Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

1 Nustatyti Geriausias Odos Batus lenkijos Valymo Rinkinys Nuolat Blizga Švarūs Įrankiai, Batai, Krepšiai FP8

1 Nustatyti Geriausias Odos Batus lenkijos Valymo Rinkinys Nuolat Blizga Švarūs Įrankiai, Batai, Krepšiai FP8

naujas

    €11.98 €18.71
    • (0)

SKU: w36047

Žymos: caranfier batų šepetys, plastikiniai batų šepetys, batų šepetys mėlyna, batų šepetys 21, vyrų batų priežiūros šepetys, šveitiklis šepetys batų, "amazon" batų valymo šepetys, lotynų batų šepetys, silikoniniai batų šepetys, šerių šepetys batų.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: 188224
  • Rankenos Medžiaga: Plastikiniai
  • Prekės Pavadinimas: Aihogard
  • Šepečių Medžiagos: Kempinė
  • tinka 1: Odiniai Batai
  • tinka 2: Odiniai Krepšiai
  • Tipas: Odiniai Batai Lenkijos Valymo Rinkinys
  • tinka 3: piniginės
  • Plaukų Tipas: Arklių Plaukų
  • Funkcija 1: Lengva nešiotis
  • 2 funkcija: Nuolat Blizga Švarūs
  • Kilmės: KN(Kilmės)

1 Nustatyti Geriausias Odos Batus lenkijos Valymo Rinkinys Nuolat Blizga Švarūs Įrankiai, Batai, Krepšiai FP8

Savybės:

1. 10 1 Batų lenkijos rinkinys: Odos batų priežiūros rinkinys, kuriame yra visi batų poliravimo ir valymo priemonės, sudaro 1 baltos spalvos batų lenkijos grietinėlės,1 juodas batų lenkijos grietinėlės,1 kraštų batų šepetys,1 medinė batų šepetys,1 pliušinis paviršiaus teptuku,1 sponge šepetys,1 metalo shoehorn,1 kempine, batų valytuvas,2 batų poliravimo audinys

2. Laikyti Batai Blizga& Clean: Mūsų oda poliravimo kremas yra pagamintas iš geros kokybės vaškas, kuris gali išlaikyti spalvą ir atkurti drėgmės iš odos, saugoti jūsų batus blizgus ir švarus!

3. Daugkartinio Naudojimo: Mūsų odos priežiūros rinkinys gali būti naudojami ne tik jūsų batai (odiniai batai/ batai, black/ brown/ white bateliai, šlepetės, aukštakulniai), bet taip pat gali būti naudojamas ant jūsų odos rankinės, pirštinės, apsiaustai, drabužiai, sofos, lova, lakštai, ir daugiau.

4. Premium PU Atvejis: batų valymas komplektas yra supakuotas gerai premium PU odos dovana atveju daro visi jūsų lenkijos elementus organizuota ir tvarkinga, nešiojamų ir erdvės taupymo.

5. Geriausios Dovanos: Ieško unikalią dovaną?Gražiai supakuoti odos priežiūros rinkinys yra puikus pasirinkimas vyrams ir moterims, Gimtadienio, Valentino Diena, Tėvo Diena, Kalėdos, jubiliejus, išėjimas į pensiją ir kt.

Skelbimas:

1. Naudoti galima efektyviai valyti, lenkų ir lenkijos odiniai batai, išsaugoti ir naudoti juos, ir padėkite juos sausoje ir vėdinamoje vietoje.

2. Būkite atsargūs, ne taikyti suede, matinis odos batus, vandens sugeria odos

Techniniai duomenys:

Dydis: 24*7cm

Svoris: 360g

Techniniai duomenys: 1 balta batų lenkijos grietinėlės,1 juodas batų lenkijos grietinėlės,1 kraštų batų šepetys,1 medinė batų šepetys,1 pliušinis paviršiaus teptuku,1 sponge šepetys,1 metalo shoehorn,1 kempine, batų valytuvas,2 batų poliravimo audinys 1 Set x Batų Valymo Rinkinys

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.driftdevil.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Jums taip pat patiktų