Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Automobilių Išmetimo Ventiliatorius Saulės Energija Varomas Automobilis Ventiliatorius Aušinimo Ventiliatorius Ventiliatoriai Automobilių Radiatorių, Tinkamą Automobilių Aušinimo Ventiliatorius Priedai

Automobilių Išmetimo Ventiliatorius Saulės Energija Varomas Automobilis Ventiliatorius Aušinimo Ventiliatorius Ventiliatoriai Automobilių Radiatorių, Tinkamą Automobilių Aušinimo Ventiliatorius Priedai

naujas

    €20.09 €24.50
    • (2)

SKU: w189623

Žymos: transporto priemonių automobilio radijo stiprintuvas, auto ventiliatorius saulės energijos, ventiliatoriaus galios saulės, 10cm radiatoriaus ventiliatorius, išmetimo ventiliatorius saulės, radiat, autonominis automobilio ventiliatorius šildytuvas, 12v ventiliatorius, auto ventiliatorius saulės, 12 volt, ventiliatorius.

Specifikacija:

  • Elemento Aukštis: 15.0cm
  • Galia: 2000W
  • Įtampa: 12V
  • Prekės Svoris: 900g
  • Degalai: Benzinas
  • Jungiklio Tipas: Valdymo ratuką
  • Elemento Plotis: 8.0cm
  • Elemento Ilgio: 25.0cm
  • Prekės Pavadinimas: Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
  • Specialios Funkcijos: Aušinimo Ventiliatoriai
  • Prekės Skersmuo: 15.0cm
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: BMK
  • Medžiagos Tipas: ABS
  • Modelio Pavadinimas: Saulės Energija Varomas Ventiliatorius Ca

Kulka Taškų:

1、Švarus Oras, Aplinka: automobilių išmetamųjų dujų ventiliatorius gali padėti pašalinti savitą kvapą gaminamas odos pagalvėlės naujų automobilių, kvapas prakaito ant vairo mygtukai, kvapas antra vertus dūmų ir toksiškų dujų išmeta automobiliai.Ir ji gali išlaikyti oras, švieži viduje automobilius ir suteikti jums ir jūsų šeimai su sveiką ir jaukią aplinką.

2、Lengva Įdiegti: Pirma, pakabinti išmetimo ventiliatorius ventiliatoriumi auto durų stiklą.Antra, kad saulės baudžiamojo link saulės.Ir tada įdiekite jį su ilgai lipnios juostelės ir trumpas lipnios juostelės pagal instrukcija, knyga, venkite spragas lango.Jis gali būti naudojamas nuolat lietingą dieną.Ji yra lengva įdiegti ir yra labai praktiškumą.

3、Saugus Naudoti: naudojant Polikristaliniai saulės kolektorių, nr. maitinimo reikia krauti.Saulės energijos ir baterijos, jungikliai gali atskirai valdyti, naudoti saulės elementų.Kai nenaudojate baterijos, saulės spinduliai gali būti sugeria saulės energiją ir konvertuojami į elektros energiją, ir kad ventiliatorius veikia.Naudoti saulės energiją, švarios energijos, galite sumažinti aplinkos taršą.

4、Puikus Naudojimas: didelio efektyvumo išmaišykite išmetimo ventiliatorius sukasi prie 3500 sūkių per minutę.Ir jam nereikia elektros energijos tiekimo automobilio viduje, reikia tik saulės energijos arba baterijos.Asmeninės papuošalai gali stiprinti klasės automobilių viduje ir gali sulėtinti senėjimo interjero dalis.

5、Mažas Patarimas: produktas nėra gerbėjas automobilių vartotojams, tačiau tai tik auto aušintuvas vėdinimo ventiliatorius cirkuliuoja oras, jūsų automobilis.Jis ne žemesnė temperatūra, pvz., oro kondicionierius.Jis gali tilpti bet automobilio langai, bet jei jūsų automobilio langas buvo dabartinės aptikimo funkciją, prašome nusipirkti atsargiai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Automobilių išmetamųjų dujų ventiliatorius

Greitis: apie 3500 rpm

Įėjimo / išėjimo įtampa: DC / 5V

Saulės buvimo vieta: už automobilio langą

Saulės skydelis, galia: 5W

Įkraunamos baterijos talpa: 4000mAh

Nepertraukiamo darbo laikas: apie 6 val.

Dydis: apie 20.5 * 6 * 12.5 cm/8.07*2.36*4.92 į

Svoris: apie 800g

Naudojimo instrukcijos:

1. Prisijungti ventiliatorius su įkrovimo kabelį, ir mėlyna lemputė pradeda mirksėti, ir įkrovimo pradžios iki tol, kol mėlyna šviesa yra visada ir mašina yra pilnai įkrauta.

2. Kai žalia indikatoriaus lemputė, saulės skydelis pradeda krauti.

3. Ventiliatoriaus mygtuką, galima įjungti tik po to, kai pagrindinės galios yra įjungtas, tada mašina pradeda dirbti, ir šviesos juostos mygtuką, galima įjungti ar išjungti taip, kaip reikia.

4. Prašome atkreipti dėmesį, kad prieš naudodami įrenginį, rekomenduojama visiškai įkrauti mašina su įkrovimo kabelį įjungti akumuliatoriaus talpa.

Kaip įdiegti:

1. Pirmiausia, atidarykite duris.Stovi už automobilio ribų, įdiegti langą žemyn, ir tada nustatyti trumpą juostelės dešinėje lango pusėje.

2. Nustačius trumpas juostelės, atlaisvinkite išmetimo ventiliatorius, siekiant suformuoti tam tikras kampas tarp saulės baterijomis ir ištraukimo ventiliatorius.Sutampa griovelio išmetimo ventiliatorius su lango.Atnešti į išmetimo ventiliatorius arti trumpas juostelės, reguliuoti ištraukimo ventiliatorius į tinkamą poziciją ir ją išspręsti.

3. Imti ilgio juostelės ir išmatuokite ilgį, lango kairėje pusėje išmetamųjų dujų ventiliatorius.Supjaustyti juostelės vienodo ilgio ir pritvirtinkite jį ant lango, siekiant išvengti spragų lango.

4. Automobilio viduje, paspauskite automobilių išmetimo ventiliatorius nuo lango, kad atitiktų atotrūkis tarp juostų, abiejose pusėse.

5. Lėtai uždaryti langą rankas ant ištraukimo ventiliatorius.

6. Pareguliuokite, saulės skydelis, kad ji susiduria su incidentas, kokiu kampu saulės spinduliai, kurios tikslas-įsitikinti, saulės skydelis gali būti visiškai veikiami saulės, ir tada nikelio-metalo hidrido baterijos gali būti mokama.

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Išmetimo Ventiliatorius * 1

USB Įkrovimo Kabelis * 1

Gumos Juostos, Sandarinimo * 1

Serg Banderos

    1
2020-11-29

Dont send

El Piola92

    1
2020-10-28

i ordered the package and after the payment the seller asked me to pay additional 6$ for shipping and i didnt accept that. the seller wrote a fake shipping number and didnt give me my money back and didnt accept to send me the items until i openned a dispute.

Jums taip pat patiktų