Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Duomenų Varlė Belaidžio "Bluetooth" USB/TIPAS-C Adapteris Keitiklis Skirtas Nintendo Perjungti Garso Imtuvas PS4 Ausinių Siųstuvas PC

Duomenų Varlė Belaidžio "Bluetooth" USB/TIPAS-C Adapteris Keitiklis Skirtas Nintendo Perjungti Garso Imtuvas PS4 Ausinių Siųstuvas PC

Vaizdo Žaidimai

    €9.07 €16.19
    • (4)

SKU: w40688

Žymos: kontrolės ps5, usb prievadas, žaidimas ps4, rcm jig nintendo jungiklis, "bluetooth" headphon, NINTENDO JUNGIKLIS, data varlė, "bluetooth" dongl, usb stick, žaidimas nintendo jungiklis.

Specifikacija:

  • Medžiaga: ABS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Nintendo Modelis: NINTENDO JUNGIKLIS
  • Modelio Numeris: XWX1012
  • Funkcija 1: Konverteris, Skirtas "Nintendo" Switch/PC/PS4
  • Prekės Pavadinimas: DUOMENŲ VARLĖ
  • Taikoma produktus: NS/P4/VNT
  • gaminio dydis: 7.2*11*1.6 cm
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Sąsajos Tipas: USB/TIPAS-C
  • Funkcija 5: Siųstuvas, Skirtas "Nintendo" Switch/PC/PS4
  • 4 funkcija: Ausinių Siųstuvas PC
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
  • Modelis: Jungiklis
  • 3 funkcija: Garso Imtuvas Nintendo Jungiklis/PC/PS4
  • 2 funkcija: Belaidžio "Bluetooth" Adapteris, Skirtas "Nintendo" Switch/PC/PS4

Cherry Blossom Stilius Skaidrus Apsauginis Dangtis Nintendo Lite Jungiklis

DUOMENŲ VARLĖ turi savo unikalų dizainą, naudojant populiariausių katės letena dizaino elementai.Dizainas iš skaidraus apvalkalo daro visą apsauginį kiautą, atrodo daugiau glaustai ir ryškus modelius padaryti apsauginį kiautą, gyvesnė.Jis gali Anti - scratch, atsparus vandeniui, anti - prakaito dėmių, anti - pirštų atspaudų.Ergonomiškas Atveju, Puikiai vertus procesą, suteikti jums įvairių vaizdo jausmas~

7 In 1 Pakeitimas 3D Analog Joystick Nykščio Stick Nintend Jungiklis Džiaugsmo Con Valdytojas

7 In 1 Pakeitimas 3D Analog Joystick Nykščio Stick.Tai gali pakeisti jūsų neveikia, susidėvėjęs ar pažeistų dalių , todėl jūsų duomenų valdytojas atgal į gyvenimą!Jūs galite pakeisti Kairę arba į Dešinę valdytojas kreiptuką Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-con " Valdiklį.

Veikimo būdas

1. Prijungti "Bluetooth" laisvų rankų įranga: įdėkite TIPAS-C vyrų "Bluetooth" siųstuvą į TIPO C sąsaja JUNGIKLIO priimančiosios, ir penkis apšvietimas greitai 2 sekundes, ir tada baltas LED apšvietimas abiejose pusėse "Bluetooth" siųstuvas, flash lėtai. (Vienas imtuvas gali susijungti tik su vienu mikrofonu) 2. Po veiklos "Bluetooth" laisvų rankų įrangos ir darbo derinimo režimu, paspauskite ir palaikykite mygtuką 2 sekundes.Pirmas balta LED lemputė pasikeičia iš lėtai mirksi greitai, mirksi, tai reiškia, kad "Bluetooth" siųstuvas pradeda veikti poravimo režimu.Po suporavus "Bluetooth" siųstuvą balta LED prietaisas yra visada. 3. Šiuo metu, garso JUNGIKLIS priimančiosios išsiskirs iš "Bluetooth" laisvų rankų įranga, nurodant, kad belaidis "Bluetooth" ryšys yra sėkmingas.Šiuo metu, gaminys automatiškai atpažįsta formatas "Bluetooth" prietaiso, ir atitinkamą režimą, lemputė.

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus, tvirtas ir turi ilgą tarnavimo laiką

Produktas yra suderinamas su Įjungti / Perjungti Lite Priimančiosios, PS4 Šeimininko (su adapteriu), PC (su adapteriu).Įdėkite siųstuvą į KOMPIUTERIO USB prievado kompiuterio, plug and play.Palaiko balso pokalbių į žaidimą, plug 3.5 mm mikrofoną prie 3,5 mm balso dažnis skylę priimančiosios suprasti, mikrofonas skambinimo funkcija.

Lengvas ir mažas, lengva nešiotis, lengva poros

Veiksmingai pradėti atstumas šis produktas yra 8-10 metrų(Be kliūčių).Sąsajos tipas USB/TIPAS-C,Kaip daugiau produkto funkcijos ir ryšio metodais, aprašysiu daugiau nei 1. Produktas palaiko Nintendo 3.0.0 ir virš ĮJUNGTI konsolę, PS4 konsolės PC 2. Įvesties sąsaja: TIPAS C/3 USB. "Bluetooth" perdavimo atstumas (be kliūčių): 8-10 metrų 4. Veikimo dažnių diapazonas: 2.402 GHZ-2.480 GHZ, 5."Bluetooth" versija: BT5.0 (CSR8670) 6. Galia: Penki žibintai yra apie 2S tuo pačiu metu (apie 500ms ir išjungti 500ms) 7. Porą P1: šviesa, atitinkantis P1 mirkteli (apie 250 ms ir išjungti 250 ms)

Gaminio aprašymas ir funkcijos

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Gerbiami klientai, nes dabartinė tvarka yra ne piko, siekiant, kad, visų logistikos sandėliai yra beveik pilni, o transportavimo senėjimo metu bus lėtesnis nei sutartą laiką!Reiškinys kliento sklypo nuostoliai bus labai rimta, turinčių įtakos įprastas pristatymo laikas!DUOMENŲ VARLĖ gali grįžti į savo pusę kuo greičiau jūsų mylimasis produktus.Atlikome išsamius motyvus dėl transportavimo senėjimo ir transporto saugos įvairių logistikos kanalai.Kartu su mūsų patirtimi, per pastaruosius keletą metų, mes manome, kad www.driftdevil.lt Stovėti Laivybos geriausiai tinka!Sąžinės rekomenduojama!

Belaidžio Retro Šeimos Vaizdo Žaidimų Valdiklis

Patobulinta versija, konstrukcija leidžia dvi gamepads atrodo daugiau glausta ir turtinga, suteikiant retro jaustis.Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

Anti-Slydimo Silikono Nykščio Spaustuvai Nykščio stick Kepurės Atveju iš Džiaugsmo-Con Valdytojas

Silikono bžūp padidinti nykščio stick kontrolės!Pagerinti savo gameplay ir apsaugoti jūsų džiaugsmas-con valdytojas nuo dėvėjimosi ir plyšimo su šių silikono nykščio bžūp Nintendo Jungiklis!Lengvas montavimas be jokių pakeitimų reikia.

Svetka 21 04

    5
2020-12-21

Don't know how it works but that's what's explained

Jmloitegui

    5
2021-01-02

Marché très bien

Jamshedafg

    5
2021-01-12

ok

Kksusha2008

    5
2020-12-11

Goes great with the Nintendo switch in portable mode, now I have to try it on the dock to see how it goes.

Jums taip pat patiktų