Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Molio Paspauskite Keramikos Įrankiai Medienos Geležinkelių Smeigtukai Speleo Grandymo Įrankio Roll Paspaudus Spausdinimo Polimero Tekstūros, Lakštai, Keraminės Įrankiai

Molio Paspauskite Keramikos Įrankiai Medienos Geležinkelių Smeigtukai Speleo Grandymo Įrankio Roll Paspaudus Spausdinimo Polimero Tekstūros, Lakštai, Keraminės Įrankiai

naujas

    €39.11 €64.12
    • (3)

SKU: w32829

Žymos: molio polym, molio įrankis, molio tekstūros priemonė, molio fox, plokštė tekstūros, keramikos įrankis, sculpy polimero molis, modernios tekstūros lapas, spalvos polimero molis cutter, polimero molis skulptūra įrankiai.

Specifikacija:

  • Tipas Didmeninės: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Use4: Puikus modeliavimo
  • Use2: Puikiai tinka formuojant
  • Medžiaga: Mediena
  • Funkcija 1: Keramikos & Keramikos Įrankiai
  • Funkcija: keramikos įrankiai medienos geležinkelių smeigtukai
  • 2 funkcija: Skulptūra Modeliavimo Įrankiai
  • 3 funkcija: speleo grandymo įrankiai
  • Use1: Puikus drožyba
  • Modelio Numeris: molio įrankis
  • Use3: Puikus molio skulptūros
  • Taikomas Vietos: molio paspauskite

modname=ckeditor

molio įrankiai polimero molis įrankiai modeliavimo molio įrankiai molio įrankių rinkinys skulptūra įrankis molio keramikos molio įrankiai, keramika, įrankiai, keramikos, molio skulptūrų įrankiai skulptūrų įrankių rinkinys pjaustymo įrankiai ir molis molis įrankiai ir reikmenys

keramikos įrankiai medienos geležinkelių smeigtukai speleo grandymo įrankio Tekstūros Roll Paspaudus Spausdinimo Tekstūros Polimero Molio Keramikos įrankiai

Pagrindinės Savybės: Ką Jūs Galite Padaryti su Moliu Įrankių Rinkinys

- Mažus ir didelius taškų, maišymo siūlės molio

- Formuoti molio lėlės

- Popieriaus arba molio gėlės

- Tapyba taškus ant uolų, moliūgas meno

- Nagai meno ir daugiau kitų meno

- Papuošalų kūrimo projekto labiausiai ieškoma po pagrindiniais įrankiais, molio/keramikos dirbiniai/keraminės šedevras.

PATVARUS, Aukštos kokybės dizaino-tai ilgalaikio naudoti, lengva valyti ir laikyti.Tvirtas rankenos, kad būtų lengva dirbti su aštriais įrankiais, kuris suteikia tikslumą ir našumą.

PLATUS TAIKYMAS: molio priemonės gali patenkinti skirtingus poreikius, skulptūra, drožyba, pjaustymas, formavimas, modeliavimas, ir papuošalų, todėl su medžiagų, tokių kaip molis, keramika, gipsas, purvo, ir tiek daug daugiau.

PUIKUS DIZAINAS: Suteikia įvairių drožyba formų, siekiant suteikti jums daugiau lankstumo dėl savo dizaino.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.driftdevil.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Jdanova 76

    1
2020-09-29

The announcement of makes it seem that are several rolls (nine). Received only a roll, R$ 55,38. Expensive!!!! Not recommend for anyone!!!

Jemima Bautista

    1
2020-08-20

Son Demasiado Pequeños, La Foto Engaña

Mostafa Pop554

    2
2020-09-14

Was not what u was specking, very tiny and to expensive.... I’m disappointed

Jums taip pat patiktų