Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

JEUSN 10 Dažnio Vibracijos Klitorio Stimuliatorius Moterų Clit Vibruojantis Kiaušinis Makšties Massager Įkraunamas Vibratorius Sekso Moterims

JEUSN 10 Dažnio Vibracijos Klitorio Stimuliatorius Moterų Clit Vibruojantis Kiaušinis Makšties Massager Įkraunamas Vibratorius Sekso Moterims

Sekso Žaislai

    €15.37 €21.95
    • (1)

SKU: w57686

Žymos: moterų klitorio vibratorius g spot, gamtos pūlingas vibratorius, klubo crossdresser, giliai pūlingas vibratorius, mažas vibrtor, masturbator vyrų olo, vibrat, g spot, vyrų masturb, clit sucker.

Specifikacija:

  • Dydis: 90*45*38
  • Funkcija: Klitorio stimuliacija
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Pavadinimas: klitorio vibratorius
  • Tipas: Vibratoriai moterims
  • Medžiaga: Silikono
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Elemento Tipas: Vibratoriai
  • Modelio Numeris: Klitorio Stimuliatorius

dxbbatch1

dxbbatch

Pavadinimas: vibratorius klitorio

Pareigos: klitorio Stimuliacija

Tipas: vibratoriai moterims

PRIEŠ PIRKTI: 1. Visos nuotraukos yra realios nuotraukos,įvairių kompiuteryje turi kai kurių skirtumas spalva. 2. Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-10 darbo dienų po to, kai jūs jį sumokėti.ATSILIEPIMŲ: 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .Teigiamas (5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome pagalvokite du kartus, prieš palikti atsiliepimą. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas neigiamas (1-3 žvaigždės) atsiliepimus ir padaryti išsamias reitingų.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.VEŽIMĄ: 1. PARENGTI VEŽIMO LAIKAS: Nes mes turime reikalą su labai daug užsakymų kiekvieną dieną, dažniausiai mes pasirūpinsime siunta per 3-7 dienas, prašome palaukti, kantriai ir atsiprašome už nepatogumus jums.PASTABA: 1. Jei pasirinksite express pristatymas, prašome mums pasiūlyti savo teisingą kontaktinis telefono numeris, kad nebūtų vietos pašto negaliu susisiekti su jumis pasiimti siuntinių, kai jis atvyko. 2. Gaila kad mes ne remti P. O. Dėžutės adresą, prašome palikti mums pranešimą už jūsų teisingą adresą, kai jūs pateikiate užsakymą. 3. Jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų adresą, bet kartais sklypo reikia jums eiti į vietos pašte pasiimti.Skirkite sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS pasiimti savo sklypo laiku, kitaip jūsų siuntinys bus išsiųstas atgal į jav.GRĮŽTI & KEISTIS: 1. Mes grąžinsime arba vėl, jei produktai yra bet kokios pardavėjo problema.(kokybės žalą,klaida, dydis ar spalva, gali ne kelio). 2. Mes nebus atsakingas už pirkėjo priežasties.(neteisingą asmeninę informaciją,mokesčių,asmens nepatinka). 3. Mes accpet reture paketą dėl pirkėjo priežasties,tačiau pirkėjas neprivalo mokėti, laivybos mokestis.ir per 7 dienas po to, kai jūs jį gavo.

Princejames15

    5
2020-10-12

The product is of good quality, all as in the description, the charger is included. Packed perfectly, sending/delivery fast.

Jums taip pat patiktų