Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2 Vnt Automatinė Armatūra Kaklaraištis Vielos Twister, Armatūra, Kaklaraištis, Vielos Twister Įrankis, Armatūra, Viela Twister Traukti Kaklaraištis Vielos Twister, Betono Metalo

2 Vnt Automatinė Armatūra Kaklaraištis Vielos Twister, Armatūra, Kaklaraištis, Vielos Twister Įrankis, Armatūra, Viela Twister Traukti Kaklaraištis Vielos Twister, Betono Metalo

Įrankiai

    €7.88 €10.10
    • (5)

SKU: w69020

Žymos: armatūra siejimo priemonė, beton, dekoro metalo, armatūra, įrankis seminaras, suaoki, vario viela, rankos stiprumas, wacker neuson, freemax.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Elektros Įrankių Dalys

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Taikoma siužetas: šių armatūra įrankiai yra tinkami privalomas plieno strypai statybvietėje

lengva naudoti, padedant padidinti jūsų darbo efektyvumą

Pareigos: šių armatūra twisters yra skirtos traukiant ir darbuotojai saugiai ir lengvai laikyti barų kartu

Sutaupyti laiko ir pastangų: tai armatūra kaklaraištis įrankiai gali automatiškai susivyniojanti ir papildymo, taip taupant laiką ir mažinant nuovargį rankoje; pusiau automatinė funkcija sumažina pasikartojančių veiksmų ir mažina įtampą jūsų rankos ir riešo

Struktūra: viduje kablys turi sriegiu ir atsigavo struktūra; Po užveržimo rankena ir sugriežtinti pabaigos viela, ji bus automatiškai atšokti atgal, panaikinant bendrovės likvidavimo procesą

Pusiau automatiniai dizainas:Šių armatūra kaklaraištis priemonės gali turėti barų kartu lengvai ir sumažinti pasikartojantys veiksmai, geri įrankiai, taupant jūsų pastangas ir pagerinti savo darbo efektyvumą.

įvairių stilių, kad atitiktų jūsų poreikius, todėl patogumui į savo gyvenimą.

Pareigos:Šių armatūra kaklaraištis vielos twister priemonės yra skirtos laikymo barų ir kitų laidų kartu.

spalva:Juoda + žalia

Medžiaga:Anglies plienas + plastikas

dydis:Uždaroji ilgis: 26cm

Ištemptas ilgis: 37cm

Pakuotės Turinys:

2*Armatūra Kaklaraištis Vielos Twister

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.driftdevil.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.driftdevil.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Ishchenko Elena

    5
2021-01-14

Excellent store, quickly sent. 8 days delivery time.

Bross 01

    5
2021-01-05

The product is super delivered quickly... I recommend.

Nechaeva 8888

    5
2020-08-31

Заказ доставлен. В деле не проверял.

Servideo Info

    5
2021-01-05

Very good quality. Strong resistant. Impeccable delivery.

Kachinskiy Dp

    5
2021-01-20

Everything corresponds to the description, done quite qualitatively.

Jums taip pat patiktų