Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

6 in 1 EDC Pavarų Daugiafunkcinis Sulankstomas Peilis Multi Karabinai Kabinti Sagtis Įrankis Stovykla, Žygis Kalnų Lipti Lauko Universalios

6 in 1 EDC Pavarų Daugiafunkcinis Sulankstomas Peilis Multi Karabinai Kabinti Sagtis Įrankis Stovykla, Žygis Kalnų Lipti Lauko Universalios

Kempingas & Žygiai

    €6.57 €7.82
    • (2)

SKU: w189460

Žymos: knive, paukščių lauko, edc, bushcraft firesteel, pubg dovana raktas, asus edc peilis, žygiai aksesuarų vaikams, išgyvenimo peilis vyrai, daugiafunkcis įrankis, edc įrankis.

Specifikacija:

  • Dydis: S
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Kišenėje, Multi Įrankiai

8-in-1 Karabinai Keychain Įrašą su LED Žibintuvėlis EDC Išgyvenimo Įrankius Priemonė Kempingas, Žygiai SAL99

Aprašymas: Savybės:

8 in 1 Universalus Išgyvenimo Įrankis : Ši universali priemonė gali būti naudojama kaip Cutter, LED Šviesos, Pusėje Užraktas Plokštės, Stiklo Tarpsluoksnis, "Philips" Atsuktuvą, Tinklinėmis Atsuktuvas, Butelių Atidarytuvas, Pasukite Užraktą.

Kokybės Garantija Combo Priemonė : Visiškai pagamintas iš nerūdijančio plieno ir aliuminio lydinio, atnaujintas dizainas, norėdami išvengti daug apribojimų, sena, tokių kaip geriau butelio atidarytuvas ir tightenable kniedės.Nerūdijančio plieno peiliukai yra stipresni ir patvaresni.

Patogus Ir Lengvas : Svoris ir forma kasdienio nešiojimo ir naudojimo.Jūs galite naudoti ją kaip edc, "keychain", arba, kaip kabinti karabinai šunelis traukdami virvę ar hamakas.

Lengva Naudoti Ir Saugiai Garantija : Visi įrankiai yra greitas išleisti, naudojant, lengvai ir patogiai prisitvirtina prie kuprinės, raktų pakabukai, diržai dirželiai arba daugiau.Į karabinai fiksavimo mechanizmo peiliai yra gera apsaugos dizainas.

Multi-Funkcija Daugelyje Veikla : Tai karabinai yra puikus aksesuaras, nes ji sujungia, nauda ir patogumas, kurių todėl būtina turėti kempingas, turistinius, žygiai, medžioklės ir kitų lauko veikla.

Rėmo Medžiaga: Nerūdijantis Plienas.

Max krovinio svoris: 220lbs (100kg).

Dydis: 18.8x6.5cm

Geležtės Ilgis: 7.8 cm

Komplektą Sudaro:

1 x Karabinai Keychain Įrašą

Gdsgfd45

    5
2021-02-10

Write only such as acid can be used when planning in the middle half shipping pig supporter have to wait or did the seller that shipped back to zoom good!!

Natalya Yu

    5
2021-01-13

Delivered in 1,5 months.

Jums taip pat patiktų