Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2 Pavaras, Medžio Laipiojimo Smaigalys Nustatyti Saugos Diržas Reguliuojamas Virvelę Virvę Gelbėjimo Diržas

2 Pavaras, Medžio Laipiojimo Smaigalys Nustatyti Saugos Diržas Reguliuojamas Virvelę Virvę Gelbėjimo Diržas

Kempingas & Žygiai

    €41.44 €57.55
    • (1)

SKU: w36441

Žymos: medžių lipti, crystal smaigalys rinkinys, virvelę rock, įrankis virvelę goture, logotipas rescate, 1 lipti virve, spike varantys, k9 rescate, alpinizmas įrankis, medžius laipioti smaigalys rinkinys.

Specifikacija:

  • Dydis: L
  • Tipas: Kišenėje, Multi Įrankiai

Kulka Taškų:

1、Atnaujintas Penkių Nagai: Su aštriais ir kieto nerūdijančio plieno žnyplės, diržas yra stipresni, patvaresni ir saugesni laipioti medžiais.

2、Mokslo Dizainas: diržas yra paprasta naudoti.Ji stipri apkrova, ir turi maksimalią apkrovą apie 100kg.

3、Rūdžių, Atsparumas: alpinizmas nagai aštrūs, ne deformuojamuosius, rūdims atsparus ir dėvėti, atsparus.

4、Keli Naudoja: Šis diržas idealiai tinka treniruotėms medžio laipiojimo, džiunglių išgyvenimo, vaisių skynimas, medžioklės ir t. t.

5、Lengva Atlikti: medžio laipiojimo įrankis yra mažas, todėl jis yra lengvas ir lengvai atlikti.Pasiimkite su savimi, kai norite, ir mėgautis medžio laipiojimo bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

Aprašymas:

Pradedantiesiems, mes rekomenduojame, kad jūs praktiškai naudojant įrankį iš kai kurių mažos vietose (pvz., mažiau kaip 1 metras/39.37 in).Vieną kartą jums kapitonas metodas, jis yra lengvai įveikti bet kokias medžių.Gairės: Sutelkti savo jėgas, iš poros "nagai" vidų.Jūsų rankas ir kūną, visada formos trikampis.Spaudimo jėga į nagus, kartu su savo alpinistinės jėga padeda judėti.Apkabinti medį ir juda aukštyn-tai nėra teisingas būdas.Pabandykite pasirinkti medžius, kurie yra nuo 10 iki 20 cm skersmens praktikoje.Jei norite pradėti mokytis labai sunku, skaldytos medžiai, sunku padaryti.Kai jūs įvaldę metodas, jūs lipti į kiekvieną medį, kaip katė.

Techniniai duomenys:

Trekas polių medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Pakavimo Sąrašas:

1 * Medžio Laipiojimo Įrankis (Dvi Pavaras)

Caca Wowonava

    5
2020-10-07

According to the announcement. Tried and I would come back. The seller I recommend very clean parcel in good condition deliver with a little delay but hey.

Jums taip pat patiktų