Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Besegad Portective Nešiojamas, Vežančių Saugojimo Nešiojamojo kompiuterio Krepšys Rankovės Rankinė Case Cover Dėklas skirtas MacBook Air Pro Xiaomi 13 13.3 15 colių

Besegad Portective Nešiojamas, Vežančių Saugojimo Nešiojamojo kompiuterio Krepšys Rankovės Rankinė Case Cover Dėklas skirtas MacBook Air Pro Xiaomi 13 13.3 15 colių

Nešiojamas Priedai

    €8.63
    • (0)

SKU: w65364

Žymos: nešiojamojo kompiuterio dėklas, atveju macbook, i mac dėžutę, išpuolis titan ventiliatorius, atveju a1989, atveju "macbook pro", macbook air 13 a1932, galaxy s knyga, dirbtiniais nešiojamojo kompiuterio krepšys, l nešiojamojo kompiuterio krepšys.

Specifikacija:

  • Modelio Tipas: Kietas
  • Lytis: Unisex
  • Prekės Pavadinimas: Besegad
  • Tipas: Nešiojamojo Kompiuterio Lagaminėlis
  • Uždaryti Tipas: užtrauktukas
  • Modelio Numeris: Pelnas už "Apple" Nešiojamojo kompiuterio Kelionės Atlikti Maišelis coque fundas rubisafe priedai
  • Taikytinos Modeliai: Macbook Pro 15-inch
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Pakuotė: Taip
  • Stilius: Verslas

Daugiau Produktų:

Besegad Nešiojamas Daugiafunkcinis Nešiojamas Rankovėmis Krepšys su šoninėmis Kišenėje, Rankinėje Atveju Padengti MacBook Air Pro 13.3 colių

Informacija:

Poliesterio putų kamšalas sluoksniu ir pūkuotas minkštas žemyn pamušalas guzas ir smūgio absorbcijos ir apsaugo jūsų prietaisą nuo atsitiktinio kritimo, įbrėžimų, ar lūžimo.

Daugiafunkcis: Dvigubas užtrauktukas ant pagalvių viršų galima patogią prieigą prie jūsų nešiojamas kompiuteris; Kišenė priekyje suteikia pakankamai vietos laikyti rašiklius, mobilųjį telefoną, laidai, įkrovikliai, maitinimo banko ir verslo pagrindai; Papildomos kišenės atgal rankinėje galite įdėti į bendrą tvirtinimo medžiagos, siūlanti patogiau.

Top rankenos bylos leidžia jums atlikti savo kompiuterį, komfortą ir gali būti paslėptas, kai nereikia , taip, kad jūs galite jį nešiotis kaip rankovės ar tinka, tai kitą maišą.

Plonas ir lengvas , tai idealaus dizaino kompiuteris.

Tinka MacBook Air 13,skirta MacBook Pro 13 "Retina" 2012 m. Pabaigoje - 2015 m., "MacBook Pro" 13 su CD-Rom 2008 - 2012 m. Pradžioje, 12,9 colių "iPad" Pro 2017, " Microsoft Paviršiaus Knygos 13.5 Colių,už Dell Inspiron 13.3 colių 2 in 1 ir populiariausių 13-13.3 colių Nešiojamieji kompiuteriai / nešiojami kompiuteriai / Ultrabooks; gali ne stora, tinka visiems kompiuteriams dėl nevienodo dydžio, įvairių modelių.

Medžiaga: Poliesteris

Galimos Spalvos: Pilka, Juoda

Praneškite mums norimą spalvą, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime atsitiktinai.

Dydis:už 13.3 colių

Prašome leisti apie 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū!

Maišo tik tuomet, kitas prietaisas nėra įtrauktas.

Pakuotė:

1 x Nešiojamojo kompiuterio Krepšys

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Jums taip pat patiktų