Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

KARŠTO 4/8/16pcs Manė, Stalas ir Kėdė Apsaugine danga Stabdžių Stumdomas Flet Padengti Stalą Stalo Kėdės Kojų NDS

KARŠTO 4/8/16pcs Manė, Stalas ir Kėdė Apsaugine danga Stabdžių Stumdomas Flet Padengti Stalą Stalo Kėdės Kojų NDS

naujas

    €3.26 €5.10
    • (0)

SKU: w36469

Žymos: kėdė minkšta, baldų apsauga apima, jaučiausi baldai padas, bžūp kėdė, eglės stalai kėdės apima, valgomojo stalo kojos, kėdė akių, flex kabelis skaitytuvas, nds originalas, kojos medžio.

Specifikacija:

  • Naudoti: Lentelė
  • Prekės Pavadinimas: Furnishard
  • Medžiaga: Kita
  • Parama: Dropshipping
  • Modelio Numeris: BALDAI

KARŠTO 4/8/16pcs Manė, Stalas ir Kėdė Apsaugine danga Stabdžių Stumdomas Flet Padengti Stalą Stalo Kėdės Kojų NDS Aprašymas:

Savybės:

1. Apsaugoti Baldų Kojos ir Grindų: Mūsų Kėdės kojų apsaugų yra pagamintas iš elastingas silikoninis ir sandariai apvynioti kėdės ar stalo kojos, tinka apvalios ir kvadratinės baldų kojos ir kitos formos.Jie gali apsaugoti baldus, kojas ir grindis nuo įbrėžimų ir triukšmo.

2. Papildomų Apačioje Jaučiamas Pagalvėlės: Mūsų silikono kėdės koją, apima pridėtinės manė, pagalvėlės, kurios gali sumažinti pasipriešinimą ir trinties tuo atveju, baldų ar stalo yra per sunki ir negali būti perkelti, leisti baldai judėti lengvai ir sklandžiai, be kėlimo.

3. Jokių Įbrėžimų Nėra Triukšmo: veltinis padas po dangtis leidžia kėdės stumdomos tyliai, sklandžiai ir saugiai palei grindys (plytelės, kietmedžio, laminatas, ir vinilo grindų), be triukšmo, nėra palikti ženklus ar įbrėžimų.Ir juda, ten bus lengviau.

4. Nėra Lengva Nukristi: nereikia klijuoti, paprasta wrap, ir nėra lengva nukristi.Šie tvirtas kojas apsaugos priemonės buvimo vietą ir prisitaikyti prie nelygaus paviršiaus, sklandžiai tūptinės visoje kietmedžio grindų, nepažeidus ji, ir sumažinti triukšmą.Jie gali būti plaunami ir pakartotinai, geriausias pagalbininkas ir apsaugos baldai, stalai ir kėdės.

5. Platus: Tai kėdės, grindų klausos apsaugos priemonės yra plačiai naudojamas daugelyje baldai, stalai ir kėdės, kaip restoranas kėdės, baro kėdės, lauko kėdės, virtuvės kėdės, valgomojo stalai, laikymo spintos.Jie palaiko visus apvalios ir kvadratinės formos baldų kojų.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Stalas ir Kėdės Koją, Apsauginis Dangtelis

Medžiaga: Veltinis+EVA+Silikono

Dydis: 1inch, didelis elastingumas

Qty: 4/8/16pcs neprivaloma

Komplektą Sudaro:

Pasirinkimas 1:

4 x Stalas ir Kėdės Koją, Apsauginis Dangtelis

Pasirinkimas 2:

8 x Stalas ir Kėdės Koją, Apsauginis Dangtelis

Pasirinkimas 3:

16 x Stalas ir Kėdės Koją, Apsauginis Dangtelis

Jums taip pat patiktų