Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

LANDTONE Rankų ABY Selektorių Derinti Gitaros Pedalas Perjungti Box /TRUE BYPASS! Amp /ABY Pedalo Dėžutę

LANDTONE Rankų ABY Selektorių Derinti Gitaros Pedalas Perjungti Box /TRUE BYPASS! Amp /ABY Pedalo Dėžutę

Styginiai Instrumentai

    €19.24
    • (3)

SKU: w46550

Žymos: sr2ez, imtuvas, poveikis gitara, aby gitaros pedalas, gitaros pedalas, led pedalas, gitara pedalboard, juoda overdrive, electr gitara, ausinės ie800.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: landtone
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Aukštos kokybės Rankų ABY Pedalo Jungiklis Dėžutę

Specifikacija

1. Matmenys: 110X60X30mm

2.ABY signalo jungiklio pedalą,Signalo kelias iš A/B, kad Y, arba Y, A/B ,Truebypass,Padalinta tarp jūsų amperų arba sujungti du, bet kuriuo metu.

3.Galia:Naudoti Bosas/Ibanez stiliaus 9v 2.mm Barelį-Btyle Adapteris (NĖRA KOMPLEKTE) LED Galią Tik tada,dirbs be maitinimo minuso LED indikacija.

4.Svoris: 320g

Laivybos ir tvarkymo

1.Visi daiktai bus išsiųsti iš Shanghai, Kinija visame Pasaulyje.Mūsų standartinis pristatymas metodas yra iš Kinijos Paštu Registruotu Oro paštu paslaugą.Konkurso dalyvis atsako už bet kokius muitų tarifų ir bet kokius nuostolius, su defektais, negautos.Mes taip pat gali suteikti Sekimo numerį, prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienos po apmokėjimo gavimo ir patikrinta dėl kitų mokėjimo.

2.Jei mokėti už laivybos draudimo Pirkėjas visada bus pranešta apie sekimo numerį, kai prekė yra vežamos.

3.Paprastai, savo sklypo gali 7-25 darbo dieną atvykti.

4.Skirtingus regionus : JAV, CA, UK, AU&NZ 10 - 25 darbo Dienų Europa(Tikėtis Italija) & Azijoje 15 - 30 darbo Dienų Italija , Pietų Amerika ir kitos šalys 15 - 45 darbo Dienas, retais atvejais, tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų arba švenčių metu.

5.Kartu laivybos, su lengvatinių tarifų, nėra.

6.Jei norite, kiti siuntimo būdai galimi už papildomą mokestį, Prašome PM man savo prašymą.

Grąžinimo Politika

1.Mes galime pasiūlyti grąžinimo ir grąžinimo prašymą galima tik užklausas per savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

2.Mes siūlome 100% grąžinimo jei prekė yra pažeista, prieš atvykstant, jums reikia padaryti, yra siųsti mums aišku, nuotraukų parodyti, kad jis yra pažeistas.Sugedęs padėtis turi būti pastebimas per 7 dienas po pristatymo.

3.Prašome nepalikite neigiamo grįžtamojo ryšio su manimi, jei esate nepatenkinti su elementą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes atsakymo per 24 valandas spręsti problemas, net siūlo grąžinti visą jums.

Atsiliepimai : Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome norma informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus) dėl www.driftdevil.lt su "TOBULOS 5 ŽVAIGŽDĖS" ir palikti mus teigiamų atsiliepimų.Mūsų sistema automatiškai padaryti tą patį už jus.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, tiesiog palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą negalite išspręsti problemos

Susisiekite su mumis

1.Jei turite kokių nors problemų, mes esame labai malonu, kad padėtų jums.Mes dirbant su didelės apimties laiškus (Darbo laikas:pirmadienį-sekmadienį).Prašome leiskite mums atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas

2.Už funkciniai gaminiai, mūsų parduotuvėje (pvz.: Çkrovikliai, Duomenų perdavimo kabeliai), kurių funkcijos yra tos pačios, kaip ir aprašymas, tačiau tikroji spalva ir forma gali atrodo šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl techninio tobulinimo ir faktinių atsargų narė.Informuojame, prieš jums pasiūlymą.

Matthias Wegner

    5
2020-12-09

Works like a charm, looks beautiful too. And the product arrived in record time. Recommendation for the seller!

Italplyay

    5
2020-12-24

Parfait.

Salimahcene2000

    5
2021-01-22

Fast delivery, everything works as it should

Jums taip pat patiktų