Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

IJDM Didelės Galios 6000K Balta LED 2835-SMD H15 LED Lemputes Audi BMW Mercedes, Volkswagen, Dieniniai Žibintai 12V

IJDM Didelės Galios 6000K Balta LED 2835-SMD H15 LED Lemputes Audi BMW Mercedes, Volkswagen, Dieniniai Žibintai 12V

Automobilių Žibintai

    €12.01 €13.97
    • (1)

SKU: w39136

Žymos: q2, h15 oled, cle vw t5, merceded, komplektas mercedes cls w219, gt volkswagen, sijonai bmw z4 e85, gna mercedes, volkswagen automobilių lipdukas, h15.

Specifikacija:

  • Xenon Lemputė Modelis: h15
  • Mainų Dalies Numeris: OEM halogeniniai priekiniai žibintai tik aukštos šviesos DRL
  • "Audi" Modelis: A5
  • Drožlių Surinkimo Tipas: SMD
  • Gamintojas Dalies Numeris: Powered by 2835-SMD LED mikroschemas Spinduolis
  • Automobilių Lempos: Dieniniai Žibintai
  • Garantija: Taip
  • Prekės Pavadinimas: iJDM
  • : 6000K Balta H15 DRL Žibintai
  • A5-Metai: 2011
  • Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis: Audi
  • Sąsajos Tipas: NĖRA
  • Kitos Dalies Numeris: Reikia rezistorių arba išjungti įspėjamuosius nuo OBC
  • Liumenų: 1200LM
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: CE
  • Šviesos Šaltinis: led
  • Elemento Tipas: Šviesos Gavimas
  • Įtampa: 12V
  • Modelio Pavadinimas: h15 led
  • Prekės Svoris: 100G/Prais
  • Led Šviesos Tipas: Combo
  • LED Lustas: 21 -2835 SMD LED Didelės Galios
  • Galia: 10w

PASTABA: Mūsų daiktų ateiti su mažmeninės langelyje.Šiame puslapyje funkcijų, viena pora Didelės Galios 21SMD 2835-SMD LED Talpa H15 LED lemputės pakeitimas Audi BMW Mercedes, Volkswagen, Dieniniai Žibintai Šis didelės galios H15 LED lemputė turi 3 gabalus 0,5 W kiekvienos didelės galios Led, viršuje su 3x padidinti optinis objektyvas plius 21 gabalus 0,5 W kiekvienos didelės galios Led pusėje.Atminkite, šis produktas bus tik darbas, transporto priemonių, išvardytų aukščiau, standartinės halogeninės žibintai tik.Taip pat jums reikia arba iššifruoti jūsų OBC išjungti klaidos pranešimą arba bakstelėkite varžai atsikratyti įspėjimo pranešimą, kuriame ant prietaisų skydelio.

Būklė: Nauja darbinė Įtampa:12v Šviesos spalva:balta Ilgis: 2.49 cm Skersmuo:0,71 cm Įmontuoti Šiame puslapyje funkcijų, viena pora Didelis Powe 21SMD-2835 LED Talpa H15 LED lemputės pakeitimas Audi BMW Mercedes, Volkswagen, Dieniniai Žibintai Šis didelės galios H15 LED lemputė turi 3 gabalus 0,5 W kiekvienos didelės galios 2835 Led viršuje su 3x padidinti optinis objektyvas plius 21 gabalus 0,5 W kiekvienos didelės galios 2835 Led pusėje.Atminkite, šis produktas bus tik darbas, transporto priemonių, išvardytų aukščiau, standartinės halogeninės žibintai tik.Taip pat jums reikia arba iššifruoti jūsų OBC išjungti klaidos pranešimą arba bakstelėkite varžai atsikratyti įspėjimo pranešimą, kuriame ant prietaisų skydelio.

Savybės Xenon Balta 6000K iš Viso 21 gabalus 1W didelės galios 2835 Led per lemputės 3 gabalus 0.5 2835 LED lemputes ant viršaus su 3x Didinamąjį Optinis Objektyvas 18 vienetų 0,5 W 2835 LED lemputes ant kiekvienos pusės, Apie 1008 Liumenų Tarnavimo laikas: 20000 darbo valandų Funkcija ir šviesos važiavimui dieną režimą ir didelis šviesos režimas

