Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Herba Plantaginis Gysločių Žolė, Siauralapių Asiatica L. CheQianCao

Herba Plantaginis Gysločių Žolė, Siauralapių Asiatica L. CheQianCao

naujas

    €9.43 €14.51
    • (0)

SKU: w44408

Žymos: herbalife mitybos vandens butelis, malūnėlis žolė, šilumos herbe, herbe led, piktžolių herbe, vyrų žolės, bio žolės, vaza žolės, Herba, katės žolės.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)

Internetu Pirkti Che Qian Cao 车前草 Herba Plantaginis Gysločių Žolė, Siauralapių Asiatica L. Tiesiogiai Iš Kinijos Žolynų turgus Tiekėjas.Daugiau Kaip 999+ Įvairių Rūšių Kinijos TCM Žolės galite rasti Čia, mūsų visų birių žolės su aukščiausios kokybės, geros kainos ir geras aptarnavimas.Visame Pasaulyje, Pristatymo, Sveikiname Jus!

车前草 PAVADINIMAS

Che Qian Cao (Gysločių Žolė)

Kokybės Užtikrinimas

Šį birių žolė Che Qian Cao 车前草 Herba Plantaginis Gysločių Žolė, Siauralapių Asiatica L. i s aukščiausios kokybės.Mūsų urmu Kinijos prieskoninės žolės, dažniausiai laukinių derlius, bet kai kurie augalai yra ūkyje auginami siekiant apsaugoti jų natūralių buveinių ir patenkinti papildomos rinkos poreikius.Kad derlius teisę rūšis tinkamų terminas yra nustatytas patyrę specialistai, išvalyti, iškirpti arba griežinėliais, ir džiovinti.Atvejais, specialaus apdorojimo metodus, pvz., mirkymas su ryžių vyno, garuose, kepti taikomos taip, kaip yra įpareigota pagal tradicinės Kinų medicinos tradicijas, parengti Kinų žolelių, kad būtų pasiekti norimi savybes, padidinti efektyvumą ir sumažinti toksiškumą.

Įspėjimas

Žinoma formulės stiprinti viena kitos pageidautina veiksmų ir kiek įmanoma sumažinti bet kokį galimą šalutinį poveikį.Per TCM, Kinijos prieskoninės žolės yra daugiausia kartu kontekste formulės stiprinti viena kitos pageidautina veiksmų ir kiek įmanoma sumažinti bet kokį galimą šalutinį poveikį.Kiekvienas gaminys yra unikalus, kaip ir jūs.Jei jūs ieškote produkto, kuris tinka pelėsių savo gyvenimą, Che Qian Cao Herba Plantaginis Gysločių Žolė, Siauralapių Asiatica L. yra skirtas jums.

Jums taip pat patiktų