Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Roplių Lempa Rinkinį Lempos Clip-on Lemputės, Lempos Laikiklis Termometras su Drėgmėmačiu Vėžlys Vėžliai Milžinryklius Lempa Šilumos, šviesos Rinkinys

Roplių Lempa Rinkinį Lempos Clip-on Lemputės, Lempos Laikiklis Termometras su Drėgmėmačiu Vėžlys Vėžliai Milžinryklius Lempa Šilumos, šviesos Rinkinys

naujas

    €5.92 €12.33
    • (1)

SKU: w65049

Žymos: turtl, sty roplių, lempos vėžlys, reptil, lauko temperatūros, retro metalo lempos lemputė, lempos vamzdelis turėtojas, lemputė šilumos, reptil terariumai, pasaulio vėžlys.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: golfo lempos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Watt: 75 W

Golfo Lempos Apšvietimo Rinkinys, Šviesos, Šilumos ,Ropliams, 2 x 75 W Lemputės

Reguliuojamas šviesos intensyvumas-jungiklis turi dimeris reguliuoti šviesos intensyvumas, jis prisitaiko prie akvariumuose,, skirtingų dydžių, su galinga 75 W lempa galite pasirinkti tinkamo apšvietimo kelis gyvūnus.

Nebus išlydyti, bus ne deformuoti, tinka E27 lempos, kaip pavyzdžiui, šildymas, lempos, kaitrinės lempos, UV lempos, šviesos Diodai ir kt.

Lanksti turėtojas ir stiprus įrašą-Lankstus ir 360 ° besisukančiu turėtojas kontroliuoti šviesos bus, ačiū neslidžios ir atsparios apkabos, galite pritvirtinti prie lempos laikiklį bet tankai ir akvariumuose.

Gražus Tvirtas Lempos Laikiklis-lankstus kabelis yra 30 cm ilgio, tinka roplių, varliagyvių, žuvų, žinduolių, ir tt

Nustatyta, UVB, ir nuo UVA spindulių būtina ropliai įsisavinti ir pritaikysime kalcio ir išvengta medžiagų apykaitos ligų, rinkinys ateina su 2 x 75 w lempų.

Vėžlio šarvas tapo minkštas, mityba negali būti visiškai absorbuojamas, apetitas tapo prasta, ilgalaikių pakankamai šviesos, visada mėgsta būti ligos, trūksta saulės šviesos, silpnėja atsparumas, kalcio negalėjo būti subalansuotas absorbuojamas,Golfo Lempos Apšvietimo Komplektas,tinka roplių, varliagyvių, žuvų, žinduolių, ir kt.

Reguliuojamas šviesos intensyvumas kontroliuoti temperatūros ir šviesos reikia jūsų augintiniui.

Lanksčios ir 360 ° besisukančiu paramos judėti lemputę, bus ir rasti tinkamą vietą ir apšviesti labiausiai tinkamą vietą vėžlys bakas.

Rankenos yra neslidžios ir patvarus, telpa į bet bakas, ir gali būti saugiai pritvirtintas prie krašto akvariumas.

Lempos galia: 75 w

Laido ilgis: 130cm

Ilgio lanksčios metalinės kabelių: 30 cm

Maitinimo kištuko: Europos plug

Įtampa: 220V-240V

Max galia palaiko: 100w

Medžiaga: Metalas, Keramika (lempos pagrindo), Nerūdijančio plieno (Vamzdis), Plastiko

Paketų Sąrašo:

2 x 75 w kaitinimo lempos

1x Lempos laikiklis

JHONCABELLO DURA

    5
2021-02-10

good

Jums taip pat patiktų