojimo metodas. ⇒ Prašome parduotuvėje elipsės plaukų gydymas.Gali išlydyti esant aukštai temperatūrai.

Q, žemos temperatūros ir aukštos temperatūros, tampa lengviau išspręsti.Prašome susilaikyti nuo taupymo, vonios kambarys.Aukštos temperatūros ir didelės drėgmės būti stick kapsulę kartu su produktu yra gerai.

Pasakykite man,

Q, ir produkto naudojimo. ⇒ Tai Nov.Po Šampūnas ir kondicionierius, rimasu sausu rankšluosčiu.Turinys produkto maišyti į plaukus.Ir, kai buvo galima įjungti ranka šilta džiovintuvas kapsulės tampa minkštesnė, lengva atidaryti, bus.Jei jūs vis dar naudojate savo žirklės.

Kaip naudoti

1 tabletėje yra pakankamai net ir ilgus plaukus, skausmas labai intensyvus, prašome naudoti savo

2 grūdų ir daug plaukų.

Kaip taupyti

Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, vengti aukštos temperatūros ir oro drėgmės ir tiesioginių saulės spindulių.Po atidarymo, kiek įmanoma, kuo greičiau prašome naudoti.

Jums taip pat patiktų