Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2vnt Nešiojamų Gumos Pažaboti Rampos Automobilį, Motociklą, Motorolerį Susisiekimas Riba Rampos Aparatūra, Įrankiai, Reikmenys

2vnt Nešiojamų Gumos Pažaboti Rampos Automobilį, Motociklą, Motorolerį Susisiekimas Riba Rampos Aparatūra, Įrankiai, Reikmenys

Įrankiai

    €20.37 €33.95
    • (0)

SKU: w59047

Žymos: auto keltuvas, lai, durys, rampa, , ratų vežimėlis, dviračių žirklinis keltuvas, amatų, vairą motoroleris, didelis motociklas priedai, rinkinys rinkinys, kėdė elektros varantys.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: Susisiekimas Gumos Perone
  • Prekės Pavadinimas: WALFRONT
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Kėlimo Įrankis Dalys
  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"

2vnt Nešiojamų Gumos Pažaboti Rampos Automobilį, Motociklą, Motorolerį Susisiekimas Ribą, Rampa,

Apžvalga:

Šis gumos rampa yra patvarus ir praktiškas.Ji gali būti panaudota ne riba, arba, apriboti, pašalinti kliūtis iš laiptelio aukščio skirtumas, tinka susisiekimas, motoroleris, motociklas ir automobilis, jis turi gerą poveikį smūgio absorbcija, gniuždymo riedėjimui ir žemas triukšmo lygis.

Savybės: gumos rampos yra tvirta, atspari trinčiai ir ilgalaikis.Suprojektuoti pakankamai aukštis, tinka susisiekimas, mopedų, motociklų ir automobilių.Veiksmingai apsaugoti pažaboti ir užtikrinti, kad saugos automobilis.Jis turi gerą poveikį smūgio absorbcija, gniuždymo riedėjimui ir žemas triukšmo lygis.Lengvas būdas pašalinti nepatogumų, slenkstis, patogiau neįgaliesiems.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: Guma

Spalva: Juoda

Dydis: apytiksl. 48.7 x 24 x 10cm / 19.17 x 9.45 x 3.94 į

Svoris: apytiksl. 12000g

Paketų Sąrašo:

2 x Gumos Rampos

Pastaba:

1. Prašome leisti 0-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

GRĮŽTI IR GRĄŽINTI:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI į pakuotę ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs elementą, jo sąlyga ir pakuotės su visais komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.driftdevil.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Jums taip pat patiktų