Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

SINOHERO SE508 EKG Aparatas Skaitmeninis Elektrokardiograph 3 Kanalo 12 Švino USB EKG Signalo Monitorius Su Terminio Spausdinimo Sistema

SINOHERO SE508 EKG Aparatas Skaitmeninis Elektrokardiograph 3 Kanalo 12 Švino USB EKG Signalo Monitorius Su Terminio Spausdinimo Sistema

naujas

    €311.64 €328.04
    • (1)

SKU: w35741

Žymos: mortara ekg kabelis, ekg monitorius, nešiojamų, ekg monitorius, braun bp mašina kraujo slėgio, kraujo spaudimas holter, eeg jutiklis, stebėti vnt, contec ekg, holter, ekg holter.

Specifikacija:

  • Modelis: SE508 Nešiojamas EKG Aparatas
  • Elemento Tipas: Kraujo Spaudimas
  • Dydis: 25
  • Kilmės: Kinija
  • operacija: Skaitmeninis
  • Medžiaga: ABS
  • Tipas: 3 Kanalų EKG Monitorius
  • EKG & EKG Aparato Tipas: electrocardiograph
  • Modelio Numeris: SE508

Įžanga:

SE508 yra Electrocardiograph, kurie gali surinkti 12-sukelti EKG signalo ir spausdinimo signalo iki terminio spausdinimo sistema.Ji funkcijų, filmuoti ir rodyti EKG signalo AUTO/Rankinis režimas, matavimo ir diagnozuoti EKG signalo parametrų automatiškai, raginimas "Lead off" ir "Trūksta popieriaus", multi-language interface, AC/DC, pasirinkus kokį nors ritmą švino, byloje duomenų bazių valdymo.

Savybės:

1)Sinchronizuoti surinkimo 12 EKG derivacijų, priimti skaitmeninio signalo apdorojimo technologija ir gauti aukštos kokybės EKG signalo per galia dažnių filtras, pirminis filtras ir EMG filtras EKG signalo. 2)Ekranas 3/6/12-EKG derivacijų, spausdinimo režimo, jautrumas, popieriaus greičio ir filtras valstybės ir pan.viename ekrane, patogus contrastively diagnozuoti. 3)Padauginti spausdinimo režimai ir formatų, įskaitant vadovą, auto 4×3, auto 3×4+1, auto 3×4, auto 2×6+1, auto 2×6, auto 3-2+1, auto 3-2, auto 1×12+1, auto 1×12, ritmu 4, ritmas, 3 ir ritmu 2 ir t. t.Signalo ilgis spausdinti galima reguliuoti, ir su laiku spausdinimo funkcija, kuri atitinka skirtingus reikalavimus. 4), Su funkcijų auto-analizė ir auto-diagnostikos planinių EKG parametrus, pateikti matavimo rezultatai ir auto-diagnostikos sudarymo klausimais, P-R intervalas, P Trukmę, QRS Trukmė, T Trukmė, Q-T intervalą, Q-Tc, P Ašis, QRS Ašis, T Ašį, R(V5), S(V1), R(V5)+S(V1) ir kt.kuris sumažina gydytojo našta. 5)Vidinė atmintis talpina iki 1000 atvejai, patogu atveju peržiūra ir statistika. 6)Įvairių kalbų(Kinų, anglų, ispanų, turkų, lenkų, italų, prancūzų, vokiečių, portugalų, Kazachstanas, rusijos, ukrainos, serbijos ir Slovėnijos) sąsaja ir ataskaita.

Veiklos :

Įvesties būdas: plaukiojantis ir defibriliacijos protectionFrequency atsako: 0.05 Hz ~ 150Hz(-3dB~+0.4 dB)CMRR: >60dB, >100dB(add filter)Laiko konstanta:≥ 3.2 sPatient nuotėkio srovės:

Pakuotė:

1XSE508 EKG Aparatas 1XLead kabelis 1XLimb elektrodas(4PCS) 1XChest elektrodas(6PCS) 1XData perdavimo linijos 1XThermal įrašymo popieriaus 1XPower laido 1XEarth vielos 1XUser vadovas

Mokėjimo

1.Mes priimame alipay ir paypal čia. 2.Visos pagrindinės kreditinės kortelės ir paypal priimami per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. ★ Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. ★Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. 3.S&H bus nustatomas remiantis LAIVO, adresas,Mokesčių ir muitų.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba pašto išlaidos.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Išvengti kai kurių nereikalingų problemų, kreipkitės į savo šalies muitinės įstaigos pranešti mums, ką mes turėtų pripažinti, kad jos vertė prieš pristatymas.ATKREIPKITE DĖMESĮ: S&H NEAPIMA PAREIGOS, LOCATL MOKESČIŲ AR BET KOKIŲ KITŲ IMPORTO MOKESČIŲ.Mes nesame atsakingi už bet kokius pirkėjo vietą užsakymą muito ar importo mokesčių.

