Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

12pcx 365nm T6 uv led žibintuvėlis 395nm žibinto lempos žibintuvėlis 84Watt ultravioletinių aukštos kokybės lempos torcia linterna(4x18650)

12pcx 365nm T6 uv led žibintuvėlis 395nm žibinto lempos žibintuvėlis 84Watt ultravioletinių aukštos kokybės lempos torcia linterna(4x18650)

LED Apšvietimas

    €48.92
    • (1)

SKU: w197704

Žymos: vaiko fakelas, Kry, priekinis dirželis, uv flash šviesos 365nm, ultravioletinės, ipx8 fakelas, 365nm led uv, 4x18650 galia banko dėžutę, 10 t6, UniqueFire.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: Manta Ray
  • Blykstės Tipas: Skubios pagalbos
  • Sniegas: 300
  • Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
  • Paramos Dimeris: Vieną failą
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • spalva: juoda
  • Modelio Numeris: G12-395nm
  • Režimo Jungiklis: Padidinti
  • Modelio LED Karoliukai: Kry 395nm UV Šviesos
  • Sertifikavimo: ROHS
  • Funkcija: UV
  • Apšvietimo Atstumas: < 50 m
  • Zoom: No
  • Galia: 84w
  • Korpuso Medžiaga: Aliuminio Lydinys
  • Židinio Nuotolis: Nesureguliuotų
  • Įkroviklis: Įkrovimo
  • Elemento Tipas: Žibintai

12pcx cree uv led žibintuvėlis 395nm žibinto lempos žibintuvėlis 84Watt ultravioletinių aukštos kokybės lempos torcia linterna(4x18650): 395nm uv šviesos: Šlapimo Dėmių Aptikimo ant bet kokio paviršiaus, naudodamiesi G12-395. Nušvinta visas kambarys akimirksniu.Klaidas, Voragyvių ir Vabzdžių Aptikimo, tokių kaip "scorpions" ir šimtakojai Mineralų ir Brangakmenių.Fluorito, kalcitas, gipso, ruby, talkas, opalas, agatas, kvarcas, ir gintaro buvo liuminescencinių savybių.Mineralų ir brangakmenių yra dažniausiai gaminamas liuminescencinės dėl priemaišų.JAV $5, $10, 20, $50, ir $100 dolerių Kupiūrą visi turi vandens ženklus ultravioletinėje šviesoje.Asmens TAPATYBĖS Korteles ir Vairuotojo Licencijas.Automobilių Oro Sąlygos Skysčio Ištekėjimo (Freono).Teismo ekspertizės Tyrimus, ir už jos ribų.Kenkėjų patikrinimus puikiai tinka kilimų valikliai, norėdami pamatyti nematomas, naminių gyvūnų dėmes.Antikvariniai Identifikavimo, daug daiktų fluoresce ir tie, kurie padaryti ne vis tiek galite naudotis juoda šviesos, norėdami pamatyti trūkumus ir perdarymas.ir Daug daugiau.

Savybės: 100% Brand New, Pagamintas iš aukštos kokybės 6061T aliuminio lydinio, šis žibintuvėlis yra tvirtas ir patvarus pakankamai ilgą laiką kasdien naudojant Vidaus elektros instaliacijos taikoma high efficient booster circuit, ir gali panaudoti akumuliatoriai didžiausia apimtimi.Kūną šis žibintuvėlis yra pastatytas iš orlaivių klasės aliuminio lydinio, ir ji turi labai tvirtą konstrukciją.Atsparus vandeniui, bet ne įdėti ją į vandenį ilgą laiką Sunkiai Anoduoto apdaila; Anti-abrazyvinių nemokamai-įbrėžimams, smūgiams.Specifikacijos: Emiterio Tipas: 365nm ar 395nm UV LED KIEKIS: 12pcs LED Tarnavimo laikas: 100, 000 valandų Medžiaga: Aliuminio lydinys 1Mode: Didelis(on/off) Spalva: Juoda+Mėlyna Šviesos Spalva: UV Akumuliatoriaus Konfigūracija: 1pc ~ 4pc x 18650 daugkartinio įkrovimo baterija(neįtraukta) Perjungtuvo Tipas: Head, Galia žalias led Indikatorius Objektyvo Išgaubtas: Objektyvo Dydis: 145(Ilgis) x 65(Galvos Skersmuo) x 52mm(Uodega Skersmuo) mm Neto Svoris: 370 g

Šis įrenginys išskiria labai daug energijos.Kaip su visomis Led ir bet žibintuvėlis niekada taškas į akis ar šviesą atspindinčių paviršių.Naudokite mūsų UV apsauginius Akinius, ilgai ar kasdieniam naudojimui.Akiniai taip pat padidinti apžiūra, filtravimo, šviesos, triukšmo.