Suderinamas

Šis punktas tinka šie lizdai:H15

Šiame aukcione funkcijų, viena pora labai šviesus 50W didelės galios H15 CREE LED lemputės pakeitimas dėl šių transporto priemonių pakeisti akcijų H15 halogeninės šviesos važiavimui dieną lemputes: 2010-2012 m. Audi A5/S5 2012-up Audi A6/S6 2010 m.-iki Audi Q7 2014 m.-iki 2 Serijos BMW 2013-iki " Mercedes Benz GLK-Klasė 2010-2013 Volkswagen Golf/GTi 2012-up Volkswagen Tiguan atminkite, šis produktas bus tik darbas, transporto priemonių, išvardytų aukščiau, standartinės halogeninės žibintai tik.Taip pat jums reikia arba iššifruoti jūsų OBC išjungti klaidos pranešimą arba bakstelėkite varžai atsikratyti įspėjimo pranešimą, kuriame ant prietaisų skydelio.

Daugiau Demostration Nuotraukas

Pastaba: siekiant įsitikinti, kad šios lemputės tiks ir darbe, prašome patikrinkite, Lemputes Vadovaujasi vadovas.Visi mūsų LED lemputės yra skirtos lengvai DIY įrengimas ir tiesioginis pakaitalas.Jei LED lemputė neleidžia įsižiebti po įdiegimo, prašome tiesiog iš naujo įdėkite ją oppositely (nes LED lemputė turi poliškumas kaip baterija).Pristatymo diena: 3 dienas po įvykdyti paymen t

2x LED lemputės = 1pair Patarimai: Mes pakeisti šį punktą sumažinti krovinio svorį popieriaus ir maišelį atliekų.Mes garantuojame, kad prekės bus tinkamai apdoroti ir saugoti.Tegul apsaugoti aplinką kartu! 1. Jūsų prekės (- ių) bus išsiųstos per 3 darbo dienas (iš patikrintų mokėjimo. 2 .Pristatymo laikas (pristatymo laikas gali skirtis, jei vėluojama dėl kurjeriui arba muitinės): ---- oro paštu Pristatymas : Paprastai, apie 7-21 darbo dienas JAV ,CA, AU, JK arba Kitų Šalių ir Teritorijų. ---- Iki Express Pristatymas : Paprastai, apie 5-10 darbo dienų JAV, CA, AU, JK arba Kitų Šalių ir Teritorijų. 3 .Mes laivo į sąlyginio DEPONAVIMO spręsti tik .Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas, sąlyginio DEPONAVIMO yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti. 4. Mes negali būti atsakinga už bet kokį vėlavimą pristatymo metu, įskaitant, bet neapsiribojant muitinės pašto tikrinimas, strike, force majeure ir t. t. 5 .Kaip pirkėjui , ji yra jūsų pareiga mokėti mokesčius, kai jūs padarote užsakymą iš užsienio.Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių. 6. Galime siųsti daiktų, Kinija Post & Hongkong Post oro paštu, ir taip išreikšti pristatymo būdą.

Grįžti produkto, yra priimtina, jeigu:

1.Kai siuntinys pasiekia jus, patikrinkite, ar visos dalys ir prekių kiekį, viduje prieš pasirašymo.Jei yra bet kokia žala, dingusių daiktų ar klaidingų kiekis, prašome jį pasirašyti ir pateikti prašymą pašte arba pristatymas įmonės problema, kai santykinis sertifikavimo, kad kompensacija.Taip pat, prašome susisiekti su mumis dėl problemą kuo greičiau.Kai jūs turite pasirašė sklypo, tai reiškia, kad turite ne boubts apie produktus, taip pat ir kiekis, sandorio laikoma baigta.Mes, bus ir nebus atsakinga už bet kokio ieškinio dėl dingusių daiktų, ir sugadintas

2. Prašymas grąžinti yra pateikti formą elektroniniu paštu mums per 7days iš gavote prekę, ir prekė turi būti ORIGIONAL būklės, pirkėjas privalo grąžinti elementą naudojant pašto tarnyba su sekimo numerį, ir pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis.

Teigiamas Grįžtamasis Ryšys

Parduotuvė su pasitikėjimu.Mes siekiame uždirbti savo teigiamų atsiliepimų ir puikus rezultatas mūsų Išsamios Pardavėjas Reitingas (DSR).Jei kokios nors priežasties jums nepatogu palikdami mums puikus rezultatas, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kas mūsų galioje, kad būtų užtikrintas sėkmingas sandoris.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kada ir bet kas.Mes visada pasiruošę jums.Prašome susisiekti su mumis dėl informacijos apie visus.Prašome palikite mums 24, verslo valandą atsakyti jūsų el. pašto rūpesčių Mėgautis pirkinių su mumis.Ačiū.

Jums taip pat patiktų