Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Paprasta nuotakos plaukų aksesuarų, blue diamond plaukų šukos nuotakos plaukų šukos vestuvių suknelė priedai

Paprasta nuotakos plaukų aksesuarų, blue diamond plaukų šukos nuotakos plaukų šukos vestuvių suknelė priedai

Vestuvėms Ir Renginiai

    €8.04 €11.33
    • (0)

SKU: w195612

Žymos: šukos gėlių, vestuviniai kaspinai gėlytės, įrašo plaukų, suknelė wed, vestuvių dres mėlyna, nuotakos galvos apdangalai nuotaka, nuotakos plaukų aksesuarų, biy, plaukų stick, kutas nuotakos plaukų aksesuarai, mėlynas deimanto žiedas.

Specifikacija:

  • Tipas: Gėlės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Medžiaga: LYDINYS
  • Elemento Tipas: nuotakos tiara
  • Prekės Pavadinimas: Meldel

Išsamiau

Mes sveikiname kiekvienas nuoširdus klientų, nepriklausomai nuo to, ar jūs klausti, ar pirkti!Mes turime savo vestuvių suknelė Kinijoje.Mūsų parduotuvėje politikos kokybės.Be to, paslaugos yra pagrindinė, todėl prašome nedvejodami pirkti iš jav.Jei turite kokių klausimų ar susidomėjote mūsų parduotuvėje drabužių ir vestuvių priedai, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus per 6 valandas.Kaip nuoširdus pardavėjas, mes stengiamės suteikti geriausias produktų kokybės ir geras aptarnavimas visiems pirkėjams, jei turite kokybės klausimų, prašome susisiekti su mumis greitai.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą.Ačiū!

Ši suknelė yra pagamintas mūsų pačių gamykloje, todėl pardavimo kainos, nei iš pradžių buvo pigūs.Tikimės, kad jūs turite gerų pirkinių laiką!

Atsiliepimai yra labai svarbus.Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Jei kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes padėsime jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.Ačiū!

Q.Kiek kainuoja pristatymas į savo šalį?A: Kai kurie produktai yra nemokamas pristatymas (mes suteikiame jums kai laivybos metodas, kai jums padaryti užsakymą), Kai kurie produktai turi apmokėti siuntimo išlaidas (pamatysite jį, kai jums padaryti užsakymą), Kaip DHL, UPS, EMS, TNT ar kitų rūšių, greitas pristatymas, mes taip pat suteikti laivybos išlaidų už jus, kai jums padaryti užsakymą.Kaip ir kitos detalės, klausimas siuntimo išlaidų, galite atsiųsti mums laišką.Q: ar Yra sekimo numerį mano prekę?A: Taip, mes laivas kas, kad su savo sekimo numerį, ir jūs galite peržiūrėti pristatymas statusą atitinkamą svetainėje.Q: aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų jūsų prekes, kas yra didmeninė kaina?A: Ačiū, jūsų užklausą, jei norite pirkti didelį kiekį, prašome siųskite mums elektroninį laišką, mes norėtume suteikti jums geresnę kainą, ačiū!

Kelių Spalvų

Transportavimo metu, keletą nedidelių problemų, tokių kaip deformacijos, yra neišvengiamas.Čia yra keletas patarimų, kaip atkurti deformacijos transportavimo procesas

Paramos didmeninės ir mažmeninės prekybos, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia.Susisiekite su mumis klausimus.Klientų pasitenkinimas yra mūsų tarnybos tikslas, ir užtikrinti, kad mūsų produktų kokybę ir mūsų pirmasis tikslas.Nesijaudinkite, prašome būti tikri, pirkti, Jei nesate patenkintas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, ir mes garantuojame, kad jūs būsite patenkinti.Mes padarysime viską, kad padėtų jums.Labai ačiū už jūsų pasitikėjimą ir paramą.

Paramos didmeninės ir mažmeninės prekybos, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia.Susisiekite su mumis klausimus.Klientų pasitenkinimas yra mūsų tarnybos tikslas, ir užtikrinti, kad mūsų produktų kokybę ir mūsų pirmasis tikslas.Nesijaudinkite, prašome būti tikri, pirkti, Jei nesate patenkintas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, ir mes garantuojame, kad jūs būsite patenkinti.Mes padarysime viską, kad padėtų jums.Labai ačiū už jūsų pasitikėjimą ir paramą.

Jei norite nustatyti laivybos metodą, prašome apmokėti siuntimo išlaidas, Žemiau pristatymo greitis, jūsų nuoroda.Ačiū!

Oro Mail 15 ~ 60 dienų 17track.net EPacket 7 ~ 20 dienų 17track.net www.driftdevil.lt Standartinis pristatymas 16 ~ 60 dienų global.cainiao.com DHL express 3 ~ 10 dienų DHL.com EMS Express 5 ~ 15 dienų 17track.net SF Express 5 iki 20 dienų www.sf-express.com " FedEx express 5 ~ 15 dienų FedEx.com Pardavėjo pristatymas metodas 15 ~ 60 dienų global.cainiao.com Aramex 5 ~ 15 dienų aramex.com Virš pristatymo greitis yra tik informacinio pobūdžio, darbo laiko, blogas oras, gali būti atidėti.Siųsti oro paštu Rytų Eruopia, Pietų Amerika gali užtrukti daugiau nei 60 dienų.Kaip taisyklė, Exress turi muitinės mokesčių klausimais, šiuo atveju, prašome susisiekti su muitų mokėti mokesčių. 1. Sklypas yra išsiųstas kaip galima greičiau po apmokėjimo, oro paštu trunka apie 20-45 dienas, Kai kurių sklypų imtis 20-60 dienų, EMS (7-15 dienų), "DHL", "UPS" "FedEx" (3-8 darbo dienas). 2. Kaip taisyklė, dauguma užsakymų yra tvarkomi per 1-3 darbo dienas.Bet pavėluoto pristatymo atsiranda kaip mūsų laikymo keičiasi kiekvieną akimirką, jei jums reikia skubiai, prašome susisiekti su mumis prieš tikrindami vertybinių popierių.Užsakymai, turi būti išsiųsti iki 5, arba jie bus siunčiami kitą darbo dieną. 3. Patvirtinti adresą ir telefono numerį, kurį mums davė.Jūsų telefono numeris yra būtina, kad pašte atstovai gali susisiekti su jumis laiku.Maloniai kviečiame patikrinti savo teisingumą, siekiant išvengti galimų problemų ir prarastas prekes. 4. Klientai yra atsakingi už muitų, importo muitus ir mokesčius už jų apskritis, prašome suprasti.

Mes priimame grįžti bet kokybės problemos, visa grąžinamoji išmoka bus pagerbtas.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors klausimų, gavęs prekes. 1. Prekės gali būti grąžinamos per 3 dienas kokybės problemų ar klaidingų prekių, bet, žinoma, mes atidžiai patikrinti, ar viską iš gaminių pakuotes ir įsitikinti, kad ji yra geros būklės.Jei ne kokia nors galimybė, mes suteiksime jums grąžinti netrukus po to, kai mes gauti prekes. 2. ne kokybės grąžinimo problema, Klientai yra atsakingi už siuntimo ir grąžinimo siuntą.Mes grąžinsime nėra produktų kaina, kuri yra ne iš naujo-parduoti dėl žalos dėl operacijos ar nuo sąlyčio su drėgmės.

Jums taip pat patiktų