Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

30ml 7000mg Kanapių Sėklų Aliejus Masažas eteriniu Aliejumi, Kūno Grandymo, Meridian Gilinimas, Spa Veido Grožio Ir Odos Priežiūros

30ml 7000mg Kanapių Sėklų Aliejus Masažas eteriniu Aliejumi, Kūno Grandymo, Meridian Gilinimas, Spa Veido Grožio Ir Odos Priežiūros

naujas

    €5.66 €8.21
    • (2)

SKU: w36647

Žymos: moterų masažo aliejus, Kanapės, arbatos sėklų aliejus, bio oil, graikinių riešutų aliejus, massag aliejus, vynuogių aliejus, bio aliejus odos priežiūrai, plėtros politikos srities aliejus, kanapių aliejus.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Komponentas: Ekologiško Kanapių Sėklų Aliejus
  • Modelio Numeris: Ekologiško Kanapių Sėklų Aliejus
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Pažymėjimo Numeris: 20201031
  • Eterinis Aliejus Tipas: Sudėtinės Eterinis Aliejus
  • Prekės Pavadinimas: Lanthome

Savybės:

1.Natūralus Kanapių Sėklos: aliejus yra spaudžiamas iš kruopščiai parinktos kanapių sėklų, todėl jis yra matomas aromato ir skonio, kuris yra tipiškas kanapių sėklų, ir žalios spalvos.

2. Jums Nežiūriu: Vienas iš labiausiai funkcijas kanapių aliejus yra jo analgetikas (nuskausminimo) poveikį.Kanapių aliejus sąveikauja su receptoriai į smegenis ir imuninę sistemą, mažina uždegimą.

3. Kelių priežasčių: O kanapių aliejaus ekstraktas dažniausiai vartojamas gydyti fiziologinių simptomų, ten daugėja mokslinių tyrimų, kurie rodo, ji taip pat gali būti naudojami terapijos įvairių psichikos sveikatos sutrikimų, įskaitant nerimą.

4.Gerinti Sleep Kokybė: Kanapių aliejus taip pat padeda sulėtinti lenktynių protas, kuris, savo ruožtu, skatina aukštos kokybės atsipalaiduoti giliau miegoti.

5. Maitinamasis Plaukų: Kanapių sėklų aliejus gali skatinti sveikatos jūsų plaukus.

Techniniai duomenys:

Talpa: 30ml(7000mg)

Naudojimo būdas: tepkite odą, kol jis įsigers

Pakavimo Sąrašas:

1*Eterinis Aliejus

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Bloodyknifeseclipse

    5
2020-12-29

Pleasant oil, all as recommended by the seller, the goods are worth their money, I will order more. Came into the film, The pipettes are good. I'm very happy to order. Natural

Shaksha837

    5
2021-01-12

goed product, werkt prima

Jums taip pat patiktų