Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Virtuvės Sous Žiūrėk Svertinis Magnetai

Virtuvės Sous Žiūrėk Svertinis Magnetai

naujas

    €9.86
    • (1)

SKU: w194562

Žymos: didelis, stiprus magnetas baras, kosmetikos stiklainiu, mergina lagaminas, atx atveju pc, magnetinių ženklų regal, sous žiūrėk, jar cosmet, souse žiūrėk, byla pc gamer, heather mcnamara cosplay.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: ANTSMAG
  • Modelio Numeris: ŽYMEKLĮ SERIJA
  • Su Skylėmis: No
  • Composite: Nuolatinis Magnetas
  • spalva: raudona, mėlyna, žalia, geltona
  • Tipas: Nuolatinis
  • Formos: BARAS
  • Modelis: Guma Padengtas Magnetai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prašymas: Biuro, Mokyklos, Namų

8PCS Virtuvės Sous Žiūrėk Svertinis Magnetai, Laikyti Maisto Maišai Visiškai Panardinamus,užkirsti Kelią Plūduriuojantis Bags & Išvirta Maisto Rizika, Geriau nei Įrašus, Lentynos

Ypatybė:

Rinkinys 8pcs spalvos mygtuką, magnetai, Cd Magnetas stiliaus.Matmenys yra 30 mm skersmens ir 7,5 mm ilgio.Idealiai tinka lenta magnetai, biuro magnetai, šaldytuvas magnetai, ir žemėlapis smeigtukai.Puikiai tinka kabinti dokumentus tiesiai ant jokių magnetinių paviršių (išskyrus stiklą).

Palaikykite ir pagal raides, sąskaitų, kvitų, sąrašų, dokumentų tvarkymo & atmintines kartu!

Rašyti apie juos

Etiketės juos su DYMO/Brolis etiketės juostos

Padas-spausdinti ant jų, unikalus marketingo prietaisas, kuris lieka ant tautų šaldytuvai ir kartotekų spintos!

Suderinamas su visais konteinerius ir sous žiūrėk mašinos.Svertinis Magnetai, parduodami, kaip pora, kad jūs galite greitai sveria žemyn savo maisto maišai ir perkelti juos į kelis kepimo pozicijas optimalų vandens srauto ir geriausius kepimo rezultatus.Į sous deda priedų, jūs nežinote, jums reikia .

Specifikacija:

Medžiagos: keraminės ir gumos kevalais

Dydis: apytiksl. 30 x 7.5 mm (D x H)

Forma: Diskiniai

Paskirtis: biuras, reklamos, švietimo ir kitais tikslais,

Super stiprūs ir gali turėti iki 30 vienetų A4 formato popieriaus

Maži magnetai, lengva valdyti

Jis gali būti naudojamas ant skelbimų lenta, šaldytuvas, lenta, "PASIDARYK pats" amatų ir kt

Spalvų Pasirinkimas:

Mišrios Spalvos: Mėlyna , Žalia , Raudona , Geltona .

1. Prekės bus išsiųstos per 3-5 dienas, kai mokėjimo muitinėje.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas atitiktų jūsų nurodytu adresu, prieš jums mokėti.Mes tik laivas elementą prie jūsų registracijos adresą.Mes turime jokios atsakomybės pristatymo adresą, jeigu neteisingai.Pasakykite mums savo telefono numerį su mokėjimo.

3. Tarptautinis Transportas, kartais sukels užsakymą mokesčių.Mes nesame atsakingi už tai.Pirkėjas turėtų susitvarkyti su šia

1. Prekės gali būti grąžintos grąžinti visą per 14 dienų.Pastaba: Gaminiai turi būti grąžintas sąlyga.Prašome susisiekti su mumis adresu grąžinimo jūsų pirkti.

2. Pirkėjų būtų geriau, patikrinkite pakuotės atsargiai, kai paštininkas siųsti elementus į jus.Prašome atsisako pasirašyti, tai jei pakuotė buvo sugadinta siuntimo metu, ir jie bus grąžinti ji mums.Tada kreipkitės į mus skubiai ir mes ją išspręsti jums artimiausiu metu.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra labai importo mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir Penkių žvaigždučių jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, pažadame, kad mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir, kad esate patenkintas

Jums taip pat patiktų