Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

32cm Easter Bunny Easter Bunny Lėlės Dekoratyviniai Triušiai Ilgai Skrybėlę Spalvinga Nykštukas Lėlės Ornamentu Namų Dekoro Produktus

32cm Easter Bunny Easter Bunny Lėlės Dekoratyviniai Triušiai Ilgai Skrybėlę Spalvinga Nykštukas Lėlės Ornamentu Namų Dekoro Produktus

Įvykis & Party

    €2.67 €5.34
    • (1)

SKU: w64825

Žymos: šalis velykų dekoras, urmu velykų zuikiai, dekoro velykų, 3 velykų apdaila, vyrai katytė, kūdikių drugelis, easter bunny dekoratyvinis, vištienos velykų, tikroviška medienos triušis, velykų.

Specifikacija:

  • modelis: Ūsai
  • Medžiaga: Kita
  • Modelio Numeris: Easter Bunny Lėlės
  • Proga: St Patrick ' s Day
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės:

1.Patikima kokybė: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos ir medvilnės medžiagos, dėvėti, atsparus, minkštas ir lengvas, ilgas tarnavimo laikas ir

lengva valyti. 2.Kurti Valentino Dienos Atmosferą: Gali Būti lengvai integruota į žmogaus proga, lengva sukurti stiprią Valentino Dienos atmosfera, jūs galite naudoti ją papuošti bet kurios vietos.

3.Platus: Tai Valentino Dieną lėlės gali būti naudojamas kaip išskirtinį papuošalų.Tai bus tikrai pridėti daugiau įdomus ir šventinę atmosferą, tinka svetainė, miegamasis, vonios kambarys, virtuvė, valgomasis, kabinetas ir kt.

4.Valentino Dieną Elementas Dizainas: 3D elfai, atrodo, mielas ir gražus.Ji ne tik užtikrina gerą dekoratyvinis efektas, bet taip pat labai pagerina šventinę atmosferą Valentino Dieną.

5.Duoti jums geros kloties: Beveidis lėlės yra labai tinka plinta tradicinių dvasia.Liaudies literatūra ir menas, triušių guard savo namus ir apsaugoti žmones nuo nelaime.Ji atneša laimę, kad žmonės ir yra laikomas sėkmės.Jūs galite naudoti ją išreikšti džiaugsmo ir palaimos, savo meilužio.

Specifikacija:

Pavadinimas: Triušio Lėlės

Medžiagos: flanelė

Dydis: apie 12*8*32cm/4.72*3.15*12.6 į

Pakavimo Sąrašas : 1 x Triušis Lėlės

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, gali šiek tiek tolerancijos dydžio.

2. Dėl skirtumo šviesos ir rodo, kad gali būti šiek tiek spalvų skirtumas.

Sąlyginio deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo,jis palaiko Kredito kortelės,

Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt.

Jei norite naudoti "kitas" mokėjimai,prašome susisiekti su mumis per paštu arba pranešimą.

Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jeigu buvo kai sunku, prašome pranešti man.

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

Siuntos Kinija Po Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių ,paprastai tai užtruks 25-45 darbo dienų(kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau) ,jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ir kt .Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Azizi140

    5
2021-02-12

Super, I recommend. Thanks AliExpress

Jums taip pat patiktų