Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

100 Vnt lipnios Įrašą Vielos Reguliuojamas Kabelis, Gnybtai, Kabelių Valdymo Lašas Vielos Laikiklis, skirtas Namų ir Biuro

100 Vnt lipnios Įrašą Vielos Reguliuojamas Kabelis, Gnybtai, Kabelių Valdymo Lašas Vielos Laikiklis, skirtas Namų ir Biuro

naujas

    €13.14
    • (1)

SKU: w44823

Žymos: elektros kabelių vadovų, įrašo raštinės reikmenys, įrašo plaukų, laikiklis apkaba, vielos laikiklis, apkaba sienos, kabelinės televizijos įrašus, įrašą ant stiklo, kabelio dangtelį sienos, apkaba pavaduotojas.

Specifikacija:

  • Funkcija: Lipni, Apkabos
  • Modelio Numeris: QR-H
  • Diapazonas: maks. 40mm
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Naudojimas: kompiuteriniai kabeliai, USB kabeliai, TELEVIZIJOS kabeliai ir pan.
  • Tipas: Reguliuojamas, apkabos

Aprašymas: Lipnios Laido Įrašą

Įskaitant:100vnt (normalus klijai)

Spalva: Juoda

Savybės:

1. Lipnios, lengva naudoti, kūrybiškas požiūris, galima ou, kaip panaudoti 2. Kabelio organizavimas;, apkabos organizatorius teikia lygaus paviršiaus ir tvirtai, padėti išlaikyti savo vietą tvarkingas ir organizuotas, be susierzinimo dėl netvarka laidai, švari ir tvarkinga aplinka daro jums ramiai 3. Tinka automobilius, namus ir biurą, galite būti taikomos įvairios kabeliai, tokias kaip sodas, kompiuteriniai kabeliai, TELEVIZIJOS kabeliai, USB kabeliai, ir t.t.

Naudojimas:

Nuimkite klijus ir klijuoti gabalas tinkamai, tada įdėti į kabelį ar laidą.

Naudojimas:

Naudojamas, jei turi-gręžimo, nėra leidžiama, lengvai ir taupant laiką.

Stiprus klijų:

* Ar paviršius yra švarus, lygus, be aliejaus, dulkių ir vandens nemokamai ir paspauskite produktas, daugiau nei 5 sekundes. * Ar prašome leisti kelias valandas klijams išdžiūti prieš jų naudojimą maksimalus stiprumas. * Ar tai yra geresnis būdas šilumos produkto plaukų džiovintuvas naudojant produktą žemos temperatūros sąlygomis.

Dėmesio:

1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. 2. Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Pristatymas:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 3-7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, brokeragefees, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Jums taip pat patiktų