Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Medienos Valyti išvalyti Puodą Scourer Virtuvės Smulkių Daiktų Valytoja Naudinga, Namų apyvokos Reikmenys, Eko Produktai, Namų ir Virtuvės

Medienos Valyti išvalyti Puodą Scourer Virtuvės Smulkių Daiktų Valytoja Naudinga, Namų apyvokos Reikmenys, Eko Produktai, Namų ir Virtuvės

naujas

    €2.54 €4.17
    • (0)

SKU: w40329

Žymos: ekologinio, šalies namų elementai, buityje, hurracan nugara valytoja, derliaus kichen straipsniai, atgal magija parama, elektros šveitimas šepetėliai, namų virtuvė, medienos bur šepetys, dekoro namai.

Specifikacija:

  • Stilius: Eko produktai
  • Medžiaga: kokoso pluoštas + medienos
  • Tipas: namų ir virtuvės
  • spalva: kaip nuotraukoje
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Naudojimas: Puodą, Keptuvę, Kriauklė, indai, virtuvės reikmenys, virtuvės ir namų valymas.
  • Valytoja dydis: 21x7.5cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Virtuvės smulkių daiktų

Medienos Valyti Išvalyti Puodą Scourer Virtuvės Smulkių Daiktų Valytoja

Savybės: Natūrali medžiaga, mediniai virtuvės šepetys virtuvė.Medžiaga: Kokoso pluošto ir medienos.Naudojimas: Puodai, Keptuvė, Kriauklė, indai, virtuvės reikmenys, virtuvės ir namų valymas.Spalva: Kaip nuotraukoje.Dydis: Apie 21X7.5cm.

Komplektą sudaro: 1 x Šepetėlis

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Natūrali medžiaga, šepetys, pagamintas iš medienos ir kokoso pluošto, ekologiškos.

Gerų valymo poveikį, universalus, patvarus ir nėra sužeistas į paviršių indus.

Tinka keptuvę ir puodą skalbimo.

Kabo skylė dizaino, lengvai saugojimo.Medienos materil komforto.Kreivumą dizaino valymas virtuvės patogumui.Kokoso pluošto, biologiškai skaidomos.

Dydis: Apie 21X7.5cm.

Universalus, mūsų šepetys gali būti naudojamas patiekalų, kokliai ir kriauklė valymas.

Pristatymas:

Mūsų prekės yra pakankamai, prašome būti tikri, pirkti, mes bus nedelsiant išsiųstos. 1.Dėl Politikos, prašome pateikti mums savo vardą ir pavardę, jei jums yra Rusija.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą. 2.Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas nuo mokėjimo gavimo. 3. Jei sandoris yra Honkongo ir Kinijos valstybinė šventė, tvarkymo laikas bus atidėtas.Prašome suprasti.

Apmokėjimas:

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.driftdevil.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Garantija:

1.Jei elementas(daugiau nei 10 jav DOLERIŲ) yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės.Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti. 2.Jei prekės(daugiau nei 10 jav DOLERIŲ), yra defektų 3 mėnesiams, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę. 3.Jei prekės(daugiau nei 10 jav DOLERIŲ), yra defektų 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

Atsiliepimai:

Tikiuosi, jūs galite suteikti mums gerus atsiliepimus!Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo vystymosi .Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Dėkojame už jūsų paramą!!

šepetys medienos

išvalyti

šveitimo šepetėlis

Virtuvės smulkių daiktų

Valytoja

Virtuvės scourer

Naudinga, namų apyvokos reikmenys

Eko produktai

Namų ir virtuvės

Jums taip pat patiktų