Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Yituancar 1X 24Chips LED Multi-Funkcija Blykstės Šviesa Automobilių Optikos 7 Režimai Flash Gaisrininkas Policijos Švyturys Avarinė Lempa

Yituancar 1X 24Chips LED Multi-Funkcija Blykstės Šviesa Automobilių Optikos 7 Režimai Flash Gaisrininkas Policijos Švyturys Avarinė Lempa

Automobilių Žibintai

    €22.18 €38.25
    • (2)

SKU: w53301

Žymos: lo policijos šviesos, švyturys flash, masto bmw 7, dope gaisrininkas, vaizdo kameros blykstė 12v, krepšys, gt policijos led, švyturys oranžinė, "pasidaryk pats" policijos strobe, led politika.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: BMK
  • Automobilio Modelis: Unversal
  • Įtampa: DC12V
  • Prekės Skersmuo: 25cm
  • Medžiagos Tipas: Plastikinis Korpusas
  • Šviesos Šaltinis: led
  • Specialios Funkcijos: LED Šviesa,Strobe Flash Lempa
  • Prekės Pavadinimas: Yituancar
  • Led Šviesos Tipas: Multi-Funkcija Strobe Flash lempa
  • Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis: BMW
  • Modelio Pavadinimas: RWH-S24
  • Pakuotė:
  • Elemento Tipas: Įspėjamieji Žibintai.
  • Prekės Svoris: 635g

Yituancar 1X 24Chips LED Multi-Funkcija Blykstės Šviesa Automobilių Optikos 7 Režimai Flash Gaisrininkas Policijos Švyturys Avarinė Lempa

Instrukcijos:

"Flash" rattern:Daugiau Kaip Ir Lygus 7 Režimai Su Galimybe Mygtuką!

Paspauskite jungiklio mygtuką, norėdami pasirinkti blykstės režimą, nuspauskite mygtuką perjungti į įprastą režimą.Prašome žiūrėti video!

Specifikacijos: Šviesos spalva: Raudona / Mėlyna / Balta / Geltona Medžiaga: Plastikinis korpusas Skaičius lemputes(kiekvienas): 16 Ar 24Chips Didelės Galios C. R. E. E šviesos Diodai Transporto priemonės Naudojimas: Universalus Neto svoris: 630g Dydis: 250mm X 115mm X 60mm (L x W x H ) Trukmė: 500000 valandas Lemputės Spalva temp: 6, 000K-6,700 K Ryškumas:/ Nominali Darbo įtampa: DC 12V Vardinė Darbo srovė:1.2 Vardinės Galios sąnaudos (KIEKVIENAS):24W/24 16W Led/Led 16

Paketas Apima: 1Pcs/ Set Strobe Flash Lempa, Montavimo priedai

Pristatymas

1-3 dienų laikotarpis bus reikalingas po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį.Prekės bus išsiųstos jūsų nurodytu adresu, įtraukta į www.driftdevil.lt.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir pašto kodą yra teisinga.

Pateikite correctaddress po apmokėjimo per 1-2 dyas ; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, kai įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

EMS, DHL, TNT, "FEDEX", UPS,Registruotu laišku, palaiko visus.

Jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten įvyks kitų mokesčių.Paprastai tai trunka 7-20 darbo dienų atvykimą iki EMS, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo.Prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau balta atsakymą.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Mokėjimo būdas

Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos , Kreditinės kortelės , Western Union".

Vartotojo pareigas , vietos mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba, laivybos mokestis .Tai pirkėjo atsakomybė , bet mes stengiamės bendradarbiauti su jumis, siekiant ją išspręsti sklandžiai , ir pasiūlyti, bet nemokamai dokumentai, jei yra bet kokia kaina , jis bus būti pirkėjo atsakomybė.

Nuotrauka

Mūsų produktai per profesionaliosios fotografijos įranga, fotografavimo, vaizdų, įvairių klientų dėl kompiuterio ekrano spalvų parametrus, nuotraukos ir natūra gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, prašome pirkėjų atkreipti dėmesį.

Atsiliepimai

Mes, internetinėje parduotuvėje, jūsų nuomonė yra labai vertinga mums.

Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai!!

Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

Jei manote, kad turime gerinti kažką, tai yra labai rūšies jums suteiks mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums palikti neigiamą feeback.Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3stars) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) feeback.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia.

Mes manome, kad yra protingas sprendimas.

Ačiū!Have a nice prekybos dieną.

Paslauga

Mes priimame Mažmeninė, Didmeninė prekyba, Mišrūs kad ir Lašas Laivas.Mes siūlome didelį nuolaida didmeninėje ir sumaišyti užsakymus.Jūs galite susisiekti su mumis dėl bet kokio klausimo, tai mūsų malonu atsakyti į visus jūsų klausimus per 24 valandas.

Susisiekite su MUMIS

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena.

Jums taip pat patiktų