Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2vnt/Komplektas Rosemary & Citrinų eterinis Aliejus Sumažinti Nerimo eterinis Aliejus Friut Skonio eterinis Aliejus Namų Drėkintuvas Aromaterapija

2vnt/Komplektas Rosemary & Citrinų eterinis Aliejus Sumažinti Nerimo eterinis Aliejus Friut Skonio eterinis Aliejus Namų Drėkintuvas Aromaterapija

naujas

    €3.87 €6.56
    • (0)

SKU: w47797

Žymos: natūralus aliejus, 100ml, pen kvapas, aromatas pen, naftos nerimas, abrikosų aliejus, tvarkyti stresas, nerimas., japamala akmens, separity nerimas, chrizantemų aliejus, naftos vaikų nerimas.

Specifikacija:

  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Eterinis Aliejus Tipas: Grynas Eterinis Aliejus
  • Pažymėjimo Numeris: Kita
  • Komponentas: Eterinis Aliejus
  • Modelio Numeris: GP00002844

Aprašymas:

Pavadinimas: 2vnt Eterinių Aliejų(Rozmarinas&Lemon)

Svoris:50g*2

talpa:10 ml*2

Naudoti:Pagrindinis,vidaus,lauko,karoliai,kvepalų Buteliukas,automobilių Kabinti Kvepalai,aromaterapija Lempos

Kaip Geriausia Naudoti Šie Aliejai: yra daug būdų, kaip naudoti mūsų Eteriniai Aliejai, čia yra tik keletas... 1. Mazuto Degiklių - Vienas iš populiariausių būdų yra naudojant juos su naftos degiklis.Įlašinus kelis lašus į savo naftos degiklis bus sukurti ilgalaikę gražus aromatas, taip pat galite maišyti aliejų sukurti savo kvapą. 2. Vonia - Pridėti kelis lašus mūsų aliejai į vonią sukuria dangaus, natūralus ir grynas aromatas, ir yra įrodyta, kad būti labai veiksmingas būdas gauti labiausiai mūsų eterinių aliejų. 3. Masažas - Mūsų aliejus yra stiprus, todėl nereikia naudoti juos tiesiai ant jūsų odos.Įlašinus kelis lašus į vežėjas aliejaus (pavyzdžiui, vynuogių sėklų aliejus), tada įtrinkite jį į savo kaktos, delnus, kaklą, nugaros, pėdų ar kitų susijusių sričių dirbti stebuklai. 4. Todėl savo - Daugelis jūsų, kaip sukurti savo muilas, žvakės ir grožio produktai, ir šie aliejai yra puikus, kad.Jie yra gydymo grynas, natūralus, grynas, todėl jie idealiai tinka jums kūrybingų sielų, iš ten, kurie padaryti savo produktus. 5. Kiti - Kitų populiarių būdų, kaip be aukščiau apima, difuzoriai, ant savo pagalvės naktį, meditacija, automobilių oro gaivikliai ir garo / sauna.

Pakuotė: 2x Buteliukas 10 ML eterinio Aliejaus Pastaba: 1. Jums reikia skiesti visi eteriniai aliejai su vežėjas aliejaus, pavyzdžiui, saldžiųjų migdolų aliejus, prieš odos naudoti.Pilnas pleistras patikrinti, siekiant užtikrinti, jūs nesate jautrus/alergiškas eterinio aliejaus. 2. Laikomi vėsioje ir sausoje vietose. 3. Laikykite atokiau nuo vaikų ir akis. 4. Jei esate nėščia arba kenčia nuo bet kokios sveikatos būklės, konsultuotis su sveikatos priežiūros specialistas prieš naudojimą. 5. Vengti patekimo į žaizdą. 6. Nepageidaujamą poveikį, nustoti naudoti.

Jums taip pat patiktų