Yra "scorpions" bio fluorescentinė?

Neturi būti painiojama su kitais bio-fluorescentinė, kad gyvūnai gali švytėti sukuriant fotonų energijos per cheminiu būdu.Šiuo atveju žėrintis turtas yra kūno dalis, o ne valdomas per gyvūnų funkcija.Skorpionai gali būti konservuoti įvairiose laikmenose ir vis dar švyti pagal juodos šviesos.Mes turime skorpionas viduje akrilo, ir ji vis dar švyti UV šviesoje.Buvo pastebėta, jog net fosilijos gali fluoresce nepaisant to, išsaugota milijonus metų.

Express transportas instrukcijos ir Atsiliepimai: (1) skaitykite mūsų prekės specifikacijos virš atsargiai ir patvirtinti, kad yra tai, ko jums reikia. (2) Jūs kalbate su mumis internetu arba palikite žinutę čia dėl kokių nors klausimų dėl mūsų pozicijos, pristatymo laiką ir kainą. (3) Jei tam tikrą papildomą reikalavimą dėl mūsų daiktų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Kai kurie pranešimai apie laivybos: (1) www.driftdevil.lt Standartinis Pristatymas pristatymo laikas apie 15-45 dienų (kai reikia apie 60 dienų), prašome būti šiek tiek pacientui, o laukia savo sklypų. (2) Jūs taip pat apsvarstyti kitus Express "(UPS, DHL, " FedEx, TNT ar AVS) nuo 2 iki 8 dienų pristatyti. (3) Prašome susisiekti su mumis bent vieną kartą, jei yra bet koks neįprastos laiškus. (4) Prašome siųsti mums savo pasiūlymus, kaip jūs žinote ką nors geriau nei mums.Būtume dėkingi už jūsų gerų idėjų. (5) Jei jums pasiūlymą mūsų www.driftdevil.lt Standartinis Pristatymas nemokamas pristatymas dalykų, mes TIK transporto per www.driftdevil.lt Standartinis Pristatymas.Mes norėtume atlikti savo pareigas tuo, ką esame susitarę. (6) Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių. (7) Mes stengiamės patenkinti jus, bet ne visus nepagrįstus reikalavimus, prašome.Svarbi pastaba: Klientai turi būti tikri, ar jų šalyse yra leidžiama importuoti Šio produkto pirkimo.Jei nesate tikri, ar jūsų šalyje leidžia šių rūšių produktų, mes rekomenduojame jums susisiekti su vartotojo patvirtinimo.Mes negali būti atsakinga už nuostolius, patirtus dėl muitinės konfiskavimo.Kokybės kontrolė: (1) Mes tikriname kiekvieno punkto iki laivybos užtikrinti, kad jie būtų geros būklės. (2) Kaip patyręs tiekėjas mes paketo prekių kartoninė dėžutė su EPE, kuris neleistų savo daiktus iš kai kurių netikėtų nuostolių efektyviai pristatymo laikotarpiu. (3) Mes jums siūlome greitas pristatymas, paprastai maždaug 3 dienų pasiruošimas.Tai apytikslis laikas, jūsų siuntą duomenys būtų iki jūsų konkrečių užsakymų. (4) norime jums žinoti, sekimo numerį, kai mes išsiųsti jūsų produktus.Atsiliepimų/Rangas mūsų paslaugos: Pls palikite mums savo komentarą mūsų produktus ir paslaugas po to, kai gavo savo produktų; tai padės mums padaryti geriau ateityje.Mes negailėti pastangų atnaujinti mūsų visa sistema tenkina visus mūsų rūšies klientams.

Jums taip pat patiktų