Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Belaidis Nuotolinio Valdymo Vibratorius, skirtas Moterims, Silikoninis Vibruojantis Kiaušinėlis, Dildo, Vibratoriai Clit G-taško Stimuliatorius Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims

Belaidis Nuotolinio Valdymo Vibratorius, skirtas Moterims, Silikoninis Vibruojantis Kiaušinėlis, Dildo, Vibratoriai Clit G-taško Stimuliatorius Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims

Sekso Žaislai

    €9.47 €14.80
    • (2)

SKU: w59689

Žymos: vyras bdsm, mano sekso žaislai, pliušas, gėjų seksas, sekso žaislas, analinis, lytis, vibrat, analinis kaištis, vyrų masturb.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: Vibrating Egg
  • Triukšmo: mažiau nei 50db
  • Atsparus vandeniui: Paviršius, atsparus vandeniui
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Įkrovimo Būdas: USB Įkrovimas
  • Režimai: 10 Vibracijos Režimai
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: 3C
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Pakavimo Metodas: Mažmeninė Pakuotės Dėžutė
  • Tipas: Kulka
  • Medžiaga: Silikono
  • Modelio Numeris: nuotolinio valdymo vibratorius
  • Prekės Pavadinimas: SEI I
  • Elemento Tipas: Vibratoriai

Produkto Pristatymas

Belaidis Nuotolinio Valdymo Vibratorius, skirtas Moterims, Silikoninis Vibruojantis Kiaušinėlis, Dildo, Vibratoriai Clit G-taško Stimuliatorius Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims Produkto Aprašymas: 1. Režimas: 10 vibracijos režimai 2. Įkrovimas: USB įkrovimas 3. Triukšmas:mažiau nei 45dB 4.Atsparus vandeniui: paviršius atsparus vandeniui Patarimai: Prenumeruoti mūsų parduotuvėje, ir jūs turėsite galimybę gauti dovaną (nurodykite pastabose, kad jūs turite užsisakę mūsų parduotuvėje) Slaptumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Siekiant išvengti gėdos ir apsaugoti privatumą, mūsų klientams, nėra jautrus žodyno ant produkto pakuotės.

Gaminio Dydis

Dėl vadovo matavimo, ten bus klaidų dydį.Klaidos yra per 3 mm.

Pakavimo sąrašas

Iš viso 4 elementai: ① Mažmeninės Langelyje ② Vibratorius ir nuotolinio valdymo ③ USB kabelis ④ Instrukcija

Visą Silikono

Produktas yra apsuptas silikagelis

10 Vibracijos Režimai

Stimuliuoja vaginą/klitorio/spenelius/išangę

Belaidis Nuotolinio Valdymo Pultas

10 metrų nuotolinio valdymo atstumas

USB Įkrovimas

Gali būti apkaltintas sienos kroviklis, nešiojamas kompiuteris, centrinis bankas ir automobilinis įkroviklis.

Apie Nuotolinio Valdymo

CR2032 mygtukas, baterijos reikia.

Apie Mygtukas

Ilgai paspauskite 3-5 sekundžių įjungti ir išjungti

Labai Tylus

Mažiau nei 50 dB

Paviršius, Atsparus Vandeniui

Prašome nemerkite jo į vandenį ilgą laiką švarus.

Realios Nuotraukos

Apie Paketas

Mes naudojame nepermatomas pakuotes, nr. seksualus žodžiai, niekas nežinos kas yra viduje, mes apsaugoti savo produktą ir privatumo.

Apie Produktą

1.Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant. 2.Visi produktai yra pagaminti iš saugių medžiagų, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui.(Produktas yra pagamintas iš silikono ir todėl gamina normalus silikono kvapas.Prašome nesijaudinkite, tai yra saugu.Ji yra rekomenduojama, kad jums išvalyti prieš naudojimą.Po vieną ar du valymus, kvapas palaipsniui išnyks.)

Apie Siuntos

Mes atsiųsime dėmesį, kad per vieną arba dvi darbo dienas.Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei pavedimo nėra, gautos paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis.

Ką Reikėtų Daryti, Jei Susidurti Produktas Problema

Jei produktas tinkamai neveikia, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo laikas.Mes stengiamės išspręsti problemą ir stengtis suteikti 100% priimtino sprendimo.

Apie Darbo Laikas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant komunikacijos.Mūsų klientų aptarnavimo pasistengsime atsakyti jums pirmas kartas, kai matau jūsų žinutę.Prašome palaukti.

Apie Atsiliepimą

Mes elgiamės su mūsų klientais, kaip mūsų draugai.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums bus labai maloni patirtis perkant mūsų parduotuvėje.Jūsų parama mums yra labai svarbus.Jei esate patenkintas produktu, nepamirškite palikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.

Marloes Fleskes

    5
2021-01-28

Item as described

LdyAvalon

    5
2021-01-23

The goods came in a box, the contents are not parted. Delivery is very fast, two weeks! Thank you seller! Remote with a battery, vibro is charged. Everything works! I'll check soon.

Jums taip pat patiktų