Pristatymas

1. Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. 2. Mes teikiame Stebėjimo Kodą, visus sandorius, ji bus pridėta prie pardavimo apskaitą, po siunčia. 3. Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 24 valandas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų www.driftdevil.lt adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

Garantija:

1. Vienerių Metų Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 6-mėnesių garantija. 2.Jei pirkėjas prašo grąžinti, kai nėra jokios kokybės problema elemento, kurį jis gavo,grįžti pašto išlaidas, turi būti sumokėtos pagal pirkėjo,pašto prekės nebus grąžinami. 3.Jei prekė yra pažeista ar su defektais atvykus,pirkėjas gali arba prašymai grąžinti pinigus ar pakeisti,ir pašto išlaidos, bus apmokėtos mums,tuo tarpu,turtas turi būti grąžintas.Pastaba: A. muitai nėra įtrauktos į prekės vertės, nei pašto,kuris turėtų būti atsakingas pirkėjų.B.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Grįžti/Grąžinimas

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 10 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.MES IŠDUOS JUMS GRĄŽINTI PINIGUS AR PAKEISTI! 2. Visos grąžinamos prekės TURI Yra originalus packagingand TURITE PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų eBay ID. 3. Mes grąžinsime visą savo didelio laimėjimo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš eBay.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.

Atsiliepimai

Prašome palikite man teigiamų atsiliepimų, jei esate nepatenkinti mūsų produktai, Savo teigiamas grįžtamasis ryšys bus vertinama,ačiū.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, prieš jums pradėti bylą ir palikti neigiamą atsiliepimą arba laivo elementą atgal, mes pažadą mes jums patenkintas atsakymas, ačiū už jūsų supratimą!

Apie MUS

Sveiki daryti verslą su mumis,mes esame viena iš pirmaujančių gamina medicinos prietaisų ir medicinos reikmenys pasaulyje.Su 17 metų begalines pastangas, mėgavomės augimo ir nuolat sėkmę tarptautinėje rinkoje.Mūsų verslo veiklą, sutelkti dėmesį į produktų linijas žemiau: 1) įvairios universalus Paciento Monitorių tinka visiems ligoninės nustatymą, įskaitant, AR, ER, Atkūrimo Kambarys, Bendrosios Paciento palatoje 2) Prižiūrėti, Priedai maksimalus suderinamumas visų pagrindinių prekinių ženklų (GE, Philips, Schiller, Collin, CSI, Critikon, Nihon Kohden ir kt.): įskaitant, Daugkartinio naudojimo Spo2 Jutiklis & Ext-Kabelis, EKG kabelis, EKG kabelis, NIBP manžetai, Oro žarnos, Temp zondas 3) EKG aparatas ir jo priedai 4) Infuzijos siurblys ir Švirkštų Siurblio sistema 5) Akušerinė produktas: Vaisiaus Doplerio, Colposcope 6) Medicinos Vaizdavimo Sistemos: Spalva Ultragarso Skenerį, Nešiojamų Ultragarso Sistema 7) įvairios suderinama ultragarso zondai ir taisytinos ultragarso davikliai 8)Namų Medicinos Stebėti,Kvėpavimo Spirometer ,Nebuliser,zondai,Pulse Oximeter,elektroninis termometras,Kraujo Spaudimo Monitorius ir t. t......Mes esame tvirtai įsipareigoję meistriškumo profesinių paslaugų,Viršuje quanlity produktą su Geriausia Kaina,Greičiausias Pristatymo Timeand, Kad Jums Priimtinas Aptarnavimas Po Pardavimo......Mes tikisi bendradarbiauti su tarptautinėmis kompanijomis, tiekti daugiau novatoriškų dizaino ir pažangių technologijų produktų.Mes nuoširdžiai kviečiame jus tapti mūsų partneriais.Mes laukiame kurti sėkmingus verslo santykius su jumis.

Mustard Ketchup Mix

    5
2021-01-10

order arrived within the time via DHL. The unit is working very well and is accurate as well.

Jums taip pat patiktų