Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2vnt M12 IR-CUT dvigubo objektyvo filtras turėtojas IRCUT M12*0.5 objektyvo apsodas 3MP IR CUT filtras 3.7 mm objektyvas HD IP VAIZDO kamera

2vnt M12 IR-CUT dvigubo objektyvo filtras turėtojas IRCUT M12*0.5 objektyvo apsodas 3MP IR CUT filtras 3.7 mm objektyvas HD IP VAIZDO kamera

Vaizdo Stebėjimo

    €3.63 €4.03
    • (2)

SKU: w191585

Žymos: laikiklis cctv, kamera secur, vaizdo kamera valdybos c mount, m12 05 objektyvas, ir filtras, ir supjaustyti m12, reguliuojamas centrinis ir spindulių filtras, variklio cctv kameros stovas, belaidžio saugumo kamerų namų 10, m7 objektyvo ir, infraraudonųjų spindulių filtras plastiko.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: KHUDAYAROV
  • Modelio Numeris: IRC05

3MP IR-CUT filtras HD Megapikselių IP kamera ar HD VAIZDO kamera, M12*0.5 objektyvo apsodo.Panaudojimas: Nes megapikselių CMOS jutiklis centrinis pakeis spalvą, kai ji įjungta, naudoti IR SUPJAUSTYTI modulis, gali gauti geriausią vaizdo rezultatus.Naudoti: HD IP vaizdo kamera ar HD analoginės kameros Funkcija: 1. Ilgalaikio dienos color cast problemas, didinant ryškumą naktį.IR-CUT filtras jungiklis automatiškai pagal lauko šviesos kartu su stiprumą, automatinis perjungimas, todėl vaizdas, norint pasiekti geriausių rezultatų.Tai yra, per dieną ar naktį, dvigubas filtras gali automatiškai perjungti filtrai, todėl, ar kitą dieną, ar naktį, galite gauti geriausią vaizdo rezultatus. 2. Pagal šią instrukciją, automatinis jungiklis infraraudonųjų spindulių cut-off, ir visą spektrą stiklo, dieną ir naktį jungiklis, automatinio nustatymo, norint pasiekti infraraudonųjų spindulių pabaigos filtras darbo dienos metu, saulės šviesa yra ryškus, atkurti tikrąją spalvą.Visą spektrą stiklo darbą naktį, ir padidinti mažas apšvietimas, naktinis matymas yra labai aiškus. 3. Naudoti fotoaparatą valdyba, pakeisti problema iš dalies spalva, dėmesio, tegul vaizdai ne prarasti dėmesio, nešališką spalvos ir puiki rezoliucija. 4. Filtruoti sunku apšvietimo, kad nuotraukos spalvos minkštas, kad accieve žmogaus akis vizualiai spalvos.

Pakuotės įskaičiuota:

2x IR-Cut M12*0.5 objektyvo tvirtinimas 3.7 mm objektyvas

Garantijos Terminas: Vienerių Metų Garantija

Pastaba: Diffirent lentos " + " ir " - "produkcija yra skirtinga, Prašome patikrinti savo lentos, tada pakeisti IRCUT" + " ir " - " į dešinę valdybai.

Apmokėjimas:

1. Mes priimame sąlyginio Deponavimo, kitais būdais, prašome susisiekti su mumis.

2. Jei jums reikia nusipirkti daugiau prekių, tačiau kaina nėra pakankamai pigūs, ar tu negali jų rasti mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis!

3. Pirkėjams atsako už visų mokesčių ir PVM, bet kokiomis aplinkybėmis.

Pristatymas:

1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.

2. Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.

3. Mes suteikiame 12 mėnesių Garantiją, jei prekė yra nekokybiška, prašome pranešti mums per 5 dienas nuo prekių pristatymo.Mes teikiame keitimo paslauga už brokuotas prekes.

Atsiliepimai:

1. Mes padarysime teigiamų atsiliepimų automatiškai gavęs jūsų teigiamus atsiliepimus.Būtume dėkingi už jūsų teigiamus atsiliepimus.

2. Jei nesate patenkinti savo produktą ar paslaugą, prašome E-mail man su savo problemą, prieš paliekant neigiamas/neutralus atsiliepimus ir atidarykite ginčą, mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS ir išspręsti bet kokią problemą, ir jums, ir visada palikti teigiamą atsiliepimą, kad visi mūsų klientai.

Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada bus pasiruošęs jums padėti.Taigi, jei turite kokių nors problemų, prašome elektroniniu paštu mums iš karto.

Jums taip pat patiktų