Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Medvilnė, Linas Prijuostė Virtuvės, maisto ruošimui Gėlių Kepimo ,Šiaurės korėjos, Japonijos Stiliaus,Moterų Virtuvės Prijuostė,Kirpykla Prijuostės

Medvilnė, Linas Prijuostė Virtuvės, maisto ruošimui Gėlių Kepimo ,Šiaurės korėjos, Japonijos Stiliaus,Moterų Virtuvės Prijuostė,Kirpykla Prijuostės

naujas

    €11.18 €23.30
    • (0)

SKU: w35659

Žymos: prijuostė japonų stiliaus, nissan vanette, lininė prijuostė logotipas, uretano neperšlampama prijuostė, prijuostė virtuvės, JAPONIJA, ilgai šukuosenų cape, japonų kepimo indus, logotipas prijuostės, prijuostė džinsinio audinio.

Specifikacija:

  • Klasifikacija: Rankovių Prijuostė
  • Stilius: Trumpai
  • Medžiaga: Linas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Medžiaga

Nuplauti medvilnės ir lino prijuostė gali būti dėvimas ant kitų drabužių vienas.Prijuostė pagaminta iš medvilnės ir lino, o ne cheminio pluošto vandeniui audinio, ir turi tam tikros tekstūros ir storis.Jis tinka kavos parduotuvė, baras, unikalus restoranas, floristas, meno mokymo kursą, prekybos vadovas, veikla rodo, paslauga, kepykla, studija, foto studija ir kt.

Čia yra savo "tikrąją meilę", prijuostė, kad jūs ketinate patinka, kai jūs jį pamatyti.

Kodėl Jūs Turėtumėte Pasirinkti Šią Prijuostę?

1. 3 Išskirtinį Kišenės:Reguliuojamas kombinezonai su antkrūtiniais prijuostė su 3 kišenės gali suteikti jums vieta rengti į prieskonių pakelių, mėsos termometras, grotelės lapeliai, receptas korteles. 2. Patvari Medžiaga:Pagaminti iš Plauti medvilnės audinio, tai virimo prijuostė yra mašina galima skalbti, išnyks-įrodymas, storos, bet lengvas, minkštas ir kvėpuojantis. 3. Prabangus Rinkinys Ateina su 30x30 Kabinti Rankšluostį, tai prijuostė yra absoliučiai puiki dovana jūsų mama,žmona,draugai.

Yra daug spalvų rinktis, pasakykite man, kuris iš jūsų patinka

Dryžuotas aikštėje šalikas su 30x30cm

Jums taip pat patiktų