Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Turmalinas Antklodė Kilimėlis Pėdų Masažas Trinkelėmis Kojų Trūkumus Energijos Masažo Kilimėlis Pėsčiomis Kilimas Skatina Kraujo Apytaką

Turmalinas Antklodė Kilimėlis Pėdų Masažas Trinkelėmis Kojų Trūkumus Energijos Masažo Kilimėlis Pėsčiomis Kilimas Skatina Kraujo Apytaką

naujas

    €12.89
    • (2)

SKU: w61361

Žymos: būdų, kaip kraujo apytaką, kojų atsipalaiduoti, paplūdimys raketę, kojų refleksologija, veido kraujotaką, 120ml skersmens, akupresūra pėdų kilimėlis, grindų masažo kilimėlis, pėdų massag, shiatsu pėdų.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: TBS12
  • Elemento Tipas: Masažas & Poilsiui
  • Prašymas: Pėda
  • Prekės Pavadinimas: aiboduo
  • Medžiaga: Kompozicinės Medžiagos

Turmalinas Antklodė Kilimėlis Pėdų Masažas Trinkelėmis Kojų Trūkumus Energijos Masažo Kilimėlis Pėsčiomis Kilimas Skatina Kraujo Apytaką

Aprašymas:

Pėdų masažo kilimėlis

Sulankstomas ir patogus

Padeda pašalinti toksinus iš žmogaus kūno

Skatina medžiagų apykaitą ir kraujotaką

Reguliuoja funkcija gelmių

Atpalaiduoja nervų skausmas, lengvas nuovargis, raumenų

Stiprina imunitetą žmogaus organizmui

Puikus produktas už žmonių sveikatai senyvo amžiaus ar žmonės, kurie visada sėdi ilgai

Dydis (L x W): Vidut. 145x46cm

Medžiaga: Turmalinas

Spalva:Ruda

Pastaba: žiūrėkite, kad vartotojo instrukcija prieš naudojimą atidžiai

Prašome patikrinti ir patvirtinti, pakuotės kiekis ir kaina prieš perkant.Kokių nors klausimų,pls nedelsdami susisiekite su mumis.Ačiū.

Komplektą Sudaro:

1 x Pėdų Masažo Kilimėlis

1 x Vartotojo vadovas

Įspėjimas:

Netinka tie žmonės yra simptomas haemorrhageto naudoti laikotarpiu kraujavimą.

Pavyzdžiui, hemoptysis, kraujavimą, turi kraujo savo išmatose , hemorrhuage rom skrandžio ir žarnyno iš gimdos , vidaus organai ir kt.

Netinka moterims laikotarpis-mėnesinės ir nėštumas

Netinka pacientams juda laikotarpį phthisis, pacientams netvirtas valstybės ūmaus miokardo infarkto pacientams, kuriems yra sunkus inkstų nepakankamumas arba sunkus širdies nepakankamumas

Klauskite gydytojo patarimo dėl kitos rimtos ligos

Produkto Aprašymas:

Su nuolat visuomenės vystymosi, "walking" sąlygas toliau didinti, automobilis yra ne iš dviračių ant laiptų su liftu kelionių, nesvarbu, ar namuose, ar už darbo arba mokymosi kelionių, atostogų batus, pėdos, todėl vis daugiau ir daugiau žmonių pėdas mažiau vykdyti savo funkcijas ir galimą teigiamą vaidmenį mažiau ir mažiau, kurioms nėra gera savo sveikatai.Vadinamojo "big medžių šaknų, priklauso nuo to, pėdų, pėdų sveikata priklauso nuo to, stiprūs žmonės."

Šis produktas naudoja specialias PP plastiko, drabužiai ir kt.turintys aukšto kietumo.Lengva naudoti iš svetainės apribojimų, gali judėti bet kuriuo metu, vidaus ir lauko darbams.Apačioje pėdų masažas stimuliuoja reflekso zonas, skatinti medžiagų apykaitą, kraujotaką, palengvinti neuralgia, pašalinti raumenų nuovargį, qi ir kraujo, nustatyti funkcinį vidaus organų, stiprina žmogaus imunitetą.

Minios: pagyvenusių žmonių ir dažnai sėdėti ir dirbti ar mokytis gyventojų

Instrukcijos:

1, prieš-sumontuoti plastikiniai akmenys, vartotojas gali būti priversti atidėti po rotacijos plastiko akmenys, tada atlikite patinka spalvų ar stiliaus ar dydžio užsakymą.

2, produktas bus čerpėmis ant žemės, prieš ir po naudojimo, prašome gerkite daug šilto vandens, kai vandens kiekis, priklausomai nuo to, kiekvienu atveju gali būti, paprastai tarp apie 250cc-500cc.Todėl, kad kūnas įvairių priemaišų šlapimu.

3, tik pradėjo naudoti prekė gali būti padengta plona antklodė įdėti į kojines vaikščioti, sumažinti skausmą, po tam tikro laiko gali vaikščioti basomis.

1)Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.driftdevil.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.driftdevil.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Nirosa Niro

    5
2021-01-18

Коврики пришли в Московскую область за 3 недели, спасибо за быструю доставку. Заказываю второй раз. Качеством довольна.

Tanja Frolova1994

    5
2021-01-15

Очень быстрая доставка. Коврик состоит из четырех жестких частей с выпуклыми столбиками, примерно 1-2 см высотой, соединённых вместе. Выглядит очень красиво. В районе ступней и поясницы - магниты. Верх ткань под замшу с рисунком, низ - красная нетканая основа, по краям золотой кант. Есть инструкция на китайском и английском языках. Большой плакат с акупунктурными точками только на китайском. Размер коврика 142 х 45 см. Спасибо, буду пробовать.

Jums taip pat patiktų